• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kykvoda arkadaşlarına karşı ben

Duyguhasn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
208
27
28
Merhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
Kusura bakmayın kızlar kabus gördüm sanrım gerçekten üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi of napim nefret ediyorum bunlardan ikisi yakın odada dışlanıyor gibi hissediyorum nefret ediyorum onlardan 4 yıl bunlarla aynı odada napıcam 3 hafta oldu dayanamıyorum arada birde laf sokmaya çalışıyorlar 🥺

Merhaba ben çok ezildim zamanında kyk da size tavsiyem baktınız olmuyor oda değişikliği talep edin evet baya zorluyorlar değişmesi için ama şansınızı bir deneyin insanlık hali horlamış veya kabus görüp konuşmuşta olabilirsiniz uyurken bunlar anlayışla karşılanabilecek şeyler aslında yurt ortamında sessizlik her zaman pek mümkün olmaz canınızı sıkmayın boşverin onları derslerinize bakın çalışma odasına gidin çokça çalışın ben hep öyle yapardım

Merhaba kendınızı açıklama yapmak zorunda hissetmeyin napacaksınız 4 sene boyunca sabah kalkıp özür mü dileyeceksınız gördüğünüz rüyanında hesabını verecek değilsiniz . Ama

Horlama için bant var çözüm olur belki
kbb ye giderseniz sprey verebilir tuzlu burun açıcı spreyler var ,oda havasızsa da tıkanıyor olabilirsiniz yada kilolumusunuz bilmiyorum buda bi sebeb ,
yastık yukseklığide etkiliyor
(babamdan biliyorum annem dürtüp yastığını düzelt derdi )

Merhaba arkadaşlar şuan kykda kalıyorum dün biraz horlamışim bugünde bağırdım ve güldüm uyurken sonlara doğru uyandım 3 kişi kalıyoruz ve biri uyandı hasbinallah dedi çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
Kusura bakmayın kızlar kabus gördüm sanrım gerçekten üzgünüm neden böyle oldu bilmiyorum arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi of napim nefret ediyorum bunlardan ikisi yakın odada dışlanıyor gibi hissediyorum nefret ediyorum onlardan 4 yıl bunlarla aynı odada napıcam 3 hafta oldu dayanamıyorum arada birde laf sokmaya çalışıyorlar 🥺
Benim anlamadığım 3 haftada onlardan nefret edecek ne yaşadınız ?
mahçup olacak bir durum da yok.

İnsanlık hali ya hu. Biz de üniversitedeyken odada ben dahil horlayan, sesli yatan oluyordu zaman zaman. Böyle bir şey icin kendinizi açıklamak zorunda hissetmeyin.
Siz her gece horlarsiniz o farklı, bir doktora gidin derim ama ayda yılda bir olabilir.
Ben özel yurttaydim kyk'da nasil oluyor bilmiyorum ama rahat değilseniz gidisata gore odanızın değiştirilmesini talep edin. Çünkü oda arkadaşı cok önemli.

çok üzgünüm kesin arkamdan konuşacaklar sabaha ne desem
E konuşsunlar, horlama icin belki onlem alabilirsin ama uykuda konuşma konusunda ne yapabilirsin ki?
Özür dilenecek bir durum değil,
Sonuçta bilincli olarak yapmiyorsun.

İnsanlık hali bilerek değil aşırı horlama sorunu varsa o sıkıntı doktora gidilmeli arada normal çok rahatsız oluyorsa durter uyandırır bu kadar büyütmeyin birde çok merak ettim ne var arkanızdan konuşacak siz top modell değilsiniz ünlü değilsiniz onlar bişey değil zorunlu bir alan paylaşımı insanlar bu kadar tuhafmi ya gerçekten yani onlara diyorum ne diyecekler de ben bozulup kırılıp bişey olacağım ki.Biraz balık hafızalı olun hassas olmayın deriniz kalın olsun biraz Yoksa zor hayat hep zor gelir.Hele o ortamda

arkamdan konuşmayın ne söylicekseniz yüzüme söyleyin gerçi yine konuşursunuz ama umrumda değil diyiyim mi
Böyle şeyler söylemeyin asla.

Sohbet ederken bi ara “ya uykuda konuşma gülme gibi durumlarım olabiliyor kusura bakmayacaksınız artık kızlar insanlık hali sonuçta ben de farkındayım ama çözümü yok” dersiniz biter gider. Horlama için bence de bi kbb ye görünün burun eti veya kemik eğriliği vardır.

Sende laf sokcaksın durduk yere kusura bakma şu bu deme sakın böyle 10-15 kızın bir arada olduğu hiçbir yerde senin bu kibarlığın işe yaramaz üstüne haa tamam bunu yeriz diye düşünürler senin bir hata yaptığını gözleriyle görseler bile kusura bakma deme olabilir de geç

Ay canım benim kıyamam bu günler gelip geçecek ama seni çok iyi anlıyorum. Bizde yurtta 3 kişi kalıyorduk yıllar yıllar önce. Birisi özellikle sırf beni kıskandığı için beni dışlamaya çalışıyordu diğeriyle yakınlık kurmaya çalışıyordu bilerek nispet yapardı bana. Çok dışlanmış hissederdim çok kalbim kırılırdı. Bir yılı öyle bitirdik sonra eve çıkalım dedik. Diğerinin sınıf arkadaşı da dahil oldu 4 kişi eve çıktık. Sonra bu beni dışlamaya çalışan kız ile odadaki diğer kız bir sebepten tartıştı sonra o evde o dışlandı yalan yok benim bi sıkıntım yoktu o mevzuda kızla ama bende dışladım onu. O da bana aynısını yaptı görsün nasıl hissediliyor diye düşünmüştüm. Sonra evi ayırdı öyle kurtulduk. Kötülük yapan kötülük bulur. Salla geç

Benimde kykdaki oda arkadaşım inanılmaz horluyordu yani o uyurken uyumak mümkün değildi ama gayette severdim ve hiç arkasından da konuşmadık üzerine düşme bence sende

Back
X