Annemden paramı almanın bahanesi?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhabalar biraz birikimim vardı bir anlık hatayla annemin hesabına aktardık şimdi pişmanım çünkü annemden geri alamam gibi geliyor. Paracı bir insan değilim ama annemin bu paraya ihtiyacı yok benimse ayaklarımın üzerinde durmam, kimseye muhtaç olmamam lazım. Bugün biraz çınlattım bana güven miyor musun benim hesabımda kalsın diyor amacı ne onu da bilmiyorum o parayı biriktirmek için çok emek verdim, çok çalıştım büyük bir meblağ değil ama emek çok. Uygun bir bahane, çözüm önerisi olan var mı? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Yani annen de olsa senin paran senin hesabında durmalı. Keşke hiç göndermeseydin annene. Arayı bozmadan bir şekilde al tekrar paranı. İhtiyacı yok dyorsun zaten. Çok gereksiz olmuş bende kalsın ısrarı annenin

Şuan parayı alsanız hemen kullanacak mısınız

nasil bir hatayla birikim annenin hesabina gonderilir anlayamadim.
acikca soyleyeceksiniz. sana guveniyorum ama ölüm var kalim var. dünyanin bin bir turlu hali var. benim birikim ben de dursun.. altin alacagim altin hesabina koyacagim diyeceksiniz.

Allah gecinden versin gercekten ölse o parayi almak icin cok ugrasirsiniz.

Kaç yaşındasınız

Kredi karti borcum var diyebilirsin
kyk borcum var zaten peşin ödeyeceğim dedim taksitle öde daha karlı diyor
Altın hesabı açtım oraya transfer edeceğim de ?
öyle söyledim benimde altın hesabımda ne fark eder dedi
haklısınız bunu onun düşünmesi lazım işte ben de açık açık öyle bir durumda ortada kalırım desem ben o halde olsam parayı düşünüyor diyecek
Şuan parayı alsanız hemen kullanacak mısınız
borcumu taksitle mi peşin mi ödesem kararsızım büyük ihtimalle taksitle ödeyeceğim bu durumda kullanmayacağım hesabımda duracak

Yani meblağ ne kadar bilemediğim için emin olamıyorum ama kredi kartı borcum var diyebilirsiniz, arkadaşıma borç diyebilirsiniz, evliyseniz eşime lazım diyebilirsiniz.

Yatırım için dönüştüreceğim parayı diyin
ne gibi bir yatırım o meblağdaki bir para için tek yatırım bu zaten
Kaç yaşındasınız
23
Annenıze guvenmıyor musunuz?
güvenimi sarsacak çok şey yaptı vermemekte ısrarı bile yetiyor zaten
Harcıycam diyip alın sonra da vazgeçtim dersiniz. Harcamanıza da karışmaz herhalde.
şuan maaş alıyorum hala onu harca diyecek
Anneniz neden israrla senin olan parani vermiyorki cok sacma ama ne yapicakmis senin parani
oğluna lazım olacak ona saklıyor bence
Dovize cevircem de
kendiis altıncı altında altın altında kalsın diyor
Ya da açıkça konuşun bence. Hiç bahane bulmayın. Benim param benim hesabımda durmalı.
kırmadan halletmeye çalışıyorum aslında kırarsam daha çok inatlaşmaz mı

Geçmiş olsun kavga dövüş al yoksa o para gider

dolar dustu bugunlere daha cok kar edicem hem ben kendi parami istedigim gibi degerlendirmek istiyorum beni yonlendirme de birazcik kirici olmadan sert cik

Neden onu dedi bunu dedi diyip duruyorsunuz???Off ben daraldim burda.Annen de olsa para senin.Benim hesabimda kalmasını istiyorum güven ne alaka de.Ve bahane üretmesine izin verme al parani.Üstelerse neden sende kalması için ısrar ediosun aktar parayı de olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…