Annemden paramı almanın bahanesi?

hesapta giren çıkan belirlidir

yani annen sonra para attıysa zaten hesapta görülür

seninkinin girdiği tarihteki gramı da bellidir

o kadar gram üzerinden belirleyecek kaç Tl olduğu önemli değil

bu aşamada biraz zor anneyi ikna, bir küçük yatırım bulmak ve oraya aktarmak lazım almak için gibi tarla olur, arsa olur, hisse olur ama tabii sağlam olmalı, olan parayı da çar çur etmemeli

Para hesabımda durdukça gaza geliyorum baktıkça biriktiresim geliyo hevesleniyorum deyin belki işe yarar

annenin ihtiyacı olsa neyse de insan neden evladının alın terine göz koyar anlamıyorum. Anneniz uyanıklık yapıyorsa siz de yapın. anne hesap dökümü alalım ne gelmiş ne gitmiş herkes kendi hesabını bilsin deyin sonra da bak böyle karışıyor en iyisi herkesin parası kendinde dursun deyip alın paranızın tamamını.

F flower world su mesajimin nesine begenmedim verdiniz? fikrinizi merak ettim dogrusu. bizimle paylasir misiniz? siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Senin hesabına göre 25, anneye göre 10sa anne dolandırıcı :////

Böyle koca gördük, kayınvalidem, kardeş gördük de böyle anneyi de ilk kez görüyorum..

Anneniz bütün çıkış yollarını kapatmış. Israrla vermemesi de şüphe uyandırıyor. O sizi bu kadar üzmekten çekinmiyorsa siz de biraz sesinizi yükseltin artık. Ben bu noktaya gelsem annem uyurken banka uygulamasından eft yaparım kendime (şifreyi bildiğinizi varsayıyorum).

F flower world su mesajimin nesine begenmedim verdiniz? fikrinizi merak ettim dogrusu. bizimle paylasir misiniz? siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Yaptıgınız yoruma bir anne olarak kırıldım
sana güvenmiyorum demek bir anneyi üzer yüzüne yüzüne söylenmez yanii ,

senin annen parayı vermez gibi duyuyor gerçekten üzüldüm. bazı anneler böyle işin içine para girince evladını bile ka

güveniyorum yazmış zaten boldladığınız yerde...

sana guveniyorum yazmisim ben mesajda zaten. bir de yasalar geregi gercekten ölen kisinin hesabindaki parayi alabilmek buyuk mesele. her neyse.. anne kizinin parasini oglu evlenecek diye zaptediyor. kiz kalkip anneye guvenmiyorum dese bile yerinde olur bence.

Bahane üretmeden direkt isteyeceksiniz ben kendi yatırımımı kendi hesabımda değerlendirmek istiyorum demelisiniz.

art niyet diğer çocugunu kayırıyorsa ona birşey diyemem
haklısınız ben sonraki yorumları okumadım

"Bana güvenmiyor musun" diyen insana anneniz bile olsa güvenmeyin. Böyle insanlar duygu sömürüsünde maalesef aşırı iyiler. İhtiyacı olmayan parayı ısrarla kendi hesabında tutmak istemesinden ise baştan nem kaptım.
Annenize sert çıkmanız lazım. Ona güvenmediğinizi söyleme hakkına sahipsiniz, çünkü sizin kazandığınız parayı hiçbir açıklama yapmadan saklamaya çalışması güvensizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…