Annemden paramı almanın bahanesi?

Gram Altın bu ay 80 lira kadar indi. Şu an son ayların en düşük seviyesinde (bugün 440 tlydi)
Annene de ki 'anne altın inanılmaz düşmüş, tüm paramı altın yatıracağım, ocakta Şubat'ta gramı 600 olacak diyorlar' de. Git kendine herhangi bir bankadan altın hesabı aç (online bankacılıktan üç saniyeni almayacak bir işlem)
Böylece hem altının olur durduğu yerde değer kazanır, hem kendi hesabinda durur,annenden almış olursun

*Şimdi gördüm, annenda altındaymis. Valla ne yap et al, yoksa biricik erkek kardeşinin evlilik masraflarına gider o para

Altın dolar al sat yapacağım diyebilirsin. Bu ara altın çok düştü yılbaşında yükselecekmiş değerlendirmek istyorum.

annenız vermemek ıcın bahaneler arıyorsa almak ıcın bahaneler aramakta haklısınız
kocaman ınsansınız nıye kazancınız annenızın hesabında bırıkıyor onu da anlamadım ne sacma sey
neyı nasıl odemem gerekecegını ben ayarlarım ıstedıgım sekılde odemek benım ıcın en dogrusu dıyeceksınız alıp borcunuzu odeyeceksınız

Dusdumu o kadar ya alim zamani o zaman

Dusdumu o kadar ya alim zamani o zaman
Yatırım tavsiyesi değildir, diyeyim de başım yanmasın
Şimdi bankadan kontrol ettim;
11 Kasım'da 477
19 Kasım'da 463
20 Kasım'da 457
Bugün de 448'den almışım gramini. Giderek de düşüyor.
Sadece 8 Kasım'da 536'ymis. Yani bir anda cikti,bir anda düştü. Tekrar çıkması an meselesi.
Ben tekrar çıkacağına inandigim için kendime ve eve düşük bir bütçe ayırdım ve alabildigim kadar gram aldım. Maasim yattığı gibi aynı performansı uygulayacağım :)
Alım için güzel zamanlar gibi duruyor

Altın alıcam diyebilirsiniz.

Direkt paramim hesabımda durmasını istiyorum, hesabımda fazla para görünce mutlu oluyorum, benim param bende durmalı diyebilirsiniz. Israrla vermek istemezse de, anne neden vermemekte ısrar ediyosun, ben sana güveniyorum ama asıl senin bu israrin beni dusunduruyo, ilk soyledigimde olur yollarim desen belki bidaha aklıma bile gelmiycekti falan diyebilirsiniz. Sizi suçlaması durumunda üste çıkacağınız mazeretleri hazırlayın. Çok saçma çünkü bu kadar ısrar etmesi

Yeni bir bankadan banka kartı isteyin ve altın hesabı açacağım çok karlı görünüyor deyip paranızı annenize sormadan direk kendi hesabınıza aktarın.. Bir daha da böyle gereksiz işler yapmayın bence.. Ne mana yani biriktirdiğiniz parayı annenizin hesabına atmak?? Hayır yani bi de annenizin o paranın kendi hesabında kalması konusundaki ısrarını hiç anlayamadım.. Zaten en başta neden attınız?? Merak ettim açıkçası bir sebebi olmalı mutlaka.. Ben kendime hakim olamam anne senin hesabına mı atalım dediniz?

Ne kadarlık birikimin var?
Annen internet bankacılığı kullanıyorsa, onun telefonundan kendi hesabına aktar diyeceğim ama anneniz tepki verebilir buna

Annenin de altın hesabindaymis

ne biçim anne evlat ilişkiniz var bu kadar diken üstünde mi. anne benim param bende kalsın istiyorum kendi birikimimi bilip ona göre harcamak istiyorum benim hedsabım varken niye sende dursun herkes kendı hesabını bilsin diyip isteyin. buna alınganlık ederse ben art niyet arardım

Altın yükselince satıp düşünce alacağım. Al sat yaparak parayı çoğaltacağım diyebilirsiniz

Ama annenizi ikna etme şansınız düşük gibi. Kaç tane bahanenizi geri püskürtmüş. Bence üstüne soğuk su için. Bundan sonra kendi adınıza birikim yapın.

Meblağ ne kadar

Annen harcarsın, boşa gitmesin diye vermiyor olabilir

Zira gençsin heves eder, bir şeyler alırsın diye düşünüyor olabilir
benim hesabıma göre 25 bin ama annem inkar ediyor en fazla 10 bin diyor yarısını gözden çıkardım 15 bin kadar alabilirsem iyi
Borcumu taksitlendirmem için kredi notuma bakıyorlar, para hesabımda durursa puanım artar, daha az faiz öderim deyin. Anneniz epey uyanık yer mi bilmem ama deneyin.
hm mantıklıymış keşke dün çınlatmasaydım direk bu şekilde söylerdim artık inanır mı bilmiyorum ama deneyeceğim teşekkür ederim
çalıştığım için aynı zamanda kurs eğitimlerim vs olduğu için yatırım birikim işlerine vakit ayırmam zor oluyordu annemde ben yapayım sana veririm dedi
Ne kadarlık birikimin var?
Annen internet bankacılığı kullanıyorsa, onun telefonundan kendi hesabına aktar diyeceğim ama anneniz tepki verebilir buna
hesapta 30 bin var 25i benimdi annemin hesabı boştu çünkü ama nedense sonradan ekleme falan yapmış epey, ona sorarsınız benimki en fazla 10 bin, 15 bin alabilirsem şükredeceğim
altın alcm dyn, veya kartını bulun hesabından çekin
zoraki olsun istemiyorum açıkçası
Kendinize bir yurtdışı tatili ayarlayın.Vize çıkması için hesabınızda güvence vereceğiniz miktar olmalı
ah şehirdışı tatili ayarlayabilsem :) pandemi, yasaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…