- 17 Ağustos 2011
- 25.644
- 163.287
- 798
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Dusdumu o kadar ya alim zamani o zamanGram Altın bu ay 80 lira kadar indi. Şu an son ayların en düşük seviyesinde (bugün 440 tlydi)
Annene de ki 'anne altın inanılmaz düşmüş, tüm paramı altın yatıracağım, ocakta Şubat'ta gramı 600 olacak diyorlar' de. Git kendine herhangi bir bankadan altın hesabı aç (online bankacılıktan üç saniyeni almayacak bir işlem)
Böylece hem altının olur durduğu yerde değer kazanır, hem kendi hesabinda durur,annenden almış olursun
*Şimdi gördüm, annenda altındaymis. Valla ne yap et al, yoksa biricik erkek kardeşinin evlilik masraflarına gider o para
Yatırım tavsiyesi değildir, diyeyim de başım yanmasınDusdumu o kadar ya alim zamani o zaman
Altın alıcam diyebilirsiniz.Merhabalar biraz birikimim vardı bir anlık hatayla annemin hesabına aktardık şimdi pişmanım çünkü annemden geri alamam gibi geliyor. Paracı bir insan değilim ama annemin bu paraya ihtiyacı yok benimse ayaklarımın üzerinde durmam, kimseye muhtaç olmamam lazım. Bugün biraz çınlattım bana güven miyor musun benim hesabımda kalsın diyor amacı ne onu da bilmiyorum o parayı biriktirmek için çok emek verdim, çok çalıştım büyük bir meblağ değil ama emek çok. Uygun bir bahane, çözüm önerisi olan var mı? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yeni bir bankadan banka kartı isteyin ve altın hesabı açacağım çok karlı görünüyor deyip paranızı annenize sormadan direk kendi hesabınıza aktarın.. Bir daha da böyle gereksiz işler yapmayın bence.. Ne mana yani biriktirdiğiniz parayı annenizin hesabına atmak?? Hayır yani bi de annenizin o paranın kendi hesabında kalması konusundaki ısrarını hiç anlayamadım.. Zaten en başta neden attınız?? Merak ettim açıkçası bir sebebi olmalı mutlaka.. Ben kendime hakim olamam anne senin hesabına mı atalım dediniz?Merhabalar biraz birikimim vardı bir anlık hatayla annemin hesabına aktardık şimdi pişmanım çünkü annemden geri alamam gibi geliyor. Paracı bir insan değilim ama annemin bu paraya ihtiyacı yok benimse ayaklarımın üzerinde durmam, kimseye muhtaç olmamam lazım. Bugün biraz çınlattım bana güven miyor musun benim hesabımda kalsın diyor amacı ne onu da bilmiyorum o parayı biriktirmek için çok emek verdim, çok çalıştım büyük bir meblağ değil ama emek çok. Uygun bir bahane, çözüm önerisi olan var mı? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yeni bir bankadan banka kartı isteyin ve altın hesabı açacağım çok karlı görünüyor deyip paranızı annenize sormadan direk kendi hesabınıza aktarın.. Bir daha da böyle gereksiz işler yapmayın bence.. Ne mana yani biriktirdiğiniz parayı annenizin hesabına atmak?? Hayır yani bi de annenizin o paranın kendi hesabında kalması konusundaki ısrarını hiç anlayamadım.. Zaten en başta neden attınız?? Merak ettim açıkçası bir sebebi olmalı mutlaka.. Ben kendime hakim olamam anne senin hesabına mı atalım dediniz?
O zaman aynı hikayeyi döviz yapcam diye değiştirerek uygulasın.. Annesi de neye ısrar ediyor anlamadım zaten orasını da neyse..Annenin de altın hesabindaymis
benim hesabıma göre 25 bin ama annem inkar ediyor en fazla 10 bin diyor yarısını gözden çıkardım 15 bin kadar alabilirsem iyiMeblağ ne kadar
Annen harcarsın, boşa gitmesin diye vermiyor olabilir
Zira gençsin heves eder, bir şeyler alırsın diye düşünüyor olabilir
hm mantıklıymış keşke dün çınlatmasaydım direk bu şekilde söylerdim artık inanır mı bilmiyorum ama deneyeceğim teşekkür ederimBorcumu taksitlendirmem için kredi notuma bakıyorlar, para hesabımda durursa puanım artar, daha az faiz öderim deyin. Anneniz epey uyanık yer mi bilmem ama deneyin.
çalıştığım için aynı zamanda kurs eğitimlerim vs olduğu için yatırım birikim işlerine vakit ayırmam zor oluyordu annemde ben yapayım sana veririm dediYeni bir bankadan banka kartı isteyin ve altın hesabı açacağım çok karlı görünüyor deyip paranızı annenize sormadan direk kendi hesabınıza aktarın.. Bir daha da böyle gereksiz işler yapmayın bence.. Ne mana yani biriktirdiğiniz parayı annenizin hesabına atmak?? Hayır yani bi de annenizin o paranın kendi hesabında kalması konusundaki ısrarını hiç anlayamadım.. Zaten en başta neden attınız?? Merak ettim açıkçası bir sebebi olmalı mutlaka.. Ben kendime hakim olamam anne senin hesabına mı atalım dediniz?
hesapta 30 bin var 25i benimdi annemin hesabı boştu çünkü ama nedense sonradan ekleme falan yapmış epey, ona sorarsınız benimki en fazla 10 bin, 15 bin alabilirsem şükredeceğimNe kadarlık birikimin var?
Annen internet bankacılığı kullanıyorsa, onun telefonundan kendi hesabına aktar diyeceğim ama anneniz tepki verebilir buna
zoraki olsun istemiyorum açıkçasıaltın alcm dyn, veya kartını bulun hesabından çekin
ah şehirdışı tatili ayarlayabilsem :) pandemi, yasaklarKendinize bir yurtdışı tatili ayarlayın.Vize çıkması için hesabınızda güvence vereceğiniz miktar olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?