Annemden soğudum...

alıntılardan değil en baştan okursanız neden bu kadar insan tepki vermiş anlarsınız bunlardan biride şu alıntı yaptığım cümle okadar insan yardım ediyor öyle laflar ediyor ki insanın siniri bozuluyor müdahale etmek istiyor biz ona yardım etmek isterken o bizi yardım edilecek konumuna sokuyor yani burda insanlar teselli verdikçe anlamadı ileri gitti hem yardım edin diyip sonra yardım edenlere çemkirirse ortada bir problem var okadar insan derdini yazıyor onlarda niye problem yok nasıl davranmak istiyosa öle yapsın sonuçta banane bilmem tanımam etmem söz konusu anneyse orda haddini bilcek arkadaş

konu sahibinin dediginiz gibi bir cemkirmesini gormedim tam tersine surekli ona karsıt yorum yapanlar bir sinir harbi icinde kac yasındasın sen 13 mü? bu ne kustahlık gibi cevaplardan sonra yazılabilcek en uygun cumleyi yazmıs arkadas ben bu tarz yorumlara cok daha agır tepkiler veren uyeleride gordum burda:31: belli kızın derdi var yazmıs orda arkadasımı kaybettim sevgilim terketti ablam asaglıyor vs ama altındaki yorum da su ayy senin gerçekten psikolojin bozuk kurdugun cümlelere bak:53: bozulur tabi boyle yorumlara benimde bozulur boyle yardım edilcekse mumkunse kimse etmesin birde anlamadım bu gereksiz hırs niye konu hosuna gitmeyen veya istedigi cevapları alamayan varsa cıkar yorum yapmaz

Son düzenleme:
sen benim ve 3 kardeşimin neler yaşadığını bir bilsen.yazık yazık deme öyle ömrünün sonuna kadar ona daha çoook ihtiyacın olacak cnmbenm herşey geçer bugün dert dediğin şeyler 30 una gelince komik gelir sana çünkü artık daha ciddi sorunların olmaya başlar takma güzelim.insan kendi kendinin doktoru olmalı hayattta...

Keşke her anne evlatlarına karşı ilgili,sevgi ve şevkat dolu olsa... Keşke her anne evladının ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olsa... Keşke her anne evlatları için fedakarlıktan kaçınmasa...Keşke.......

Ama değil malesef.... İnsanlarımız yaşamadan empati yapamıyorlar..........Keşke yapabilselerdi........

Ben de bir anneyim ve nasıl anne olunup nasıl anne olunmaması gerektiğini anne olduktan sonra daha iyi anladım.... Her anne melek olmuyor malesef...

Yarın anneler günü...Allah ın verdiği emanetlerin değerini bilen tüm Annelerin anneler günü kutlu olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X