Ben calisiyorum.. yasim 23.. uvey babam ile annemle birlikte yasiyorum..
Anneme anlatmistm isi olmadigina karsi cikti.. ailesiylen konustum arkandayiz sizin dediler.. adim bekliyorlar.. avrupada yasiyorm turkiyeden buraya kadar gelmeyi dusunuyorlar sadece adim ve ciddiyet bekliyrlar..
Annemle.aram.iyi dgl.. hakaret edip durur.. bize ne guzel koca buldun diyerek dalga gecti haftalardir.. nsl ikna edicem ki.. annem bazen dusmanim gibi hakaretler eder.. napcami sasirdim yoruldum bir yandanda
zamanada birakamam... vizesi bitti ve turkiyeye donmesi lazim.. bir an once evlenmek istiyor ve burda yasamak istiyor..yurt disinda yasiyorum.
annemle tekrar konusmami istiyorda.. annemle aramda hiic iyi olmadi..turkiyeye geri donse askerligi derken 4 sene gecer kavusmamiza diyor..
.
Ben calisiyorum.. yasim 23.. uvey babam ile annemle birlikte yasiyorum..
Anneme anlatmistm isi olmadigina karsi cikti.. ailesiylen konustum arkandayiz sizin dediler.. adim bekliyorlar.. avrupada yasiyorm turkiyeden buraya kadar gelmeyi dusunuyorlar sadece adim ve ciddiyet bekliyrlar..
Annemle.aram.iyi dgl.. hakaret edip durur.. bize ne guzel koca buldun diyerek dalga gecti haftalardir.. nsl ikna edicem ki.. annem bazen dusmanim gibi hakaretler eder.. napcami sasirdim yoruldum bir yandanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?