anneme anlatamiyorum..

Valla canım helal olsun ben arkadaşlarımın yazdıklarına harfiyen katılıyorum ama senin vazgeçecegini düşünmüyodum süpersin,en dogrusunu yaptın bence.. bide canım kimi anne ve kızları anlaşamaz ama anneler; cocukları ne olursa olsun cok cok severler,içlerinden severler ama severler bundan şüphe duyma. eger seni sevmiyor olsaydı işsiz güçsüz olsun hemen evlendirmek isterdi,bak sen anneme söylemeye korkuyorum diyosun.demekki zavallı kadın seni koruyo, sevgisini belli edemese de..

Arkadaşların dediği gibi önce askere gider işini bulur kendi ayakları üstünde durabildiğini ispatlar seninde anneninde gözü arkada kalmaz.allah hakkınızda hayırlısını versin inş. zaten tahsili yoksa dünyanın neresine giderse gitsin çok uzun mesailer sonucunda 3 kuruş alacak. Yok öyle kolay hayat. Yine en kolay hayat bizim ülkemizde. Çünkü yetmediğinde aile desteği var.bence sen ona deki türkiyede üniversite olayını askerliğini çöz. O zaman evlenelim de. Çünkü buralarda meslek olmadan iş bulmak zor. Bulsakda 3 kuruş yetmez de. Sorunlarını hallet gel beraber hayat kuralım de.

Ben seni yinede doldurmuş olmayayım arkadaşım. iyi düşün. Karar senin iyisini de kötüsünü de tek başına yaşayacaksın. Ama her anne kızının rahat etmesini ister. Sende anne olduğun zaman annenin ne demek istediğini anlayacaksın. Iyidüşün iyi düşün iyi düşün

Sonrada buradaki arkadaşları bende dahil vebal altında bırakma. Sizin yüzünüzden terk ettim de mutsuzum deme, ah etme bize. Hür iradenle mantığında karar ver

Canım sen avrupada yaşayan biriyle bişeyler yaşamayı düşünsen.. hem senden bi beklentisi olmaz. Hem de kültürel olarak daha uyumlu olursunuz. Orada da bir sürü türk yaşıyor aynı ortamlara girip çıkıosunuz. Neden türkiyede yaşayıp avrupadaki her kıza euro gözüyle bakan erkeklerle ugraşıosun. Ailesi arkanızdaymış. komik olmasınlar. Baksana ailecek heveslenmişler avrupaya kapak atıcaklar diye. Umarım sen de görürsün gerçeği. annen hakkında yanlış düşünüyosun bence. Senin iyiliğini düşündüğüne eminim. Sadece tarzı biraz değişik olabilir. Bunun için onu suçlama.

sen aslında farkındasın her şeyin. o yüzden karambole gelip ailemden kurtulurum falan diye düşünüp olura getirme sakın. o orada kalmaktan çok seni isteseydi ona göre davranırdı. yaşım geçiyor, zaman geçiyor, karşıma hep böyleleri çıkıyor diye umutsuzluğa kapılıp oldu bittiye getirmesine izin verme. her yaşın bir güzelliği var her yaşta güzel evlilik yapan insanlar var. bugün olmadı yarın olur. üzülme ve bu kişide asla acele etme.

karşına mutlaka daha iyi kişiler çıkar çünkü bu kişinin elde tutulacak hiç bir tarafı yok maalesef.

babam izmirden ev almis dedim sen turkiyeye git, bende yanina gelirim dedim demin.

Oda askerim var okulum var uzuyacak hersey ddi.. sn ugrasmicaksin galiba ben gidiyorm ozmn dedi. Bi sure ailemdede uzak durucam dedi. Gelde parani verim ( 100 euro borc vermistim)
Gelde parani verim mi yani? Bukadarmi yani dedim?

Moralim bozuk falan filan ddi.. ne istiosun dedim. Annenle gorustur beni ddi. Eee sonra farzet ki annem kabul etti. Napcaz sonra? nikah yapcaz dedi sonra ben dayimin is sirketine girerim falan filan. Yazinda evleniriz ddi.

Durum ortada kizlar... baya bi ortada.. guzel bir kapak soz olarak ne diyim ona.. fikir verin

Canım çok sevindim görebilmiş olmana. çogu insan olayın içindeyken karşısındaki insanı iyi anlayamıyo. annelerimizle ilişkilerimiz de düzgün olmayınca onların haklı olabileceğine ihtimal vermiyoruz işte.

Ne yaptın bir şey dedin mi son kez. paran da kalsın onda. Helal et gitsin. 100 euro için görüşme :)

Ailesiylen konustum msnden turkiyeden.. hayirlisi dediler.. onlarda erkek arkadasima demisler. cok duzun kiz falan.. sonra bir karar aldilar.. askerine gidicek.. is bulucak 2 3 senenin icinde.. sonra dugun ben oraya gidicem.

Bilmiyorum artik hersey zaman gostericek.. hem bu sekilde insanin gercek yuzunu gormus olurum.. simdide icim fazla turkiyeye git yasa gelmiyor.. bilmiyorum napicam :/
Zaman.zaman diyorum. Sadece zaman..
burda kal desem, oda olmuyor. Issiz, oturumsuz.

Ben de annen olsam issiz birini kapima getirme derim... Cok hakli annen. Bak simdiden baslamis sorunlar, gel de parani vereyim falan. Hep bu boyle gidecek, ezik hissedecek kendini issiz oldugu icin.

Birak askerligini yapsin, isini bulsun... Sonra hala devam ederse evlenirsin zaten.

Türkiye'de yaşayabilecek misin? Umarm hayırlısı olur canım. Önünde uzun bi zaman var. Beklemeye değecek bir insan mı mantıklı düşün. :)

degermi bilmiyorum.. zamanla benim icin nekadar cok cabalicagni gorururm.. 1 senenin icinde anlarim.. askerini yapar.. okula gidicekti vaz gecti benim icin hemen is hayatina atilmaya baslicakms askerden sonra..

Birde beklemek var ve kavusamamakta var :s insallah bosuna beklemem..

Turkiyede yasam nasil bilmiyorum. Alisirmiyim onuda bilmiyorum.. :s

Kizlar sizce en dogru kararimi aldim? Onun gerir turkiyeye donmesi.. askerine gitmesi.. bakiyorumda suan turkiyede benimle hayaler kuruyor cok uzuluyorum simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…