akrabalarin anneni ikna etsin ddi.. niye ikna etsinler.. issiz kimseyi getirme kapima ddi annem.. ben evlenmek icin goze aliyorm seninle.. sen hic zahmet etme bsy yapma.. gidiyorum turkiyeye ddi.
Suan moralim bozuk... elimde ne gelebilirki.. napim sizce.. birakip gitsinmi?
cok sansizim.. henuz dogru kisiylen rastlamadim.. hep boyle ters insanlarla karsilasirim bilirmisiniz.
Bana dese ki.. : annen hakli, ben gidim isimi gucumu yerine koyayim. Gitmeden once annenle tanismak isterim. Demiyor?! Turkiyeye gidicem, askerligimi yapicam, egitim firsatlari degerlendircem. Falan. Turkiyede gzl planlarin var. Burda ise cabuk olalim hadi madi konusmalar. Ben kaciyorum sanki.
anlamiyorum kimseyi.. kendimide anlamiyorum.. yol vermek en iyisi bence..
babam izmirden ev almis dedim sen turkiyeye git, bende yanina gelirim dedim demin.
Oda askerim var okulum var uzuyacak hersey ddi.. sn ugrasmicaksin galiba ben gidiyorm ozmn dedi. Bi sure ailemdede uzak durucam dedi. Gelde parani verim ( 100 euro borc vermistim)
Gelde parani verim mi yani? Bukadarmi yani dedim?
Moralim bozuk falan filan ddi.. ne istiosun dedim. Annenle gorustur beni ddi. Eee sonra farzet ki annem kabul etti. Napcaz sonra? nikah yapcaz dedi sonra ben dayimin is sirketine girerim falan filan. Yazinda evleniriz ddi.
Durum ortada kizlar... baya bi ortada.. guzel bir kapak soz olarak ne diyim ona.. fikir verin
Canım çok sevindim görebilmiş olmana. çogu insan olayın içindeyken karşısındaki insanı iyi anlayamıyo. annelerimizle ilişkilerimiz de düzgün olmayınca onların haklı olabileceğine ihtimal vermiyoruz işte.
Ne yaptın bir şey dedin mi son kez. paran da kalsın onda. Helal et gitsin. 100 euro için görüşme :)
Ailesiylen konustum msnden turkiyeden.. hayirlisi dediler.. onlarda erkek arkadasima demisler. cok duzun kiz falan.. sonra bir karar aldilar.. askerine gidicek.. is bulucak 2 3 senenin icinde.. sonra dugun ben oraya gidicem.
Bilmiyorum artik hersey zaman gostericek.. hem bu sekilde insanin gercek yuzunu gormus olurum.. simdide icim fazla turkiyeye git yasa gelmiyor.. bilmiyorum napicam :/
Zaman.zaman diyorum. Sadece zaman..
burda kal desem, oda olmuyor. Issiz, oturumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?