- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
is arama cabasi oluyorda.. bi annemle konusmam lazim.. olmazsa mesafe giricek uzaklik giricek araya.. askerligini yapicak egitim firsatlarini degerlenircek derken 4 sene gecicek aradan.. sizce bekleyimmi?
Ben calisiyorum.. yasim 23.. uvey babam ile annemle birlikte yasiyorum..
Anneme anlatmistm isi olmadigina karsi cikti.. ailesiylen konustum arkandayiz sizin dediler.. adim bekliyorlar.. avrupada yasiyorm turkiyeden buraya kadar gelmeyi dusunuyorlar sadece adim ve ciddiyet bekliyrlar..
Annemle.aram.iyi dgl.. hakaret edip durur.. bize ne guzel koca buldun diyerek dalga gecti haftalardir.. nsl ikna edicem ki.. annem bazen dusmanim gibi hakaretler eder.. napcami sasirdim yoruldum bir yandanda
Anneme anlatamiyorum cokmu icime kapanigim?
1 sene birlikte oldugum bir insan var.. onun ailesi benden haber bekliyor bu hafta.. adim atmami bekliyorlar.. onun isi yok calismiyor.. ama ailesi arkamizda olduklarini soyluyorlar yardimci olucaklarmis herseye..
Sadece sorun anneme nsl anlaticam ciddi olduguma dair haber bekliyorlar.. annemle aramda hic iyi dgl tam bir cadi bir kisiseligi var afedersiniz..
Hani bi an bir adim atmamiz gerekiyor.. yoksa hersey dahada zorlasicak..
Napabilirim napim sizce.. nsl anlatim anneme..
akrabalarin anneni ikna etsin ddi.. niye ikna etsinler.. issiz kimseyi getirme kapima ddi annem.. ben evlenmek icin goze aliyorm seninle.. sen hic zahmet etme bsy yapma.. gidiyorum turkiyeye ddi.
Suan moralim bozuk... elimde ne gelebilirki.. napim sizce.. birakip gitsinmi?
akrabalarin anneni ikna etsin ddi.. niye ikna etsinler.. issiz kimseyi getirme kapima ddi annem.. ben evlenmek icin goze aliyorm seninle.. sen hic zahmet etme bsy yapma.. gidiyorum turkiyeye ddi.
Suan moralim bozuk... elimde ne gelebilirki.. napim sizce.. birakip gitsinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?