• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme ayip mi ettim

Asil sen nasil insansin ? Tam anlamadan atlamissin hemen. Biraz oku yazdiklarimi
Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degil

Okudum ve dunya malina ne kadar onem verdigini gordum sadece. Para onemli evet malda onemli benim icinde ama asla annemden onemli degil. Ben anneme asla biseyin lafini yapmam o bana öl dese ölürüm ama iste herkes evlat degil
Benim icin dünya mali degil. Bana saygi onemli benim annem herseyimi kullansin feda olsun ama ne olursa olsun emanet . Dinimizdede emanete hiyanet yok. Ben sadece kendime saygisizlik anliyorum benim para biriktirip aldigim duzlestiriciyi sormadan vermesi mesela anne olsa bile olmaz. Ki hallettik zaten ben evlatligimi yapip ozrumu diledim vicdan azabi oldugu icinde konu acmistim.

Benim annemde ceketlerimi giyer örgü olanlari ben s bedenim.Annem xl.genisletir al senin olsun derim bir daha giymez.Baska bir hirkami giyer.Şaka gibidir yani.En sonunda acik acik konustum.Onun evinde birakmiyorum hic biseyimi.Soruna bu sekilde çözüm bulduk:)

aa ben olsam canına bile okurdum sen gene sağlam bırakmışsın :KK53::KK53:

kendi çocuğunu kendine bitişik yetiştirmek isteyenler ağğnneeeeeğğmmm diye duygu sömürüsü yapmış da, boşver sen onları. gören de anamızı çölde aç bıraktık sancak. isteyen ilerde rahat rahat giysin kızlarının konverslerini falan. halam da oğlunun 3 numara büyük spor ayakkabılarıyla geziyodu, o geldi aklıma ahahah rezil bi görüntüydü :KK53::KK53:

bir kere sen oraya eşyalarını "emanet" bırakmışsın. ötesi yok. depo tutsaydın bilmemne demişler, millet ne akıllı ya. eminim hiiiç senin aklına gelmemiştir depo. demek ki bir sebep var ki oraya bırakıldı, hayret bişey :KK53: annen çocuğunu resmen adam yerine koymamazlık yapmış. ben olsam böyle hissederdim, seni anlıyorum. arada hatırlatman gerekiyor demek ki birey olduğumuzu. sen de yeni gelinsin, mecburen uzağa gitmişsin. "aman kızım dönsün de şıkır şıkır kullansın eşyalarını" diye mallarını gözünden sakınacağına, rahat rahat kullanmış. senin daha yaşayacakların var, onun biraz doymuş olması gerekir normalde. enteresan bir düşünce yapısı var annenin.

eğer genel olarak böyle düşünseydi bence sen de bu şekilde yetişirdin ve bu olay acayibine gitmezdi. ama sen farklı düşünüyorsun. galiba bu tür bir olay daha yeni yeni yaşanmaya başlamış. umarım bi daha olmaz. şurda kavuşmaya az kalmış, boşuna ağız tadınız bozulmasın. :KK19:

Sizin aç bırakma ihtimaliniz yüksek gibi :KK53::KK53:

Sizin aç bırakma ihtimaliniz yüksek gibi :KK53::KK53:

aç bırakırsam da iyiliği için bırakırım ayol. ramazanda dombi oldu iyice, zayıflasın :KK53::KK53:
şaka bi yana benim annemle aramda yaş farkı az, tek çocuğum bi de
ikimiz beraber büyüdük desem yeri, kendi öyle der hatta
bayaa bi enseye tokat halindeyiz yani :KK67::KK53:
o yüzden böyle bir şeyi ben ona rahatlıkla söylerim, saygısızlık değil bu
ama annesiyle çok resmi olan insanlar için korkunç bir şey gibi gelebilir
yapcak bişey yok:KK53: şişko annelerinizi bana yollayın aç bırakayım :KK53:

Gün gelir toprağını sevmek zorunda kalınca anlarsın,doğru mu yapmışsın yanlış mı.
Ölümlü dünyada, dünya malı için hele ki "anne" kalbi kırmak bana göre çok kötü.
Giymiş zaten. Olan olmuş. Söylemesen daha iyiydi. Sadece düzleştiriciden konuyu açarak eşyalarının kullanılmasını istemediğini söyleyebilirdin.

Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
Benmde esyalar annemde ve odam acik. Bekrkende hosuma gitmezdi esyalarima dokunulmasi ama annelerimiz iste icinde tutmaya calis. Ve gerckten kullanilmasini istemedgn seyleri kolileyip bantla.

Annem kullansa sikinti yapmam ben ondan degerli degil ama baskasina verirse kiyamet koparirim yenisini de aldiririm anneniz dusuncesizlik yapmis bi sure aramayin hatasini anlasin yoksa bu sekilde devam eder

Bence hiç de saygısızlık yapmamış annesi.. Saç düzleştiricisi konusunda tamam ama ayakkabımı giydi vay efendim de topuklarına bastı da falan... Amaaaaaan feda olsun anama.. 10 tane ayakkabı eskitsin.. Kıyafetimi giysin gezsin ohh miss.. Hiç de bozulmam.. Benden hiçbir şeyini esirgemeyen kadına hiç böyle bir şey için trip atamam.. Yüreğim almaz.. Konu sahibi aramışsın özür dilemişsin bir evlat olarak.. Kırma anacğını minnak şeyler için.. Tatlış tatlış giymiş heves etmiş giymiş ne var yani:)

aç bırakırsam da iyiliği için bırakırım ayol. ramazanda dombi oldu iyice, zayıflasın :KK53::KK53:
şaka bi yana benim annemle aramda yaş farkı az, tek çocuğum bi de
ikimiz beraber büyüdük desem yeri, kendi öyle der hatta
bayaa bi enseye tokat halindeyiz yani :KK67::KK53:
o yüzden böyle bir şeyi ben ona rahatlıkla söylerim, saygısızlık değil bu
ama annesiyle çok resmi olan insanlar için korkunç bir şey gibi gelebilir
yapcak bişey yok:KK53: şişko annelerinizi bana yollayın aç bırakayım :KK53:

Evet aradaki diyalog gerçekten önemli bir faktör.. Herkes annesine nasıl davranacağını bilir ,çünkü onu yetiştiren ta kendisi :KK45:

sizin ki gençmiş ondan bu kadar rahatsınız. yaşlanınca alıngan ve çocuk gibi oluyorlar yine de kırmamaya çalışmalı..:KK54:

Hayırlı uzun ömürler annenize :KK52:

Ben de söylerdim belki ama bu kadar büyütmezdim sanırım. suç da var biraz ortada o kadar kıymetli eşyalar neden alınmaz ki iki senedir.

Kadın genç işi şeylere özeniyordur bırak kullansın. Ama öyle kro gibi de topukları katlamasın :)

Kizlar selam. 2 senelik evliyim fakat evlenir evlenmez doguya geldigimiz icin bir cok esyam annemin evinde. (Annem tek yasiyor)
Bundan 5 ay önce annem aradi; dedi ki sac duzlestiricin nerdeydi dedim noldu hayirdir arkadasima söz verdim ona vercem dedi. Bende benim esyami bana sormadan nasil verirsin? dedim; ne olacak ne kiymetli esyan var yenisini alirim dedi. Uzatmadim ama cok bozuldum. Geleyim en son olaya.
Bir tane ayakkabim var cok deger verdigim birisinin hediyesiydi maddi degeride manevi degeride yuksek daha sadece 1 kere giydim annemde benim kiyamadigimi biliyor. Bati ya donunce alip kullanicam dursun dedim. Neyse gecenlerdede gitmis o ayakkabiyi giymis iyi hos giysin fotograf atmis hic bisey demedim sonucta annem ne olacak.
Ama dün instagramda bi fotograf paylamis arkadaslariyla piknige gitmis bembeyaz ayakkabiyi piknige giderken giyip terlik gibi ustune basarak yani ayakkabinin arkasini kirarak poz vermis. Sinir oldum dünden beri kendime diyorum annenden degerlimi falan ama en son kendimi tutamayip bugun aradim. anne sana cok kirildim dedim insan piknige giderken bembeyaz ayakkabiyi giyermi dedim o bana hediye dedim demez olaydim sen nasil bi ayakkabi icin annene laf soylersin sana ondan 4 tane 5 tane alirim kaparsin ceneni dedi bende anne benimkini giyene kadar kendine gidip alsaydin dedim sus falan dedi bende yuzune kapattim tamam tamam deyip ama vicdan yaptim ya sizce ayip etmismiyim
Yorumlari okumadim ama bence haklisiniz. Nefret ederim esyalarimin kullanilmasindan. Teklif edilmesinden dahi hoslanmam. Madem rahatsizsiniz esyalarinizi evinize alin getirin. Annenize de hediye bir ayakkabi alip yollayin. Sorun cozulsun.

Gercekten annenden kiymetli mi anneler giymeyip giydiriyorlar yemeyip yediriyorlar demk yapmamak lazimmis insallah trolsundur yoksa boyle bir evlat oldugunu dusunemiyorum cok da laf soylemek istemiyorum cocugum boyle olur diye

Back
X