aa ben olsam canına bile okurdum sen gene sağlam bırakmışsın

kendi çocuğunu kendine bitişik yetiştirmek isteyenler ağğnneeeeeğğmmm diye duygu sömürüsü yapmış da, boşver sen onları. gören de anamızı çölde aç bıraktık sancak. isteyen ilerde rahat rahat giysin kızlarının konverslerini falan. halam da oğlunun 3 numara büyük spor ayakkabılarıyla geziyodu, o geldi aklıma ahahah rezil bi görüntüydü

bir kere sen oraya eşyalarını "emanet" bırakmışsın. ötesi yok. depo tutsaydın bilmemne demişler, millet ne akıllı ya. eminim hiiiç senin aklına gelmemiştir depo. demek ki bir sebep var ki oraya bırakıldı, hayret bişey

annen çocuğunu resmen adam yerine koymamazlık yapmış. ben olsam böyle hissederdim, seni anlıyorum. arada hatırlatman gerekiyor demek ki birey olduğumuzu. sen de yeni gelinsin, mecburen uzağa gitmişsin. "aman kızım dönsün de şıkır şıkır kullansın eşyalarını" diye mallarını gözünden sakınacağına, rahat rahat kullanmış. senin daha yaşayacakların var, onun biraz doymuş olması gerekir normalde. enteresan bir düşünce yapısı var annenin.
eğer genel olarak böyle düşünseydi bence sen de bu şekilde yetişirdin ve bu olay acayibine gitmezdi. ama sen farklı düşünüyorsun. galiba bu tür bir olay daha yeni yeni yaşanmaya başlamış. umarım bi daha olmaz. şurda kavuşmaya az kalmış, boşuna ağız tadınız bozulmasın.