Anneme dayanamıyorum!

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Iyi geceler kızlar,
Sorun annem.. erkek arkadaşimla görüşmeme takmış durumda. Her gün görüşüyoruz illa ki. Kendisini de çok seviyor bize gidip geliyor, beraber gitceğimiz yere davet ediyor erkek arkadaşimi evladim gibisin diyor vs.
Olay bugun patladı.. erkek arkadaşımla 2 aydir beraberiz annem ne zaman istiycekler dedi bugun ve evde misafir olarak bir arkadaşı varken. Düğünü yaza yapicaz diye konuştuk isteme de kışın olur dedik. Hem biraz zaman geçsin birbirimizi taniriz diye. Daha 2 aydir beraberiz annem bi kaç kez daha sordu isteme olayini ısrarla kışın dememe rağmen bi yuzuk taksinlar artik diyip duruyor.Her gun gorusuyosunuz zaten bitirdiniz her şeyi. Bi sey olcaği da yok evlenemezsiniz dedi bana. Tutturdu büyük nişan istemiyorum dediğim halde sen dul musun neden yapmiycaksin demeye. Yapmama sebebim evde tek çalisan benim nişana masraf yapcağim yere çeyizime katkim olur diye düşunmem.Yaza kadar evlenemezsen kendine başka ev tutarsin dedi. Ağlamaktan gözlerim şisti. Neden boyle yapiyor

Neden bu kadar acele ettiriyor ki ne güzel tanıyın işte birbirinizi.

Kim olduklarını henüz çözemediğimiz"elalem" var ya onların etkisi biraz da.

e 2 aylık adam eve girip çıkarsa annende gelip istesinler der doğal olarak.
niye bu kadar erken tanıştırdınız ki?
Öyle denk geldi diyelim.bir yere gitmemiz gerekiyordu annem de erkek arkadaşin götürsün dedi. Tanisma oldu. Sonra da erkek arladasim bize yemeğe gelmem istedi öyle devam etti

Sorun su ki yüzüne öyle diyor sonradan bana bu laflari ediyor
sanirim ben anlatamadim. Diyorum ki luzumsuz vicik vicik bir iliski kurulmus siz, anneniz ve erkek arkadasiniz arasinda. İkinci ayda ne alaka anneniz cok sik vakit geciriyor sevgilinizle? Veya siz hangi cesaretle evlilik karari aldiniz? Bu sorularla iliskili annenizin sizinle bu sekilde konusmasi. Zaten anneniz ne dusunerek iki aydir tanidigi adamla hemen evlendirmeye calisiyor sizi onu da anlamadim. Fazla ilginc geldi uclu olarak iliskiniz

Neden bu kadar acele ettiriyor ki ne güzel tanıyın işte birbirinizi.

Kim olduklarını henüz çözemediğimiz"elalem" var ya onların etkisi biraz da.
Elalemi takan biri değil aslinda.bunca şeyi söyledikten sonra savunması da şu. Bizim kötu olmamizi istemiyomuş. Her gün görüşürsek ayrilirmisiz adı konusunmuş

sanirim ben anlatamadim. Diyorum ki luzumsuz vicik vicik bir iliski kurulmus siz, anneniz ve erkek arkadasiniz arasinda. İkinci ayda ne alaka anneniz cok sik vakit geciriyor sevgilinizle? Veya siz hangi cesaretle evlilik karari aldiniz? Bu sorularla iliskili annenizin sizinle bu sekilde konusmasi. Zaten anneniz ne dusunerek iki aydir tanidigi adamla hemen evlendirmeye calisiyor sizi onu da anlamadim. Fazla ilginc geldi uclu olarak iliskiniz
Ciddi olarak başladık ilişkiye cok da iyi anlaşiyoruz. Biz de onun için dedik zaten 5 6 ay taniyalim da isteme oyle olsun.

Öyle denk geldi diyelim.bir yere gitmemiz gerekiyordu annem de erkek arkadaşin götürsün dedi. Tanisma oldu. Sonra da erkek arladasim bize yemeğe gelmem istedi öyle devam etti

e erkek arkadaşın olduğunu bile hemen söylemişsin o zaman.
önce bir kendin tanısaydın.
annenizde tuhaf 2 ay tanıdığı adamı evladı gibi sevmeler daha tanışmadan erkek arkadaşın götürsün demeler..

erkek arkadaşının ayağını kes sizin evden. o habire geldikçe annende doğal olarak habire istesinler der.

Back
X