- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Üstte yazdim. Eski erkek arkadasim 1 sene tanismadi annemle. Annem ona da laf etti seni almaz bu diye2 aylık erkek arkdaşınızı neden annenizle tanıştırdınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstte yazdim. Eski erkek arkadasim 1 sene tanismadi annemle. Annem ona da laf etti seni almaz bu diye2 aylık erkek arkdaşınızı neden annenizle tanıştırdınız?
Tanışmasa niyeti yok der. Simdi de acele ediyor anlamsiz şekilde. Yaranamiyorum. Istenmediğimi düşünüyorum artik kendine yeni ev bul dediğinden berie erkek arkadaşın olduğunu bile hemen söylemişsin o zaman.
önce bir kendin tanısaydın.
annenizde tuhaf 2 ay tanıdığı adamı evladı gibi sevmeler daha tanışmadan erkek arkadaşın götürsün demeler..
erkek arkadaşının ayağını kes sizin evden. o habire geldikçe annende doğal olarak habire istesinler der.
Tanimadiginiz adamla iliskiye nasil ciddi basliyorsunuz ki? İliskiye baslarken evlenicez diyerek mi basliyorsunuz? Yanlis anlamayin sahiden ilk defa duyuyorum anlamaya calistigim icin soruyorum. Bir de iliskinin 2. ayinda iyi anlasmaniz cok normal. Burda cok konu var, bu adami hic tanimiyormusum temali. Ben 7. senemde bazen sasiriyorum ilk defa kesfediyorum bi huyunu falan. Cok erken, 5 6 ay sonrasi da ozunde erken, gencsiniz de. Bilemedim hakkinizda hayirlisi, bence epey yanlis yapmissiniz fakat annenizin de dahil oldugu bu iliskinin samimiyeti konusunda. Umarim mutlu olursunuz ama.Ciddi olarak başladık ilişkiye cok da iyi anlaşiyoruz. Biz de onun için dedik zaten 5 6 ay taniyalim da isteme oyle olsun.
Evet bana da öyle geliyor. Ama ona sorsan benim evde olmam işine gelirmis eve ben bakiyorum çünku. Amaci ne anlamiyorumAnnen her ne şekilde olursa olsun bir an önce evlenip gitmeni istiyor gibi.
Tabiki 2 ayda iyiyse kötüyse her şeyini bilemem taniyamam. Bu zaman da her gün beraber vakit gecirmemiz de birbirimizi tanimamiz açisindan iyi bir firsat. Ama anneme kalsa şimdi sözliycek beni. Iyi kotu tanimadan. Ben buna uzuluyorumTanimadiginiz adamla iliskiye nasil ciddi basliyorsunuz ki? İliskiye baslarken evlenicez diyerek mi basliyorsunuz? Yanlis anlamayin sahiden ilk defa duyuyorum anlamaya calistigim icin soruyorum. Bir de iliskinin 2. ayinda iyi anlasmaniz cok normal. Burda cok konu var, bu adami hic tanimiyormusum temali. Ben 7. senemde bazen sasiriyorum ilk defa kesfediyorum bi huyunu falan. Cok erken, 5 6 ay sonrasi da ozunde erken, gencsiniz de. Bilemedim hakkinizda hayirlisi, bence epey yanlis yapmissiniz fakat annenizin de dahil oldugu bu iliskinin samimiyeti konusunda. Umarim mutlu olursunuz ama.
aynısını yazacaktımAnnen ateş ile barut Yanyana Durmaz diyor. Bir an önce seni evlendirmek isteme sebebi bu. Ağırdan al...
Başkası kızını vermek istemez iyice taniyalim der. Benimki neden bu kadar aceleci.Annen ateş ile barut Yanyana Durmaz diyor. Bir an önce seni evlendirmek isteme sebebi bu. Ağırdan al...
annenize de aciklayin bence bu kadar surede bu karari veremiyceginizi. Bİ de erkek arkadasinizin gidip gelmelerini azaltin derim ben.Tabiki 2 ayda iyiyse kötüyse her şeyini bilemem taniyamam. Bu zaman da her gün beraber vakit gecirmemiz de birbirimizi tanimamiz açisindan iyi bir firsat. Ama anneme kalsa şimdi sözliycek beni. Iyi kotu tanimadan. Ben buna uzuluyorum
Bizde ciddi olarak baslamistik ayiptir soylemesi :) ben iki yil sonra cesaret edip anlatmistim ailemeCiddi olarak başladık ilişkiye cok da iyi anlaşiyoruz. Biz de onun için dedik zaten 5 6 ay taniyalim da isteme oyle olsun.
Soyledim açikladim.o zaman evde oturcaksin cikmiycaksin diyor. Sanki zora koşuyor.annenize de aciklayin bence bu kadar surede bu karari veremiyceginizi. Bİ de erkek arkadasinizin gidip gelmelerini azaltin derim ben.
+12 ayda hep beraber fazla yüz göz olmuşsunuz
Bizim iş durumumuz sevgilimin durumu evlilik için çok musait engelimiz yokBizde ciddi olarak baslamistik ayiptir soylemesi :) ben iki yil sonra cesaret edip anlatmistim aileme
E dedik ya ateşle barut hikayesi diye.Başkası kızını vermek istemez iyice taniyalim der. Benimki neden bu kadar aceleci.
Durmamis zaten konu sahibinin eski konularina bakarsaniz anlarsiniz.Annen ateş ile barut Yanyana Durmaz diyor. Bir an önce seni evlendirmek isteme sebebi bu. Ağırdan al...
Bilemiyorum ama evlenmezsen kendine yeni bir ev bul demesi bence ateşle barutla ilgili değil de bir an once başindan gitmemle ilgiliE dedik ya ateşle barut hikayesi diye.
Her ilişkinin dinamiği farklidir. Uzayan ilişkilerden hoslanmiyorum. 1 sene de evlilik icin uygun benceDurmamis zaten konu sahibinin eski konularina bakarsaniz anlarsiniz.
Ne yaptiginiz sizi ilgilendirir de kinamiyorum.Fakat 2 aylik bi iliski de evlilik düşünmek falan iliskinizi çok hizli yasamiyor musunuz?
Telefondan girdiğim için eski konuya bakamayacağım şimdi ama demek ki anne durumu fark etmiş ve bunu dert ediniyor.Durmamis zaten konu sahibinin eski konularina bakarsaniz anlarsiniz.
Ne yaptiginiz sizi ilgilendirir de kinamiyorum.Fakat 2 aylik bi iliski de evlilik düşünmek falan iliskinizi çok hizli yasamiyor musunuz?