Anneme dayanamıyorum!

e erkek arkadaşın olduğunu bile hemen söylemişsin o zaman.
önce bir kendin tanısaydın.
annenizde tuhaf 2 ay tanıdığı adamı evladı gibi sevmeler daha tanışmadan erkek arkadaşın götürsün demeler..

erkek arkadaşının ayağını kes sizin evden. o habire geldikçe annende doğal olarak habire istesinler der.
Tanışmasa niyeti yok der. Simdi de acele ediyor anlamsiz şekilde. Yaranamiyorum. Istenmediğimi düşünüyorum artik kendine yeni ev bul dediğinden beri

Ciddi olarak başladık ilişkiye cok da iyi anlaşiyoruz. Biz de onun için dedik zaten 5 6 ay taniyalim da isteme oyle olsun.
Tanimadiginiz adamla iliskiye nasil ciddi basliyorsunuz ki? İliskiye baslarken evlenicez diyerek mi basliyorsunuz? Yanlis anlamayin sahiden ilk defa duyuyorum anlamaya calistigim icin soruyorum. Bir de iliskinin 2. ayinda iyi anlasmaniz cok normal. Burda cok konu var, bu adami hic tanimiyormusum temali. Ben 7. senemde bazen sasiriyorum ilk defa kesfediyorum bi huyunu falan. Cok erken, 5 6 ay sonrasi da ozunde erken, gencsiniz de. Bilemedim hakkinizda hayirlisi, bence epey yanlis yapmissiniz fakat annenizin de dahil oldugu bu iliskinin samimiyeti konusunda. Umarim mutlu olursunuz ama.

Tanimadiginiz adamla iliskiye nasil ciddi basliyorsunuz ki? İliskiye baslarken evlenicez diyerek mi basliyorsunuz? Yanlis anlamayin sahiden ilk defa duyuyorum anlamaya calistigim icin soruyorum. Bir de iliskinin 2. ayinda iyi anlasmaniz cok normal. Burda cok konu var, bu adami hic tanimiyormusum temali. Ben 7. senemde bazen sasiriyorum ilk defa kesfediyorum bi huyunu falan. Cok erken, 5 6 ay sonrasi da ozunde erken, gencsiniz de. Bilemedim hakkinizda hayirlisi, bence epey yanlis yapmissiniz fakat annenizin de dahil oldugu bu iliskinin samimiyeti konusunda. Umarim mutlu olursunuz ama.
Tabiki 2 ayda iyiyse kötüyse her şeyini bilemem taniyamam. Bu zaman da her gün beraber vakit gecirmemiz de birbirimizi tanimamiz açisindan iyi bir firsat. Ama anneme kalsa şimdi sözliycek beni. Iyi kotu tanimadan. Ben buna uzuluyorum

Tabiki 2 ayda iyiyse kötüyse her şeyini bilemem taniyamam. Bu zaman da her gün beraber vakit gecirmemiz de birbirimizi tanimamiz açisindan iyi bir firsat. Ama anneme kalsa şimdi sözliycek beni. Iyi kotu tanimadan. Ben buna uzuluyorum
annenize de aciklayin bence bu kadar surede bu karari veremiyceginizi. Bİ de erkek arkadasinizin gidip gelmelerini azaltin derim ben.

Annen ateş ile barut Yanyana Durmaz diyor. Bir an önce seni evlendirmek isteme sebebi bu. Ağırdan al...
Durmamis zaten konu sahibinin eski konularina bakarsaniz anlarsiniz.
Ne yaptiginiz sizi ilgilendirir de kinamiyorum.Fakat 2 aylik bi iliski de evlilik düşünmek falan iliskinizi çok hizli yasamiyor musunuz?

Ne yaptiginiz sizi ilgilendirir de kinamiyorum.Fakat 2 aylik bi iliski de evlilik düşünmek falan iliskinizi çok hizli yasamiyor musunuz?
Her ilişkinin dinamiği farklidir. Uzayan ilişkilerden hoslanmiyorum. 1 sene de evlilik icin uygun bence

Telefondan girdiğim için eski konuya bakamayacağım şimdi ama demek ki anne durumu fark etmiş ve bunu dert ediniyor.

Back
X