Anneme dayanamıyorum!

Muhtemelen annenizin hayatında biri var sizi önden sepetliyor olabilir. Yanlış anlamayın kötü bir tabir oldu
Benimde okurken ilk aklima bu sebep geldi.Bir anne kizini neden bir an once evden gondermek ister.Evlenmelerini isteyebilir bu cok normal ama ayri eve cikin demek ve bu kadar acele etmesini istemesi, kendisiyle ilgili aldigi kararlardan dolayi olabilir.

bir de şunu yapıyor. bu yüzden yakın olmalarını çok istemiyorum. bu da ayrı bir konu açma sebebi aslında.
çok rahat davranıyor sevgilimin yanında. dolabını topladım düzenli kızım(!) diye laf söylüyor, gece uykumda bağırıyormuşum onu anlatıyor, yok yemekte de soğan yedik kokmayalım falan yapıyor. utanıyorum..
bir gün ben erkek arkadaşımla kafeye girerken annemle karşılaştık o da arkadaşına gidiyormuş, birkaç saat sonra aradım eve götürelim hava karardı dedim. giderken götürmedin şimdi mi arıyorsun öldüm yorgunluktan diye çıkıştı.
başka bir gün 2 saat uzaklıkta bir yere gidecektik, otobüsle gitmek zor olacaktı yük vardı. sabah gidilecek aksam sordum nasıl gidicez diye bana diyor ki seninki götürcek bizi. neden son dakika söylüyorsun emrivaki gibi, hem benim verdiğim benzin parasını kabul etmez kendi de sıkışık dedim . nasıl teklif ediyim dedim kendisi biliyordu teklif etmedi dedim. o kadar hatırım yok muymuş o kadarını yapması lazımmış tavır yaptı bana. sevgilime söylerken akla karayı seçtim utandım

Benimde okurken ilk aklima bu sebep geldi.Bir anne kizini neden bir an once evden gondermek ister.Evlenmelerini isteyebilir bu cok normal ama ayri eve cikin demek ve bu kadar acele etmesini istemesi, kendisiyle ilgili aldigi kararlardan dolayi olabilir.
onu da konuştuğum oldu başka bir olayda. ben kocadan kurtulmuşum napcam kocayı dedi

2 aydır tanıdığım arkadaş dahi olsa evime davet etmem, anneniz sizi evlendirmeye mi niyetlenmis?
Bu görüşmelerin suyunun çıkması kaçınılmaz bana göre...

Eski konularınıza bakınca cinsellikle ilgili yazınızı gördüm.
Belliki başınızdan bu olay geçmiş ilk sayfada ateş barut yorumu gördüm ama bunun önemi kalmamış bu durumda.
Acele edicek pek bişey yok demek ki.
Ayrıca 2 yıllık ilişkiden 15 20 gün sonra mi yeni ilişkiye başladınız ?
Siz çok hızlısınız sebep geçmiş olabilir mi ? Erkek arkadaşınız biliyo mu bu durumu bir de

Eski konularınıza bakınca cinsellikle ilgili yazınızı gördüm.
Belliki başınızdan bu olay geçmiş ilk sayfada ateş barut yorumu gördüm ama belli ki bunun önemi kalmamış bu durumda.
Acele edicek pek bişey yok demek ki.
Ayrıca 2 yıllık ilişkiden 15 20 gün sonra mi yeni ilişkiye başladınız ?
Siz çok hızlısınız sebep geçmiş olabilir mi ? Erkek arkadaşınız biliyo mu bu durumu bir de
evet erkek arkadaşım her şeyi biliyor. baştan istemedim bu sebepten dolayı hemen biriyle tanışmak. ama iyi ki kabul etmişim. erkek arkadaşımdan yana sorunum yok iyi anlaşıyoruz. aramızda hallettik geçmiş konusu ve kapandı. başka kimseye de laf düşmez bence

Öyle denk geldi diyelim.bir yere gitmemiz gerekiyordu annem de erkek arkadaşin götürsün dedi. Tanisma oldu. Sonra da erkek arladasim bize yemeğe gelmem istedi öyle devam etti
işte yaşlılar anlamıyor
hemen bikaç ayda tanışıp sözlenin istiyorlar

malesef anneniz de kendini tutamayıp ona buna söylediyse onun telaşı vardır

Back
X