bir de şunu yapıyor. bu yüzden yakın olmalarını çok istemiyorum. bu da ayrı bir konu açma sebebi aslında.
çok rahat davranıyor sevgilimin yanında. dolabını topladım düzenli kızım(!) diye laf söylüyor, gece uykumda bağırıyormuşum onu anlatıyor, yok yemekte de soğan yedik kokmayalım falan yapıyor. utanıyorum..
bir gün ben erkek arkadaşımla kafeye girerken annemle karşılaştık o da arkadaşına gidiyormuş, birkaç saat sonra aradım eve götürelim hava karardı dedim. giderken götürmedin şimdi mi arıyorsun öldüm yorgunluktan diye çıkıştı.
başka bir gün 2 saat uzaklıkta bir yere gidecektik, otobüsle gitmek zor olacaktı yük vardı. sabah gidilecek aksam sordum nasıl gidicez diye bana diyor ki seninki götürcek bizi. neden son dakika söylüyorsun emrivaki gibi, hem benim verdiğim benzin parasını kabul etmez kendi de sıkışık dedim . nasıl teklif ediyim dedim kendisi biliyordu teklif etmedi dedim. o kadar hatırım yok muymuş o kadarını yapması lazımmış tavır yaptı bana. sevgilime söylerken akla karayı seçtim utandım