- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Nasıl yani gelininden kayinbabasina ev ve maaş mi vermesini istemiş kayınvalide?3 bilet alirdim.Kayinvalide,kayınpeder,esim giderlerdi tiyatroya..ben de tek başıma sinemaya giderdim.Bosanirken kocasının sokakta kalacağına pek endişe eden ,sizden kocasina maaş ve ev isteyen kayınvalide söz konusu kültürel etkinlik olunca kocayı unutuyor...onun başı kel mi
O kadar haklısınız ki. Kadınlar kulübünün en temel gündemi kayınvalide. Bi tanesi kayinvalidem geliyor kamera mi taktirsam yazmıştı. İnsan hayret ediyorE defalarca onsuz gitmişsiniz zaten, bir defa da onu goturseniz ölmezsiniz ya?
Kendi anneniz dese hemen "ana o anaa" muhabbeti dönerdi.
Gerçekten bazı kadınlar sırf kaynana diye eziliyor
Aslında oglusundan istedi."Ev almazsan mahkemeye verip tazminat bile alabilir senden ,emsali varmış" dedi. Ama kendisi evinden kovdu adamiNasıl yani gelininden kayinbabasina ev ve maaş mi vermesini istemiş kayınvalide?
Ben olsam alırımBenim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Nasıl ya.Aslında oglusundan istedi."Ev almazsan mahkemeye verip tazminat bile alabilir senden ,emsali varmış" dedi. Ama kendisi evinden kovdu adami
Canım kız zaten kocasını haftada 2 gün görüyor.Kayinvalidesi oglusunu hafta içi ozlemiyor,adam hafta içi yalnız kalıyor evde. O zaman ne tiyatro oluyor ne ev ziyareti....kız şehir dışından evine gelince oğlu kıymete biniyor.Alın yani ne olmus 5 kere yalniz gidiyorsanız bir kere de kayınvalidenizle gidin. Kendi anneniz gitmek istese götürürsünüz değil mi?
Adam sokakta kalıp fotoğraf bile gönderdi bunlaraNasıl ya.
Oğlum biz boşanacağız, babana ev almazsan tazminat alır senden mi demiş?
Ee o demiş de bunlar inanmış mi?
Böyle bir şey demesi için babaya kalan mal varlığını oğlu yemiş olması lazım ki anne oğluna böyle desin.
Ayy kafamda deli sorular
Olayın bu kısmını bilmiyordum, o zaman oğluyla hafta içi gitsin. Burada eş birinci derece suçlu yalnız,hafta da iki gün gördüğü eşiyle program yaparken annesini dahil etmesin bir zahmet, annesinin gönlünü de yapsın onu da hafta içi götürsün.Canım kız zaten kocasını haftada 2 gün görüyor.Kayinvalidesi oglusunu hafta içi ozlemiyor,adam hafta içi yalnız kalıyor evde. O zaman ne tiyatro oluyor ne ev ziyareti....kız şehir dışından evine gelince oğlu kıymete biniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?