- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben olsam bir kereye mahsus alırdım bileti. Kendi annemi düşünerek söylüyorum annem o şekilde bi ima yapmaz ama annem gün görmemiş güzel yaşamamış bi kadın o zaman hayat şartları da zormuş o yüzden belki kv niz de öyle olabilir şimdi rahat ve huzurlu bi ortam gördüğünde kendi yasayamadiklari aklına geliyodur özeniyor olabilir .ara da bir jest yapılabilir ama sürekli olursa hoş olmaz.Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Tersi durum olsa, siz annenize acıyıp götürmek isteseniz eşiniz size böyle demiş olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdınız. Net.Benim kendini acindiran hep acilarin kadini gosteren bi kvdem var. Daha once de anlatmistim size defalarca. Gecenlerde esimle tiyatroya gittigimiz icin bi beni goturmediniz dedi. Uzerine biz yine defalarca gittik esimle. Esim simdi bilet alirken uc kisi alir misin annemi de gotureljm dedi ve ben bilet bakmaktan etkinlik kovalamaktan vazgectim. Sizce haksiz miyim. Yerimde olsaniz ne yapardiniz.
Hanımefendi bilmiyoruz onu biz bize öyle bir bilgi gelmedi.konu sahibi sadece tiyatroda esiyle yanliz kalabiliyor zaten, oralara da mi kv ile gitsin!
Size hayran kaldım hem kendi konumda ilginizden hem yazdıklarınızdan çok doğru. Şu bir derdim var da kayinvalide konusu çıksa konuşacak konu kalmaz. Ki üstelik bir çoğu gerçekten tolere edilecek şeyler. Eşi kendi annesine yapsa ortalık yıkılacak ama kayinvalide olunca hep suçlu olan onlar gibi oluyor. Ben burda kamera taktırmak isteyen gördüm şok içinde kaldım. Kuşak farkı olduğunu unutup cahil diyenleri. Yeme şekillerine bile laf söylenen kv görünce üzülüyorum vallaKayınvalideleri ile tiyatroya bile gitmeyi sorun edenleri,bir demlik çayı konuşanları,oturmasını,konuşmasını dert edenleri,buhar olup yok olsa kayınvalidem diye düşünen genç kadınları gördükçe kıymetli oğulcuğumun!!! turşusunu kurup evlendirmemeye karar verdim
İnsan sevmeyi öğrenin biraz benim gibi kadını bile salon çizgisinden çıkardınız helal olsun size.
ben seviyorum yav kayınvalideleri hem kızım da var 7.5 yaşındaaa .Kayınvalideleri ile tiyatroya bile gitmeyi sorun edenleri,bir demlik çayı konuşanları,oturmasını,konuşmasını dert edenleri,buhar olup yok olsa kayınvalidem diye düşünen genç kadınları gördükçe kıymetli oğulcuğumun!!! turşusunu kurup evlendirmemeye karar verdim
İnsan sevmeyi öğrenin biraz benim gibi kadını bile salon çizgisinden çıkardınız helal olsun size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?