Anneme de bilet alalim diyen koca

Ben olsam bir kereye mahsus alırdım bileti. Kendi annemi düşünerek söylüyorum annem o şekilde bi ima yapmaz ama annem gün görmemiş güzel yaşamamış bi kadın o zaman hayat şartları da zormuş o yüzden belki kv niz de öyle olabilir şimdi rahat ve huzurlu bi ortam gördüğünde kendi yasayamadiklari aklına geliyodur özeniyor olabilir .ara da bir jest yapılabilir ama sürekli olursa hoş olmaz.

Tersi durum olsa, siz annenize acıyıp götürmek isteseniz eşiniz size böyle demiş olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdınız. Net.

Zatn defalarca tek gitmissiniz diyenlere sasirdim. Evli cift tabi ki tek gidecek. Bana kv’nin istegi simariklik gibi geldi. Daha once kac kez gitmis tiyatroya da simdi tiyatroya gitmek sitiyor. Evli cifti kiskanan kv kadar itici bir sey yok bence. Ben de rahatsiz olurdum bu durumdan. Herkes durmasi gereken yeri bilsin. Cok gitmek istiyorsa ogluyla gitsin. Derdi tiyatroya gitmekse. Ama degil. Derdi cift olarak sizi kiskandigi icin simariklik yapmak.

İnsanlar evlendikleri için annelerine ufak tefek jestler, ufak davetler yapmasın mı, ne kadar acayip tavırlarınız var.

Kimse evlenince evlatlıktan çıkmıyor. Adam her anınıza annesini de götürmek istese tamam da, 15 kere yalnız gittiyseniz, bir kere de annelerinizi götürüverin. Korkmayın ölmezsiniz.
Ufak hesaplarla hayat geçmez. Biraz iyi niyetli olun.

Tiyatro izlemek iki kişinin romantik vakit geçirmesi için sahnelenen bir aktivite olmadığına göre ( bazı oyunlar var ata demirerin gazino sahnesi şeklindeki gibi bunlar hariç) kayınvalideyi de götürmenin sizi rahatsız etmemesi gerekir.
Şimdi bunu yazıyoruz ama birazdan arkadaşlar gelip aslında bu kadın neler neler çekti kayınvalidesinden bilmeden konuşmayın falan yazabilir.sadece bu konuya has yazıyorum yorumumu açtığınız diğer kayınvalide konuları varsa görmedim,duymadım,bilmiyorum

Ben eşim ve annemle ya da kayinvalidemle piknik dışında bir aktivite yapmaktan hoşlanmam. Önüme böyle bir seçenek sunulsa o etkinlikten geri durup "anneni tiyatroya gotursene geçen gün gitmek istediğini söyledi." derdim. Siz de gitmek istemiyorsanız mecbur değilsiniz ama onların aktivitesine çok tepki gösterme bence.

Kayınvalideleri ile tiyatroya bile gitmeyi sorun edenleri,bir demlik çayı konuşanları,oturmasını,konuşmasını dert edenleri,buhar olup yok olsa kayınvalidem diye düşünen genç kadınları gördükçe kıymetli oğulcuğumun!!! turşusunu kurup evlendirmemeye karar verdim
İnsan sevmeyi öğrenin biraz benim gibi kadını bile salon çizgisinden çıkardınız helal olsun size.

konu sahibi sadece tiyatroda esiyle yanliz kalabiliyor zaten, oralara da mi kv ile gitsin!
Hanımefendi bilmiyoruz onu biz bize öyle bir bilgi gelmedi.
Ayrıca evleri yok muymuş yüzlerce seyirci arasında nasıl yalnız kalıyorlarmış ki??(yanlız değil o kelime biraz okuyun.kayınvalideler hep cahil size göre değil mi)

Son düzenleme:
Bir kerede onunla gidin canim nolucak sanki ha anlasamiyosaniz bir kc saattligine anlasmis gibi yapin yada sessiz kalin defalarca gitmissiniz sonucta

Size hayran kaldım hem kendi konumda ilginizden hem yazdıklarınızdan çok doğru. Şu bir derdim var da kayinvalide konusu çıksa konuşacak konu kalmaz. Ki üstelik bir çoğu gerçekten tolere edilecek şeyler. Eşi kendi annesine yapsa ortalık yıkılacak ama kayinvalide olunca hep suçlu olan onlar gibi oluyor. Ben burda kamera taktırmak isteyen gördüm şok içinde kaldım. Kuşak farkı olduğunu unutup cahil diyenleri. Yeme şekillerine bile laf söylenen kv görünce üzülüyorum valla

ben seviyorum yav kayınvalideleri hem kızım da var 7.5 yaşındaaa .

Bir kere de kayınvalideyi götürün, kadının gönlü olsun. Yamyam mı bu kadın yicek mi sizi. İnsanların gönlünü hoş tutmak lazım, ölümlü dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…