Anneme de bilet alalim diyen koca

Acaba kv yok diye mi seviyorum :)) evlenince bende mi böyle olacam :) birine yazmıştım bekarsin diye böyle evlenince görürüz demişti :)
O kvnin iyiligine anlayisina bagli tek tarafli dusunmemek lazim iki tarafta anlayisli olmadi Allah tatli dilli iyi kalpli kv versin :)

Acaba kv yok diye mi seviyorum :)) evlenince bende mi böyle olacam :) birine yazmıştım bekarsin diye böyle evlenince görürüz demişti :)
Güzel gönlünüze göre biri ile evlenip ,çok iyi anlaştığınız bir kayınvalidenizin olacağına neredeyse eminim.siz iyi niyetleri olan birisiniz.karşınıza çıkan negatif birini bile pozitife çevirebilirsiniz.
Ne ekersen onu biçersin demişler.

hayir bana gore kayinvalideler hep cahil degil.

evet yalniz kelimesini yanlis yazmisim, genelde de karistiririm, ancak yorumumu anlasilmayacak duruma getiren bir hata degil, uyarmanizi ve okuyun seklindeki uyarinizi anlamsiz buldum.

ayrica evleri varmis ama is nedeniyle pek ayni evde bulunamiyorlarmis, yuzlerce seyirci arasinda da gayet yalniz kalinabilir bence.

evliyim ama benim de yok maalesef.ama benim yaşlı kadınlarla aram çok iyidir en iyi kankam apartmanda 71 yaşında bir teyzedir alışverişininde yardım ederim sık sık evinde zıyaret ederim kamelyada otururuz yazın eskileri anlatır eğlencelidir .mesela benim en iyi arkadaşlarım 2 görümcemdir ee o da k.k ya göre tuhaf bir durummm

2.evliliğim.
İki evliliğimde de şahane kadınlar kayınvalidelik yaptılar bana.annem gibiydiler diyemem doğru olmaz bu.ne onlar benim biyolojik annemdi ne de ben onların doğurdukları kızıydım.
Ama çok sevgi ile saygı ile ilişki kurduk hep.ben hata yapsam genç olmam sebebiyle onlar affetti,onlar yapsa yaşa ve kişiliklerine hürmeten ben.hiç küsmedik.oğullarının onları ihmal etmesine izin vermemeye,yoğun çalışsam da ziyaret etmeye gayret ettim.bazen de oğullarını tek başına anneleriyle vakit geçirmeleri için teşvik ettim.şu zamana kadar da oturup ben de neler yapmışım vay be dememiştim.normalim buydu.olması gereken buydu.birbirimizi hep sevdik ve saydık.
Birinin oğluyla anlaşamadım yollarımız uzak düştü.bir kez ağır bir ameliyat geçirdiğini duyup aradım çok mutlu olduk karşılıklı.
Diğer kayınvalidem şahane insan,özlemini ve yokluğunu hep kalbimde taşıyacağım asil kadını da geçen yıl kaybettik maalesef.
Siz iyi olursanız karşınızda dağlar duramaz genç kadınlar.öyle işte.ağlattınız gece gece beni

Bir kere de kayınvalidenizi götürün. Kendi ağzıyla söylemiş. Ölmezsiniz. Kendi aneniz olsaydı ve eşiniz şu yazdıklarınızı bırak söylemeyi ima etseydi hepimiz linç etmiştik adamı. Sevseniz de sevmeseniz de o kadında eşinizin annesi.

Başka bir sorununuz var mı bilmiyorum ama bu konuda bu kadar ufak şeylere takılmayın. Götürün ne olacak.

Net haksızsın bide konu açıp soruyorsun!

Öff o ne öyle herşeye salça olan bir kv. Hafta içi gitsin oğluyla. Ama derdi tiyatro değil belli ki.
Normal bir insan olsa asla lafı edilmez ama bir kere mideniz bulandı , sizi çok iyi anlıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi ve eşi ayrı illerde çalışıyor, sadece hafta sonu görüşüyorlar . Eşi annesiyle aynı ildeler ama kayınvalidesi hafta içi oğlunu aramıyor sadece hafta sonu arıyor. Kayınvalidesi ile kayınpederi baya bir sorun yaşattılar.
Bu durumda olan birinin endişesi gayet doğal . Ben olsam o bileti almaz yada iki kişilik bileti alır eşime veririm ve kirildigimi da söylerim. Hoş karsisindakiler anlar mı ? Sanmam

Niye kendi kayınvalidelerinizle olan iyi ilişkilerinizi anlatıyorsunuz ki? Bahsettiğiniz insanlarla konu sahibinin kayınvalidesinin alakası yok. Siz iyi olursanız iyi olur vs demişsiniz bir de. Konu sahibi kötü mü, o yüzden mi bunları yaşıyor yani? Bilmediğiniz ayrıntılar olduğu da yazılmış ama yine ısrarla konu sahibini suçlar gibi yazmışsınız.

Konu sahibi eşini sadece 2 gün görebiliyor. Kayınvalidesi gelini şehirde yokken, 5 gün oğlunu yalnız bırakıyor, hiç görüşmüyor, oğluna yemek vs hiçbir şey yapmıyor, ilgilenmiyor. Konu sahibi evine geldiği an aramaya başlıyor. Pazar sabahı erken saatte arayıp geleceğim diyor, oğlu şimdi hemen gelme diyor, hemen gidiyor kadın, basmaya çalışır gibi. Kocasından boşanmaya kalkıyor. Oğluna da babana maaş gibi para ver, yanına al veya ev al diyor. Amacı gelini rahatsız etmek. Çünkü oğlu dediklerini yapmayınca boşanmaktan vazgeçiyor vs.

Kayınvalidesi böyle diye, konu sahibi kötü davranmış da böyle olmuş olmuyor. Veya siz iyisiniz diye kayınvalideleriniz iyi olmadı. Zaten içlerinde, fıtratlarında iyi olmak varmış.

Tebrikler vallahi ne güzel de ağzımın payını vermişsiniz

Son düzenleme:
Baska kaynana olsa gotur bir sefer nolacak diye sana cırlardım da senin kaynana gitmesin bacim. Goturme. O kaynana fena o kaynana evlerden ırak anacım Birak ana ogul gitsinler. Ac evde film izle sen de :)

Ben olsam defalarca yalniz gittiysem, bir kez de kayinvalidemle giderdim. Ağzıyla istemiş kadin. Tek sorun buysa, baska bir probleminiz yoksa tabi.
Bazı insanların ağzı sadece istemeye programlı.bir eziklik hissi acindirma vs .ölürler istemezlerse.kimisi ölür de kimseden birsey istemez

KV yi götürmek değilde aşıl mesele alışkanlık olur mu bundan sonra tiyatroya hep beraber gidelim kafası oluşursa o zor yoksa birkez götürmekle kimse ölmezya

Hep kayınvalide olarak bakıyorsunuz da.. Sizin de anneniz kayınvalide olmadi mi ? Yada siz olmayacak mısınız ? Bir insanın gönlünü hoşnut etmek bu kadar zor mu ? Dertmiş gibi bir de başlık açmışsın. Cidden şaka gibisiniz ya.. Eşinizin annesi yani ne olacak. Eşinize saygınız ve sevginiz varsa bence annesine de olmalı.. ikisinin de orantılı olduğunu düşünüyorum. Unutmayalım ne ekerseniz aşınıza o çıkar kaşığınıza!!!!
Esas konuya gelecek olursak.
Ne oluyor sanki 1 kere de onu götürseniz? Işin ucunda ölüm filan mı var ????

KV yi götürmek değilde aşıl mesele alışkanlık olur mu bundan sonra tiyatroya hep beraber gidelim kafası oluşursa o zor yoksa birkez götürmekle kimse ölmezya

Bundan sonra da resim sergisine gitmeye başlasın konu sahibi. Oraya da gelmek isterse gene götürsün.
Kayınvalidenin vizyonu genişler belki sayesinde.

Sıfır derecede noktalama işareti bilginiz var, biraz okuyun. Virgül kullanmayı deneyin mesela. İnsanın haddini bilmesi, iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…