biz çok mutlu bi ailemiz vardı annem babm iyi anlaşmazlardı ama hiç ayrılmazdık daha sonra biizmle yasıyan birde halam vardı halam annem ve babmı çok ksıkanırdı hep karışırdı ortalıgı karıştırırdı annem babm kavga ederlerdi annem hergün aglardı intahara bile kalkışacaktı daha sonra artık annem dayanamadı ve evi terketti şimdi izmirde ve onu 2yıldır hiç görmüyorum sadece telefondan ve msneden gilzice görüşebiliyoruz babm ise annem gittikten sorna bize yakın ama herzamn laflar söylüyo ben eskiden herzamn gülen çok eglenceli bir kızdım ama şimdi hayalleri umutları ve ümitleri biten kişi oldum annemi çok özlüyom onu herşeyden çok seviyom ama şimdi onun yanına gidemem babmlada kalamam olmuyo dayanamıyom eger gidersem babama haksızlık olur eger yanında kalırsam hergün mutsuz olurum ben annemin yanına gitsem babam hayatta izin vermez kardeşlerim annemle görüşmüyolar çünkü annem gittigi için bi tek ben görüşüyom gizlice ama onu yanlız bırakamm eger bende konuşmassam o çok kötü olur dayanamaz o üzülürse canımdan can gider ama babam annemle görüştügümü bilirse ben biterim
distancee -
ben senın bu yazını konu baslıgı konuyu açan kısının yazısı sandım
neler yaşamıssın cok gecmıs olsun nasıl bır hayat sürmüşsün.
ck gecmıs olsun ne dıyeyım, bır sey de denmez .. :S
gerçekten sneinkilerde çok zor benim babam zaten keisnlikle annemle görüştürmez annem yurtdışında ben gidemiyom oraya bende bütün evin işlerini tek basıma yapıyom dayak bile yiyioorum
yazdım ya canım orayada bende evimizin işlerini yapıyorum o kadar acı ki babam eve bayan arkadaşını getiriyor erkek arkadaşını getiriyor onlara ben hizmet ediyorum yemeklerini her şeylerini yapıyorum bazen diyorum ki keşke küçükken öğrenmeseydim bunları da şimdi de yapamıyorum diyip otursaydım kenara insanların sana istemediğin sorumluluklar yüklemesi gerçekten çok kötü.bende dayak yedim çok anneme gidip geldikten sonra vuramadı bir daha babam.ama dil ile dövmek derler ya onu her gün defalarca yaşıyorum onun gözünde hiç değerim yok gibi davranıyor oysa ki annesinin ismini taşıdığım için hep özel olduğumu söyler çok karışık anlaşılmaz bi babam var bağırır çağırır 5 dk sonra canımm kızımm bitanemm der sarılmaya çalışır falan midemi bulandırıyor artık yüzünü görmek sabredicez tamam mı tatlım Rabbim insanı en sevdiğiyle sınarmış sabır diycez okuycaz sonunda mutluluk bizim olucak vereliniortak :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?