- Konu Sahibi yagmur17
-
sagolun ama anneme gidemem babam asla istemez annemden nefret ediyo ve benim onunla telefonda gizlice konuştugumu duyarsa daha kötü olur
Bir anne nasıl çocuklarını bırakıp yurt dışına gider, bunu da benim aklım almıyor.
benimde hayat hikayem bu hiç bir şeyden yana yüzüm gülmedi ne aileden ne asktan nede hayattan
bende annemsiz 1saat duramzdım heryere onula giderdim ama şimdi artık öyle imkanım yok bazen düşünyomda bu hayatta kalmam için mücadele etmem için hiçbirşeyim kalmadı artık mücadele edemiyom dayanamıyom artık onların sorunları yüüznden acı çekmek sitemyiom hayatta artık mutlu olmam için bi sebebim bile kalmadı annemi hergün düşündükçe deli oluyom o ne yer ne içer acaba iyimi orda bunları düşündükçe deli oluyorum kendi hayatımı bi kenara attım bunları düşündükçe hiç birşeyden mutluluk almıyom benim sadece tek umudum var ölürken annemi babmı kardeşlerimi bi arada görmek son nefesimde görmek ve hzuur içinde ayrılmak isitiyom ben neptım da bana böyle acılar verdi.tmm artık gücüm kalmadı mücadele edemiyom pes ettimm bütün vucudumdaki agrıyla bas edmiyom tek basıma yapamıyom yapamıyom herzamn biryanımın eksik olmasından bıktım
Bence kesinlikle git, babani ortada birakmis olmasin merak etme, asil sen anneni ortada birakma.
bence kesınlıkle annenın yanına gitmelisin ne demek babam kızar babanın kendı kızgınlıkları yuzunden ya da halanın yaptıkları yüzünden sizin görüşmenize birşey deme hakkı yok ki ya çok sinir oldum ben olsam annemı secerdim saçmalık bu senı doğuran kadın o 9 ay taşımış bakmış büyütmüş şimdi gizli gizli görüşüyosun her ne olursa olsun annenın yanında olman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?