Anneme gitmem yasak

• Konu Sahibi Konu Sahibi yagmur17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yagmur17

Ziyaretçi
biz çok mutlu bi ailemiz vardı annem babm iyi anlaşmazlardı ama hiç ayrılmazdık daha sonra biizmle yasıyan birde halam vardı halam annem ve babmı çok ksıkanırdı hep karışırdı ortalıgı karıştırırdı annem babm kavga ederlerdi annem hergün aglardı intahara bile kalkışacaktı daha sonra artık annem dayanamadı ve evi terketti şimdi izmirde ve onu 2yıldır hiç görmüyorum sadece telefondan ve msneden gilzice görüşebiliyoruz babm ise annem gittikten sorna bize yakın ama herzamn laflar söylüyo ben eskiden herzamn gülen çok eglenceli bir kızdım ama şimdi hayalleri umutları ve ümitleri biten kişi oldum annemi çok özlüyom onu herşeyden çok seviyom ama şimdi onun yanına gidemem babmlada kalamam olmuyo dayanamıyom eger gidersem babama haksızlık olur eger yanında kalırsam hergün mutsuz olurum ben annemin yanına gitsem babam hayatta izin vermez kardeşlerim annemle görüşmüyolar çünkü annem gittigi için bi tek ben görüşüyom gizlice ama onu yanlız bırakamm eger bende konuşmassam o çok kötü olur dayanamaz o üzülürse canımdan can gider ama babam annemle görüştügümü bilirse ben biterim

Çok garıp olaylar cnm
neden bu kadar sorun yaŞıyosunuz
neden gÖrmenıze ızın vermıyo
yaŞınız kaÇ
bunu yasaklayamaz sızee

o sonuçta senin annen ,nasıl görüşmenizi engeller babanız bunu anlayamadım..halan niye sizinle beraber yaşıyor?

Yaşınızı bilmiyorum..
İnşallah ayaklarınız yere bastığında annenizi görmeye gidersiniz...

Çok zor bir durum.Allah hiç bir evladı ana ve babadan mahrum etmesin.:Saruboceq:

Sizede bol sabırlar diliyorum.Kolay değil anadan vaz geçilmez.

Babanızın annenizi size yasaklaması hiçte adil değil.Siz sadece babanızın çocuğu

değilsiniz;kaldı ki sorun anne ve babanız arasında sizin ve annenizin arasında değil ki:

Babanızın buna asla hakkı yok.Babanızın sayıp sevdiği aile büyüklri konuşup sizlerin

annenizle görüşmenizi sağlamak mümkün olabilir mi acaba.Mutlaka denenmiş bir halyoludur ama aklıma ilk gelen bu oldu.

Ayrıca hala hanımı da ALLAHA havale ediyorum.Ne ister bu tür insanlar yakınlarının evliliğinden bilmem ki.Onların bir evliliği olmadığı için olabilir mi acaba.

Allah yardımcın olsun yavrum.Umarım en kısa zamanda anacığınla hasret giderirsin.Dahası
annen ve baban barışır ve çooook mutlu olursunuz hep birlikte inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

ne kadar zor bir durum.ne desek boş.ama hiç birşey senin hayallerine yaşama sevincine nokta koymamalı.güçlü bir insan olup herşeyin üstesinden gelmen lazım çünkü ileride sende anne olacaksın.
allah yardımcın olsun.ama annen o senin!! ki anlattığın kadarıyla haklı ama sizi bırakmamalıydı.
babanla açıkça konuşup orta yolu bulmaktan başka bir çare göremiyorum.yaşama sevincinin hiç bitmemesi dileğimle...:Saruboceq:

ne demek görüşürsek babama ihanet olur biterim!..bırak allah aşkına..annen o sein ya doğuran daha ötesimi var.korktuğun kim?baban..sırf kendi sorunları yüzünden seni harcıyolar farkındaysan.neyse.gizli gizli görüşünce ihanet olmuyoda yanına gidip boynuna sarılıncamı ihanet:delphin:
sen eğer annene çok düşkün olsaydın dağları denizleri aşar boynuna koynuna sarılırdın arkadaşım,böyle gizli gizli görüşmezdin..o zaman gizlide görüşme ihanet ediyorum gibi hissediyorum diyosan..ne perhiz ne lahanagamyoncuiremsu

Bence annenin yanina gitmelisin, annenin sana daha cok ihtiyaci olur, bayanlar bu donemlerde daha hassas olurlar, ve babanin belki umrunda degildir, annene kizgindir, fkat ona kizmasi, seninde annene gitmeni engelleyemez. bence GIT

Ayrıca kanun var memlekette baban anneni görmeni engelleme hakkına sahip değil

Bence iylikle güzellikle Babanla konusmaya calis güzelim...ona ihtiyacin oldugu kadar Annenede ihtiyacin oldugnu, onla Annenin arasindaki sorunlarin seni baglamadigni Annenide görmeye konusmaya hakkin oldugnu söyle... onu sevdigin kadar Annnenide sevdigni söyle....:1hug::1hug:

Eger israrla buna karsi cikiyorsa sevdigin güvendigin bir aile büyüyüden yardim iste....:delphin:

yorumlarınız için teşekür ederim annem babm boşandıgında ben 14yasındaydım şimdi 17ye yeni gricem evet annemle gilzi görüşüyom çünkü eger ben annemin yanına gitseydim babam bizi rahat bırakmazdı ve benim annem yurt dışında şuan teyzem var orda onun yanında ve benim pasaportum bile yok daha 18yasında bile deiglim annem orda iş bile bulamamış ben nasıl gideiblirm ama tek umudum ölmeden önce anneme sarılmak doyasıya sarılmak öpmek sitiyom babama ihanet ederim derken o anlamada söylemedim yani eger babamı bırakırsam babam mahvolur annemin yanında olmassam annem mahvolur ve ben nepcagımı bilmiyom aile büyüklerimiz ise beni hiç aramayan sormayan kişiler umurlarında bile deiglim babamla orta yolu bulamam çünkü korkuyorum onun ismi geçince sinirleniyo

halamda hiç evlenmemiş bizimle kalıyo annesi babası öldü otek kaldı diger kardeşleride onu sitemyio babamda istemese kimsesi yok şimdi ise sürkeli ev kadınları ne iş yaparsa bende onu yapıyom okulda yazılılarım oluyo fazla vaktim olamıyo ilgilenemiym

benimde hayat hikayem bu hiç bir şeyden yana yüzüm gülmedi ne aileden ne asktan nede hayattan

canım durumunu o kadar iyi anlıyorum ki

şuan ne yapçağın konusunda ki karışıklığını çok iyi biliyorum yaşadım yaşıyorum..

annene gidersen olmaz babanda kalsan olmuyo ama sende diyosun annem iş bulamamış belli

bi müddet sonra bununda sorun olabiliceğini tahmin ediyorum merakım annenin bu duruma tepkisi ne eminim üzülüyodur ama ne diyo tam olarak iş bulsa gidicekmisin peki?
offff çok zor ya çokkk. ailelerin sorunlarının bedelini ödemek gerçekten zor..ş

allah yardımcın lsun canım 18 aşını doldurduğunda ve liseyi bitirdiğinde annenle görüşüp onun yanına gidebilrsin belki...

Allah yardımcın olsun canım

annemde beni siter ama ben babamı bırakamam annemide çünkü babam 2yıldır bana bakıyo ve ben onu yüzüstü bırakamm ama annemsizde yasayamam annemi canımdan bile çoks eviyom ama elim kolum baglı

Back
X