Y
yagmur17
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yagmur17
biz çok mutlu bi ailemiz vardı annem babm iyi anlaşmazlardı ama hiç ayrılmazdık daha sonra biizmle yasıyan birde halam vardı halam annem ve babmı çok ksıkanırdı hep karışırdı ortalıgı karıştırırdı annem babm kavga ederlerdi annem hergün aglardı intahara bile kalkışacaktı daha sonra artık annem dayanamadı ve evi terketti şimdi izmirde ve onu 2yıldır hiç görmüyorum sadece telefondan ve msneden gilzice görüşebiliyoruz babm ise annem gittikten sorna bize yakın ama herzamn laflar söylüyo ben eskiden herzamn gülen çok eglenceli bir kızdım ama şimdi hayalleri umutları ve ümitleri biten kişi oldum annemi çok özlüyom onu herşeyden çok seviyom ama şimdi onun yanına gidemem babmlada kalamam olmuyo dayanamıyom eger gidersem babama haksızlık olur eger yanında kalırsam hergün mutsuz olurum ben annemin yanına gitsem babam hayatta izin vermez kardeşlerim annemle görüşmüyolar çünkü annem gittigi için bi tek ben görüşüyom gizlice ama onu yanlız bırakamm eger bende konuşmassam o çok kötü olur dayanamaz o üzülürse canımdan can gider ama babam annemle görüştügümü bilirse ben biterim