Anneme güvenmiyorum maalesef

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar annem sürekli evlenemediğimden birini bulamadığımdan dert yanıp durur. Bu arada annemle beraber yaşıyorum. Diğer kardeşim farklı bi şehirde. Yıllar yılı sürekli benzer şeyler herkes üniversitede bulmuş sen bulamadın. Bir tane başarısız bir ilişkim var annemin bildiği 8-9 yıl önce sürekli ısıtıp ısıtıp onu söyler durur. Şu an sevgilim var ama haberi yok kendisinin. Bu şekilde konuştuğu için söyleyesimde gelmiyor. Neyse geçen düğüne gitmiştik düğünden sonra biri beni merak etmiş sormuş. Daha hiçbişey belli değilken nerde hani istese şöyle yapar diye bık bık söylenmeye başladı. Gerçekten de devamı gelmedi. Sonra bir komşunun arkadaşı tanışmak istemiş kadın bize gelmek istemiş. Ben de ben yokken gelsin dedim işle alakalı evde de yoğun çalışıyorum. Kadın da akşam saatlerinde aradı , mesaj attı. Bu arada kadının da oğlu var ama 4-5 yaş küçükmüş. Ne yapsın seni zaten küçükmüş sana mı geliyor filan diyor. Annemde normalde her arayanı açar yada döner ne oldu dedim sen beni evlendirmek istemiyosun heralde. Ama şaka yollu da söyledim sakin bi şekilde. Nasıl gerildi ben niye öyle istiyim. Sanki görücülerin dizilmişte ben engel oluyorum. Herkes bulmuş sen bulamamışsın beni mi suçlu yapıcaksın. Nasıl sayıyor da sayıyor. Ben de dedim gül geç kendinde sorun görmüyosan niye geriliyosunki. Kendi bana neler neler söyler normalde. Neyse arkadaşlar annemle ilişkim de böyle yanlış mı yaptım böyle bişey demekle üzüldüm sonra O bana söylediklerine hiç üzülmüyor ama

Hemen hemen ayni seyler ben de yillarca ayni seyi cektim alışveriş icin girdiğimiz dükkanda bile yok mu aday diye sorardi evlendim baska seyler çıktı neyse .....burda onemli olan annemiz de olsa soylemek ifade etmek net olmak bence soylemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…