aynen benimde söylemek istediğim o anneme yorgunluk değil gönül yorgunluğu koyuyo o bi teşekkür beklemiyo biliyorum ne diyorum ben sadce yaptığım şey için bari mutlu olsun kızım
annem çocuklarıma bakıyo allah razı olsun bakamasan çalışamazdım flan gibisine bi düşünceye sahip olsa kızxım diyo ama o napıyo annem bakıcı bul bakama artık deyince , aylık 70 liraya
bakıcılar varmış hatta ev temizliği ve yemekte yapıyormuş valla bakıcı senden daha ii bakar çocuklara diye hakaretler ediyo ama ne oluyo yine anneme kalıyo valla bana diycek o lafları .
.....neyse çocuklara annemin işi olduğu sürece zaten arasıra ben bakıyorum sorun değil ama kızıyla benim oğlum hiç anlaşamıyo benimkide 2 yaşında daha ikiside küçük olduğu için
çekemiyolar birbirlerini

oyüzden bide 11 aylık kızım var benimde onlara karşı sorumluluklarım var ,oyüzden ablamın çocuklarına istesemde bakamam ve böyle insanlıktan nasibini
almamış bi kimseninde çocuklarına bakmam zaten,ben onun oğluna küçükken yineçalışıyoduda 2.5 3 yaşına kadar ben baktım ozamanlar evli değildim tabi rahatlıkla bakıyodum ozamanlar
iiydi bana bişey demeye kalktımı alıyodu cvbını ama annem hep alttan almaya çalıştıkça bazı şeyleri hep daha fazla üste çıkıp hep ezmeye çalışıyo annemi benim tek istediğim ablamın anneme
bir anneymiş gibi davranması ona karşı başka kızgınlığım yok kendiside anne ama biraz daha ağır olması lazım hergün ama hergün kalbini kırıyo annemin,nebuya sanki dünya onun üzerine
kurulu gibi ne istersem yaparım diiyo,ayrıca iki çocuğu babasız büyütmeyi kendi seçti allahı var eski eniştem çok ii bakıyordu yediği önünde yemediği arkasında ama kıymet bilemedi,hep
sorunlar ablamdan çıktı ve ailesinden izinsiz evlendiği gibi yine izinsiz ve habersiz boşandı ve annemle babamın arasını 3.kez ve bidaha asla telafisi mümkün olmayan bir şekilde açtı artık
annemle babam ablam yüzünden evde iki yabancı gibiler hergün kavga etmeler birbirlerine çocuk gibi hakaretler etmeler sırf ablam yüzünden babam anneme hayatındaki ilk tokatı attı 9 yıl
önce hemde küçücük bizlerin gözü önünde ve ogün annemi intihar etmekten biz benle küçük erkek kardeşim kurtarmıştık hiç unutamam ve buyüzden ablamı asla affetmiycem sonra annemle
babamın araları bbidaha düzelmedi ve hala kedi köpek gibiler evde ne diyim günahı boynuna bişey demiyorum bilmiyorum acaba pişmanmıdır onların arasını bulmaya hiç uğraşmadı ama ben
elimden geleni yaptım ama annem o ilk tokadı hiç unutucak gibi değil,ama bunlara sebeb olduğunu bile bile hala nasıl anneme böyle davranıyo anlamıyorum bende ona niye böyle
bağırıyorsun anneme diyince köpek gibi azarlıyo bağırıyo sanane ne karışıyorsun diyo sanki evladına bağırıyoda sen karışamazsın diyo aman yine sinirlerim bozuldu ben buraya ablam için değil annem için burdayım