- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Merveprtkya
-
Seni istememişler çok net1 haftalığına teyzem gelmişti memleketten 3 yaşında oğlu var benim de 5 buçuk yaşında var oğlum kalmaya gittim sonra çocuklara annem anneannem çok müdahale etmeye başladı ve devamlı bana kalacak mısın diye sormaya başladılar ben de durumdan çok rahatsız oldum dedim ben gideceğim sanki istemediler benden sonra da misafirliğe gitmişler ben varken hep evde durdular çok kırıldım bu duruma
senin tahmini1,5 yasinda bir cocugun daha vardi. 1,5 -3- 5 ev kres gibi oldugundan istememis olabilir.9 aylık bebeğim kabızlık yasiyor ne yaptıysam geçmiyor ek gıda sonrasi yaşamaya başladık kuru
Nutkum tutuldu okurken. Onlar da nasıl anne kızlardeşmiş. Çok iyi yapmışsınız.Ne kadar barışılsa da illa bir soğukluk kalmıştır aranızdaBenzeri bana da yapılmıştı. Yeni doğum yapmıştım. Annem kendi evimde daha rahat bakarım, dikişlerin iyileşene kadar bende kal dedi. Üç gün sonra kız kardeşim geldi. Benim büyük kızımla kardeşimin kızı anlaşamadılar, annem de surat yapınca evime geçtim.
Lohusa olduğum halde, kız senede bir geliyor diye büyütmedim.(Lohusa kafası biraz değişik çalışıyor çünkü) Sonrasında olanlara kırıldım ama.
Kardeşim bir hafta kaldı. Annem karşı binamda olmasına ve ameliyatlı olmama rağmen bir tas çorba bile teklif etmedi. İlk gün yerimden kalkamadığım için kızım evde yarı aç dolandı. Dolaptan kuru peynir bulmuş onu yiyordu. Ona çok içerledim.
Kardeşimin gittiği gün annem bir tencere çorba, bir poşet meyve almış, babamı da peşine takmış çıktı geldi. Ne annemi ne elindekileri almadım. İhtiyacım olduğunda yoktunuz, şimdi de benim ihtiyacım yok dedim gönderdim. Ben küseceğime haftalarca onlar küstü. Sonra da kendi kendilerine barıştılar
Yani size hak veriyorum. Anneniz iletişime geçerse içinizdekileri söyleyin. Yoksa yaptıkları şeyin farkına varmıyorlar.
Kız kardeşim aradı, sordu, uğradı. Hatta bir şeye ihtiyacın var mı kalayım falan da dedi. Abla onlar çocuk ben mesele etmedim anneme ne oluyor da dedi ama lohusa kafası işte, gurur yapıp büyüttüm sanırım. Kalkamıyorum yemeğim yok desem gelir yapardı da. O çocuğunu uzak şehirde yapayalnız büyüttü, halden anlar ama ben halimi açık etmedim işte.Nutkum tutuldu okurken. Onlar da nasıl anne kızlardeşmiş. Çok iyi yapmışsınız.Ne kadar barışılsa da illa bir soğukluk kalmıştır aranızda
Teyzeniz bir haftalığına gelmiş
Siz yakınsınız sanırım
Bıraksaydınız iki kardeş biraz vakit geçirselerdi
Sizin de oğlunuz küçük çocuklar gürültü yapmıştır
Başı götürmemiştir
Bir haftalığına gelen kardeşine git diyemeyeceği için yakın olduğunuzdan size sormuştur kalacak mısınız diye
Ben de uzaktayım annemden
Ne zaman gitsem millet toplaşıp geliyordu
Hiçbir şey anlamıyorum annemle geçirdiğim zamandan
En son gelmeyin demek zorunda kaldık
Siz düşünceli davranıp kalmak için gitmeseydiniz keşke, kadın bir haftalığına uzaktan gelmiş siz ordasınız ne gerek var kalmaya.
Teyzem anneanneme gelmişti ki onlar devamlı memlekete gidince görüşüyor ben de bu yıl uzun zaman sonra görmüştüm 2 gün kalıp dönerim dedim ama gittim gideli bir laf sokma derdinde oldular sonra çok pişman oldum gittiğime ben deTeyzem, anneme gelse rahatsız etmemek için gitmiyorum. Siz niye çocuklu yatılı misafir varken tekrar gidiyorsunuz? İşlere yardım ediyor musunuz? Anneniz haklı. Bir daha ki sefere daha teyzeniz yokken gidin
Ona çok kırıldım zaten al çocuklarını git demek zoruma gitti ki uzun zamandır ben de gitmiyordum kendi ailemin yanına daSeni istememişler çok net