• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme küsen kardeşim

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
Merhabalar,
Benim 35 yaşindaki erkek kardeşim annemle küs ve bayramdada gelmeyecek.Sebep tadilat ve badana yaparken kardeşim yarida birakip gitmeye kalkmis annemde biraz soylenmis.Gidiş o gidiş...babam vefat etti ve annem nineme bakiyor.Haliyle ikiside çok üzülüyor bu duruma.Ben bu durumda kardeşime karşi nasil bir tavir almaliyim,bende kirginim bu davranisi icin?

Araya girip taraf seçmeyin arada kalan siz olursunuz. Ha abla olarak annenizin üzüldüğünü gitse iyi olacağınk söyleyebilirsiniz.
Konusmam pek ise yaramaz, tuhaf bir yapisi var kardesimin.Yaptigi cok terbiyesizce icimde korkunc nefret var.

Yani çok ayrıntı vermediğiniz için emin olamam tabi ama bana pek içinizi nefret dolduracak, çok terbiyesizce bir şey olmuş gibi gelmedi. O söz mü vermişti tadilatı beraber hallederiz diye? Ya da neden bıraktı gitti mesela, bilmek lazım. Ama şunu söyleyebilirim; sizi direkt olarak etkileyen, sizinle alakalı bir eylem yoksa karışmamanızı tavsiye ederim. Barışırlar muhtemelen. Olan size olur sonra.

Anneyle kavga etmiş. Nineyle ya da sizinle bir mesele yok ki.
Nefret edecek bir durum da yok,ne alaka yani,anneyle kavga etti diye...
Gayet arayın,bayramını tebrik edin. Hatta ara sıra eve davet edin , böyle böyle küslük uzamaz bence
Başka detaylarda var tabi,psikoloji iyi degildir belkide.Annem ve babam hep onun söküklerini dikti...klasik kiz ve erkek evlat ayrimciligi cogu konuda yapildi.Ben zaten cok uzakta yaşiyorum , babamda vefat edince bizimkiler ona emanet gibi birşey oldu.

Yani çok ayrıntı vermediğiniz için emin olamam tabi ama bana pek içinizi nefret dolduracak, çok terbiyesizce bir şey olmuş gibi gelmedi. O söz mü vermişti tadilatı beraber hallederiz diye? Ya da neden bıraktı gitti mesela, bilmek lazım. Ama şunu söyleyebilirim; sizi direkt olarak etkileyen, sizinle alakalı bir eylem yoksa karışmamanızı tavsiye ederim. Barışırlar muhtemelen. Olan size olur sonra.
Ben yurtdişindan geldim, annemle küs olduğu icin eşimede ayip etti gelip görmedi.Yegenlerini hiç görmedi mesela.Akil edip evinede davet etmedi,ortada kirilicak cok fazla sey var aslinda.Tadilata soz vermisti ve yapmakta zorunda.Kendisi 8yildir bizim evimizde oturuyor,annem bu sebeple ninemin eski evinde kaliyor.

Back
X