anneme nasıl söylicem

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
eski sevgilimle tekrar barıştık evlenmeyi düşünüyoruz fakat henüz annem barıştığımızı bilmiyo ve şuanda çalışıyo ama işi sigortalı değil annem bu yüzden istemiyodu ama annen onay versin bu yaz sonu çok daha iyi bi iş bulucam filan diyo bende annemin tepki vermesinden korkuyorum bişey der filan diye ayrılma sebebimizde bana biraz karşırdı kıyafetime kiloma vs ayrıldıktan sonra çok özür diledi pişman oldu hata yaptım filan dedi 3 kere özür diledi barışmak istedi 3. seferde kabul ettim sıra anneme anlatmaya geldi sizce ne yapmam gerekiyo bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim

İyi bir iş bulmadan söyleme annene.
Annen haklı ben olsam ben de razı olmam şu zamanda sigortasız çalışan birisine kızımı vermeye.

İyi bir iş bulmadan söyleme annene.
Annen haklı ben olsam ben de razı olmam şu zamanda sigortasız çalışan birisine kızımı vermeye.

haklısın ama söz verdi iş bulucam dedi zaten daha iyi bi iş bulmadan evliliğe kalkışmam bekleriz diyo

Annenede anlat iste,baristik de iyi is bulana kadar evlenmiycezde belki ikna olur

O zaman bulsun canm oyle soylersn ıste.. ama söz vermeyle olacak mı bu pat dıye ıs mı bulunur??

zate bizde hemen evlenmeyi düşünmüyoruz izmit kent konutta dairesi olucak henüz binalar bitmedi onun da bitmesini beklememiz lazım o da hemen bitmez uzun sürer zaten

konuştum biraz kızdı bi süre buluşma filan olmasın telefondan konuşun ya da 1-2 saat bi yerde oturun tamam yalovaya filan gitmeyin diyo izmit diyincede biraz kızdı gözümün önünde ol istiyorum filan dedi ama ilerleyen zamanlarda yumuşar inşallah

oh sukur bilsin yeter zaten hemen evlenecek degilsiniz

teyzemin eşi yani eniştem,köyden şehire geldiler o zaman 1 tane çocukları vardı,2.ye hamileydi teyzem o kadar kötü bir mahallede evde oturuyorlardı ki anlatamam, neyse eniştem çok tutucu biriydi düşün elimizi sıkmaz,evde kadınlar ayrı,erkekler ayrı otururdu,temizlik ürünleri sattı arkadaşıyla birlikte pazarlarda,sonra ürün yelpazesini genişletti akabinde dükkan açtı,küçük bir pikap tarzı araba aldı,(insan ilişkilerini düzeltti bu arada),dükkanı satın aldı,2 araba satın aldı,ev satın aldı ALLAH daha çok versin canlarıma durumları gayet iyi HAMD OLSUN Kİ,3 çocukları var şimdi ama çok sabrettiler azla yetindiler YANİ BUNU ANLATTIM Kİ AKILLI OLAN ERKEK EKMEĞİNİ TAŞTAN DA ÇIKARIR YETER Kİ SORUMLULUK SAHİBİ OLSUN AKILLI VE KURNAZ OLSUN SEN BU POTANSİYELİ GÖRÜYORSAN DERT ETME ANNENE GÜZELCE OTUR ANLAT,İÇİ TEMİZ OLANA ALLAH HER DAİM YARDIM EDER DARDA BIRAKMAZ,KİMİN NE OLACAĞINI ANCA ALLAH BİLİR GÜZEL KARDEŞİM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN TABİ BU ARADA AİLENİNDE RIZASI OLUR UMARIM ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ

çok doğru söylüyosun ben zaten maddiyata pek bakmıyorum mutlu olmak istiyorum annemle de konuştum rızası var güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bakalım işte kısmet şimdilik konuşuyoruz iş ne zaman ciddiye biner ne zaman isteme nişan olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…