İyi bir iş bulmadan söyleme annene.
Annen haklı ben olsam ben de razı olmam şu zamanda sigortasız çalışan birisine kızımı vermeye.
Annenede anlat iste,baristik de iyi is bulana kadar evlenmiycezde belki ikna olur
işte sorunda orda biraz çekiniyorum tepkisinden korkuyorum :26:
Eninde sonunda ogrenmeyecek mi :26:
haklısın ama söz verdi iş bulucam dedi zaten daha iyi bi iş bulmadan evliliğe kalkışmam bekleriz diyo
haklısın o da doğru bu akşam mı konuşsam yarın mı konuşsam bilemedim :26:
O zaman bulsun canm oyle soylersn ıste.. ama söz vermeyle olacak mı bu pat dıye ıs mı bulunur??
neseli bi aninda soyle iste..INSALLAH olumlu sonuc alirsin...
inşallah bizde onu istiyoruz şimdi biraz gaza geldim konuşsam diye düşünüyorum
o zaman hazir gaza gelmissin vazgecmeden git konus... yarin karamsarliga neyim kapilirsin bu gazi bulamassin bide,
hadii kim tutar seni
konuştum biraz kızdı bi süre buluşma filan olmasın telefondan konuşun ya da 1-2 saat bi yerde oturun tamam yalovaya filan gitmeyin diyo izmit diyincede biraz kızdı gözümün önünde ol istiyorum filan dedi ama ilerleyen zamanlarda yumuşar inşallah
oh sukur bilsin yeter zaten hemen evlenecek degilsiniz
aynen burda yazdıktan sonra biraz daha kouştuk daha yumuşak davrandı iş konusunu filan herşeyi anlattım tamam dedi kesinlikle hayır olmaz diye bişey söylemedi
teyzemin eşi yani eniştem,köyden şehire geldiler o zaman 1 tane çocukları vardı,2.ye hamileydi teyzem o kadar kötü bir mahallede evde oturuyorlardı ki anlatamam, neyse eniştem çok tutucu biriydi düşün elimizi sıkmaz,evde kadınlar ayrı,erkekler ayrı otururdu,temizlik ürünleri sattı arkadaşıyla birlikte pazarlarda,sonra ürün yelpazesini genişletti akabinde dükkan açtı,küçük bir pikap tarzı araba aldı,(insan ilişkilerini düzeltti bu arada),dükkanı satın aldı,2 araba satın aldı,ev satın aldı ALLAH daha çok versin canlarıma durumları gayet iyi HAMD OLSUN Kİ,3 çocukları var şimdi ama çok sabrettiler azla yetindiler YANİ BUNU ANLATTIM Kİ AKILLI OLAN ERKEK EKMEĞİNİ TAŞTAN DA ÇIKARIR YETER Kİ SORUMLULUK SAHİBİ OLSUN AKILLI VE KURNAZ OLSUN SEN BU POTANSİYELİ GÖRÜYORSAN DERT ETME ANNENE GÜZELCE OTUR ANLAT,İÇİ TEMİZ OLANA ALLAH HER DAİM YARDIM EDER DARDA BIRAKMAZ,KİMİN NE OLACAĞINI ANCA ALLAH BİLİR GÜZEL KARDEŞİM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN TABİ BU ARADA AİLENİNDE RIZASI OLUR UMARIM ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?