- 12 Aralık 2014
- 19
- 2
- 3
- Konu Sahibi olmuyoamabu
-
Aranızda bu kadar uzaklık varken adı nasıl sevgili olup da bu ilişkiyi yüretebilirsiniz ki?Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi anneme anlatamıyorum
Tepkisi ne olur ne der hiç kestiremiyorum ama aynı zamandada bilse üstümden koccccaaaamaan bi yük kalkacak onuda biliyorumbu arada yaşım 19 bilmek isteyen olur kesin .. haa bide sevgilim türkiyede ben ise almanyada yaşıyorum bi akıl verin bana ya
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi anneme anlatamıyorum
Tepkisi ne olur ne der hiç kestiremiyorum ama aynı zamandada bilse üstümden koccccaaaamaan bi yük kalkacak onuda biliyorumbu arada yaşım 19 bilmek isteyen olur kesin .. haa bide sevgilim türkiyede ben ise almanyada yaşıyorum bi akıl verin bana ya
19 yaşında bir kız olarak sevgilin olması normal. Bu senin normal bir kız olduğunu gösterir. Benim kızım olsan anlayışla karşılar fakat ilişkine onay vermezdim. Yeri geliyor 3 saatlik ayrı şehirlerde ilişki yürümüyor ki bırak iki farklı ülkeyi. Çok zor, sürmesi de, mutlu olunması da çok zor.. O yüzden ilişkine onay vermezse anneni anlayışla karşıla çünkü doğru olan bu. Daha yanına yakın, daha dizinin dibinde birinde bulsan bana kalırsa daha mutlu olursun.Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi anneme anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?