- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi olmuyoamabu
-
Aile ortamında tanıştık
9 aydan beri sevgiliyiz
Yorumunu bekliciim
Yani 2 sene daha bekle diyosun
Doğru diyosun..Konuya yapilan yorumlara bakiyorum da demek ki buraya kendi iliskimi yazsam herkes ayril boyle iliski mi olur diyecek
Allahtan cok mutluyuz da kimsenin fikrine ihtiyacim yok
Bu arada annen sert yapida biriyse soyleme basini yer iliskinden birsey anlamazsin seni kotu etkiler...
Zaten ciddiyseniz illaki bir gun ogrenicek.
Neleeer var neler :)Annenin huyunu sen bilirsin ki.
Ama benimki gibiyse söyleme derim :)
Benim annem "gizleme anlat" dedi anlattım ben de.
Sonrasında canımdan bezdirmişti. Ben söylediğimde 18 yaşındaydım.
"Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum" diyordum. "Yine o çocukla görüşcen dimi" diye küsüyordu.
Nefret etmişti çocuktan. (haklıymış gerçi ya neyse )
Hey gidi günler hey :)
O konuda rahatım benBen anneme ilk söylediğimde direk " nerelidur " nereli olduğunu söyleyince aklı yerinden çıkmıştı kadının
Bu gidişle bende senin izinden gelicemSorma...
Ben de sevgilimi abime tanıtayim heyecani ile kalp hastası oldum ilac kullanıyorum :))
Aslında bende öyle düşünüyorum ama sanki o bilse içim daha rahat edecek gibime geliyosevgilim oldugunda, annemin bilmesini kesinlikle istemem...
hayat herzaman tozpembe degildir... inisli çikislidir her zaman iliskiler...
araniz hemen hemen her bozuldugunda, anne bunu bilecek, ve kafasinda her zaman soru isaretleri olacak vs vs
ayrica sevgiliyi anne'ye tanistirmanin amaci nedir hiç anlamam?
ne zaman ki ciddi bir karar alinir, evlilige adim atilacak duruma gelinir... anneye ve babaya o zaman çitlatilir...
belki geri kafali diyeceksiniz, belki baska birsey... ben böyle düsünüyorum, bu geri kafaliliksa evet geri kafaliyim!..
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi anneme anlatamıyorum
Tepkisi ne olur ne der hiç kestiremiyorum ama aynı zamandada bilse üstümden koccccaaaamaan bi yük kalkacak onuda biliyorumbu arada yaşım 19 bilmek isteyen olur kesin .. haa bide sevgilim türkiyede ben ise almanyada yaşıyorum bi akıl verin bana ya
Yok be sıfıra sıfır elde var sıfırGelişme var mı, söyleyebildin mi kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?