anneme sevgilim olduğunu söylemeye cesaret edemiyorum :(

sevgilim oldugunda, annemin bilmesini kesinlikle istemem...
hayat herzaman tozpembe degildir... inisli çikislidir her zaman iliskiler...
araniz hemen hemen her bozuldugunda, anne bunu bilecek, ve kafasinda her zaman soru isaretleri olacak vs vs
ayrica sevgiliyi anne'ye tanistirmanin amaci nedir hiç anlamam?
ne zaman ki ciddi bir karar alinir, evlilige adim atilacak duruma gelinir... anneye ve babaya o zaman çitlatilir...
belki geri kafali diyeceksiniz, belki baska birsey... ben böyle düsünüyorum, bu geri kafaliliksa evet geri kafaliyim!..

Sorma...
Ben de sevgilimi abime tanıtayim heyecani ile kalp hastası oldum ilac kullanıyorum :))

Konuya yapilan yorumlara bakiyorum da demek ki buraya kendi iliskimi yazsam herkes ayril boyle iliski mi olur diyecek
Allahtan cok mutluyuz da kimsenin fikrine ihtiyacim yok

Bu arada annen sert yapida biriyse soyleme basini yer iliskinden birsey anlamazsin seni kotu etkiler...
Zaten ciddiyseniz illaki bir gun ogrenicek.

Ben anneme ilk söylediğimde direk " nerelidur " nereli olduğunu söyleyince aklı yerinden çıkmıştı kadının

Annenin huyunu sen bilirsin ki.
Ama benimki gibiyse söyleme derim :)
Benim annem "gizleme anlat" dedi anlattım ben de.
Sonrasında canımdan bezdirmişti. Ben söylediğimde 18 yaşındaydım.
"Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum" diyordum. "Yine o çocukla görüşcen dimi" diye küsüyordu.
Nefret etmişti çocuktan. (haklıymış gerçi ya neyse )
Hey gidi günler hey :)

Doğru diyosun..

Neleeer var neler :)

Aslında bende öyle düşünüyorum ama sanki o bilse içim daha rahat edecek gibime geliyo

Ailenle annenle ilişkin nasıl.Yaşında küçük, çok mu ehvam yaptın be güzelim...

bence aileler çocuklarının kimlerle arkadaşlık ettiğini, kime aşık olduklarını bilmeliler.hata yaparsa döndürmek, doğru yaparlarsa doğrularına doğru katmak için. şahsen ben kızım veya oğlum olsa bilmek isterim...
Annen bu konularda katı değilse anlat bence ve ona bilmeden gizli işler çeviriyormuş gibi hissetmek istemediğini söyle. en mantıklısı bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…