- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
- Konu Sahibi olmuyoamabu
-
Ben anne olsam, Almanya'da yaşayan kızım bana Türkiye'de sevgilim var dese, doğru düzgün görüşmediğin ve tanımadığın birini nasıl seviyorsun diye sorardım, bu ilişkiyi ciddiye almazdım. Kızımın evlenip Türkiye'ye gitmesini istemezdim. Almanya'daki standartlarını bulamayacağını ve Türk aile yapısından dolayı onu orada koruyamayacağımı bilirdim. Ayrıca çocuğun kızımla vatandaşlık için görüştüğünü düşünürdüm. Ayrıca 19 yaşındaki kızım olaya ne kadar ciddi yaklaşsa da evlilik yaşı en erken 25 olmalı, bu yüzden onu okula veya çalışıyorsa işine yönlendirirdim. Tepki göstermezdim, bağırıp çağırmazdım ama oluru olmadığını da görmesini sağlardım.
Almanya'dan Türkiye'ye evlenmeye gelenler genellikle pişman oluyor, dikkat et.
Neden ?Ben annenin yerinde olsa asiri tepki gosteriridim..
Görüştük .. konuştuk.Sevgilin trde nerde tanistiniz kesin Facebook.
Nekadar ciddisinki annene soleyesin ciddi olsan bile nasil olabilirsin hic gormeden yuz yuze konusmadan ...
8 yıldır tanıyorum. . Ilişkimiz 9 aydan beri devam ediyo..ne kadar suredir taniyosun, ne kadar süredir iliskiniz devam ediyo?
Değer değer ama işte söylenmiyo kiYani. Ben pek olası görmedim ama yine de sorularımıza cevap alsak daha iyi olur. Söylemeye çekindiğine göre riskli, buna değer bir ilişki olsun da gümbürtüye gitme.
Aile ortamında tanıştık1.Nerde tanıştınız ?
2.Ne zamandır çıkıyorsunuz ?
Bu soruların cevabına göre yorum yapiicim.
Hayırlısı olsun ne diyelimBu durum anneden anneye deşiklik gösterebilir kimi unursamaz olur kimi ise izin vermez. Bence annene söylemelisin. Ve dediklerini de dikkate al derim. Çünkü anneler ne diyorsa doğru çıkıyor.
Ama annem yoktu işte o an ordaAile ortamında tanıştıysanız,annenin de tanıdığı biri demek ki..Bence söylemende bi sakınca olmaz..
Ama annem yoktu işte o an orda
Dua edin bana duaCook guldum bu yorumunasert bi mizaca sahip degilse anacigin söyle canım
Annem olsan sana sinir olurdum bakSöyle, ben olsam 3 hayırla ve 3 saatlik peki neden olmaz nasihatimle uğurlardım kendi kızımı.
Başka ülkeden dönüp dolaşıp kendi ailenden tanıdık birini bulmak çok ayrı bir kafa yapısı.
İzin vermem, baskının dibine vururum demiyorum ama böyle bir şeye taa baştan mahal vermemek için elimden geleni yaparım.
Bakıcaz artıkın zaman neyi göstericekCook guldum bu yorumunasert bi mizaca sahip degilse anacigin söyle canım
Toplam kaç saat yüz yüze görüştünüz? (Sanal ortam dışında)
Uzaktan akrabalık var mı?
Yani 2 sene daha bekle diyosunsöyle ben de çok endişe etmiştim ama inan annem beni yatıştırdı ve de saygı duydu bu arada 21 yaşında söyledim :)
Akrabalık yok ama ailemden onu tanıyan çooookkk varToplam kaç saat yüz yüze görüştünüz? (Sanal ortam dışında)
Uzaktan akrabalık var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?