anneme sevgilim olduğunu söylemeye cesaret edemiyorum :(

Tammmmmm bunları yazacaktım, zahmetten kurtuldum :)

Aile ortamında tanıştıysanız,annenin de tanıdığı biri demek ki..Bence söylemende bi sakınca olmaz..

Ne olursa olsun annenden hic birseyi saklamamandan yanayım. Eger vercegi tepkiyi kestiremiyosan pat diye sevgilim var deme anneni alıştıra alıştıra konuyu aç. Mesela "anne x diye bi arkadasim var cok efendi cok iyi cocuk cok iyi bi arkadasim" gibi gibi bahset o kisinin hayatinda onemli bi yere sahip olduğunu bilsin. Uygun bi zamandada sevgili oldugunuzu soyleyiverirsin :)

Söyle, ben olsam 3 hayırla ve 3 saatlik peki neden olmaz nasihatimle uğurlardım kendi kızımı.

Başka ülkeden dönüp dolaşıp kendi ailenden tanıdık birini bulmak çok ayrı bir kafa yapısı.
İzin vermem, baskının dibine vururum demiyorum ama böyle bir şeye taa baştan mahal vermemek için elimden geleni yaparım.

Annem olsan sana sinir olurdum bak
Ufaktan ufaktan açıcam konuyu senin dediğin gibi

söyle ben de çok endişe etmiştim ama inan annem beni yatıştırdı ve de saygı duydu bu arada 21 yaşında söyledim :)

Toplam kaç saat yüz yüze görüştünüz? (Sanal ortam dışında)

Uzaktan akrabalık var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…