- 28 Eylül 2020
- 2
- -1
- 1
- 23
- Konu Sahibi duygutopcuoglu
-
Aynen benimkide bekarken gizli içerdim ama hep imasını yapardı bana elinde görmeyim kötü olur vs.bekarken hep anlardı ve çok kızardı.kına gecemden döndükten sonra balkona çıkıp yaktım bir tane,geldi gördü sessizce kapıyı çekip gitti,ağlıyorduk ikimizde
o günden sonra saklanmadım bir daha.her gördüğünde gözünün birini kısıp "zıkkım iç,güzelliğin gitti" der
anne vereyim sen de yak bi tane derim,çıldırır
Sorum şu,
Anneniz sigara içtiğinizi nasıl öğrendi ve ne tepki verdi?
Şu an yanında içiyor musunuz ve nasıl tepki veriyor?
Yüzleri kararıyor mu ciddenBu sigara olayından ben hiçbir şey anlamıyorum.
Insanın yüzünün rengi kararıyor, çirkinleşiyor, ciğerleri is doluyor, sağlığını kaybediyor,leş gibi kokuyor ve dahası bunun için para veriyor.
Inanılır gibi değil
Bu sigara olayından ben hiçbir şey anlamıyorum.
Insanın yüzünün rengi kararıyor, çirkinleşiyor, ciğerleri is doluyor, sağlığını kaybediyor,leş gibi kokuyor ve dahası bunun için para veriyor.
Inanılır gibi değil
Lise donemimde icerdim ama pek ole cok icmezdim ben gukde 1 yada 2 tane oda aksama eve gidene kadar ustumden giderdi kokusu eve girer girmez ustumu deyisip dus alip giderdim salona liseden cikdim normal hayatimdada tek tuk icdim icin insan varsa yanimda yoksa hic icmezdim ama calismaya basladigimda 1 ay dayanabildim icenlerin yaninda sonra dayanamadim icdim isden cikana kadar ama oda gunde 2 tane anca icdigim oluyodu birde soyle bise var ben icdikce o sigra bana dokunuyoSorum şu,
Anneniz sigara içtiğinizi nasıl öğrendi ve ne tepki verdi?
Şu an yanında içiyor musunuz ve nasıl tepki veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?