• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme sigara içtiğimi söyleyeceğim

:( kahrolur mahvolurum valla ben. :( Hayatımda bir kere elime bile almadım.ama eşim çok içiyor yine. Kızım bi gün başlayacak olda ne diyebilirim ki babam da içiyor der. Ben de adamdan çıkarırım sinirimi :D

:( kahrolur mahvolurum valla ben. :( Hayatımda bir kere elime bile almadım.ama eşim çok içiyor yine. Kızım bi gün başlayacak olda ne diyebilirim ki babam da içiyor der. Ben de adamdan çıkarırım sinirimi :D

Arkadaşlarım içerdi yanlarında olduğum zaman kokusu benim üzerime de sinerdi.
Annem koklaya koklaya sorardı içiyor musun diye 😒 inandırıncaya kadar göbeğim çatlardı
Velhasıl bilmiyor değildir bilmiyor gibi yapıyordur. Her şeyi bilir onlar 🤣

Genelde
Sorum şu,
Anneniz sigara içtiğinizi nasıl öğrendi ve ne tepki verdi?
Şu an yanında içiyor musunuz ve nasıl tepki veriyor?
Sezmiş oluyorlar zaten öyle büyük şok yaşamazlar sadece büyük bir şok yaşamış gibi davranırlar ama bana sorarsanız başlamış ve kullanan biri olarak aileniz bilmiyorsa daha az kullanıyor ve daha yeni başlamışsınız bence hemen bırakın aile bilince daha rahat içiyor ve sayıyı artırıyorsunuz ben yemekten sonra balkona kaçıyordum direk söylemedim ama bildiklerini biliyordum onlarda yavaş yavaş alıştılar

İçenler benim yerime de yakin bi tane 😁 dogurayim ilk isim olacak:)

Annem iciyordu ztn ver bi cekim bi tane iciyim diye diye alistirdim. Üniversiteye baslayinca da eve geldicke ictim sonra karsilikli içmeye basladik😉😉

Evlendikten sonra söyledim. Önce söyleseydim olay çıkardı. Bekarken 5sene içtim anlamamış hiç duyunca şok oldu kadın ama bişey de diyemedi artık yetişkin birer insandık. Şuan yanında da telde görüntülü konuşurken de içerim sıkıntı yok ama bu annemle samimiyetimden kaynaklı babamın yanında asla içemem gelme balkona dediğim an anlar gelmez o da.

Hiç kullanmadım
Biri iftira atmış iciyo diye
O zaman gelip ablama babama filan yetistirmisti kıyamet kopmuştu 🤣iyide içmiyorum ki niye yanan ben oldum 🤣🤣🤣

Ikı de bir de bahceye cikiyordum.
Geri dondugumde les gıbı sıgara kokuyordum.
Bu boyle devam etti Bı sure.
Sonra kıs geldı ve annem kıyamadı. Evde ıc ben yanında durmayacagım tamam dedı.
Nitekim Bı sure de boyle devam etti.
Sonra yanında da ıcmeye basladım.

Back
X