Anneme söylemeli miyim

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.341
398
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı

Böyle alıştırmasaydınız iyiymiş artık sizin de bi eviniz aileniz var. Bakın işte işleriniz oluyo gidemeyebilirsiniz. Müsait değiliz dersin sorarsa böyle böyle artık bi aileniz eviniz oldugunu anlar. Her hafta görev gibi giderseniz en ufak aksaklıkta sizden kötüsü olmaz.

Her hafta her hafta anne babaya mı gidilir, öyle alıştırırsan böyle özel hayat falan kalmaz işte. Ailelerdeki bu beklentiyi anlayamıyorum, acaba biz nasıl olacağız, biz de böyle bekleyecek miyiz diye de düşünmeden edemiyorum..

Söylemek zorunda değilsin, bahane uydur geç. İşim vardı, hastayım, dişim ağrıyor, gezmek istiyoruz, başbaşa vakit geçirmek istiyoruz vs vs.

Bana kalsa ben doğurunca söyleyecektim, ama 16.haftaya kadar bekledik, cinsiyeti de belli olunca söyledik biz.

Aslında bu durum bizim faydamiza evimiz iş yerlerimize çok uzak onlarda bize fayda sağlıyor haftada bir gün de olsa o yollardan yemek derdinden kurtuluyorum ama şu aralar biraz zorlandik işin açıkçası alistirdigimiz için

Müsait değiliz diyebilirsin, başbaşa kalmak istiyoruz biraz diyebilirsin. Böyle demezsen sormaya devam eder çünkü

Annem tek başına yaşıyor insan yok etrafında akrabala zaten birbirini yiyor sadece şu gebelik hazırlık sürecinde zorlandik sizce soylemeyekim mı bu sefer sorarlar diye korkuyorum zaten çok stresliyim

Evet Yumurtlama haftam da anne kendimize zaman ayircaz dedim sinema ya falan gidicez ısrar etmedi dün eşim hastane isine çok takıldı gidip duş alma yerlerini araştırmış soyle annene deyip durdu aklım karıştı
Müsait değiliz diyebilirsin, başbaşa kalmak istiyoruz biraz diyebilirsin. Böyle demezsen sormaya devam eder çünkü

annene yumurtlama günlerini mi kaçırmak istemıyoruz dıyeceksınız
yoksa eşin sperm testi yaptıktan snr orda banyo yapacaksa bunu mu

benım de cocugum olmuyor annem biliyor ama böyle sacmasapan yopk test yaptık, yok eşim abdest alacak yokk temızlık yapıyorum bunlar cocuk konusuna dahil edilmez

bu kadar özelını bılmeye ne gerek var..

Eviniz çok mu uzak hastaneye
Test yaptırdıgınız yerde duş olabilir bir sorun

Tabi ki bu kadar detaylı anlatmam ama anlar ve eskisi kadar sormaz diye umuyorum her gittiğim de bu yaz gebelik düşün artık deyip duruyor

gizlemek ile en doğrusunu yaparsınız... biz önümüze gelene söyleme şuursuzluğunda bulunduk... bitmedi bulunan doktorlar, üzülme demeler,Dualar, acıyan acıyanaydı.... gıcık oluyordum... siz kimseye birşey söylemeyin hatta hamile olursanızda bir süre saklarsınız... iş güç olayına gelince rahatsızım biraz kendimi iyi hissetmiyorum der geçersiniz köşeye...

Ya belki size saçma gelebilir ama eşim hayatın da o şeyden mastü. Yapmamış önce özele gitti zaten eve yakın özel tam detaylı yapmamış devlet sonuçlara baktı şimdi devlet de yapacak tuvalete de ve aşırı stresli üzülüyorum iş yerine geç gidecek malum özel sektörde bir sürü etken var dünden beri adetine kaç gün var mucize olsada gitmesen diyor evimize yaklaşık hastane 2.5 saat
Eviniz çok mu uzak hastaneye
Test yaptırdıgınız yerde duş olabilir bir sorun

Değil mi çok haklısınız en iyisi hiç söylememek sizi dinleyip soylemiycem

Gitmeyin bir şey bahane edin eğer olmazsa sürekli sürekli sorup durarak moralinizi bozarlar iyi niyetle de sorsalar size batar bu hassas dönemde

Annenle aranızdaki ilişkiliyi bilemem ama yok sperm testi yok yumurtlama günleri falan söylemeniz saçma. Bende tedavi gördüm aileme söyledim sadece ama yumurtlama günü sperm testi söylemedim. Özel olmalı siz o çizgiyi tutturamıyorsunuz. Hastane evinize çok mu uzak??? Eve gelsin yapsın. Eğer neden gelmediniz diye sorduklarında da başka plan yaptık misafirimiz geldi vb. Şeyler söyleyebilirsiniz.

Kısacası tedavi olduğunuzu ama bunu sürekli sormasını istemediğinizi üzüldüğünüzü söyleyin konuyu kapatın.

Bence detaya girmeyin test verecek de dus alacak da vs vs.
Bana gore degil bilmiyorum ozel seyler gibi.

Planimiz var sinemaya gidicez vs de gec.
Takacak ne var bu kadar.

Eşin sadece abdesti olmayıncamı duş alıyor ? Eşim işten annemlere gelir mesela yazın çok terlemişse hemen 5 dk duşa girer be varki bunda ? Duşu neden böyle farklı şeylerle bağdaştırıyorsunuz anlamıyorum. Diğer öneride otel. Gitsin yıkansın çıksın kalmak zorunda değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…