Anneme söylemeli miyim

Bence hiç söyleme sonra pişman ederler annen bile olsa. Sürekli sorular ve sen stres yaparsın. Hamile kalmak için stres yapmamanın lazım ki sen masallah bu durumda bile oldukça streslisin. İlk önce biraz rahatla vakti zamanı gelince olur. ayrıca her ay sadece takip et çok fazla üstüne düşme yoksa olmuyor diye stresten gerçekten olmuyor bu kez

Ya belki size saçma gelebilir ama eşim hayatın da o şeyden mastü. Yapmamış önce özele gitti zaten eve yakın özel tam detaylı yapmamış devlet sonuçlara baktı şimdi devlet de yapacak tuvalete de ve aşırı stresli üzülüyorum iş yerine geç gidecek malum özel sektörde bir sürü etken var dünden beri adetine kaç gün var mucize olsada gitmesen diyor evimize yaklaşık hastane 2.5 saat
Hemen duş almasa nolacak ki eve gidince alır?

ah bu aileler...
biraz bıraksalar da insanlar evine yuvasına bağlansa gençler...

Aileme söylediğim birşey yok hanımefendi utangaç biriyim zaten hastane evimize 2.5 saat İstanbul trafiği belki daha fazla yumurtlama takibi yaptırdım Bir kaç ay önce anneme yakın diye tercih ettik o hastaneyi sabah 9 da açılıyor muayene mesela annem sürekli sordu işe geç kaldınız neden uyuşuk davranıyor sinüzit deyip durdu
Annenle aranızdaki ilişkiliyi bilemem ama yok sperm testi yok yumurtlama günleri falan söylemeniz saçma. Bende tedavi gördüm aileme söyledim sadece ama yumurtlama günü sperm testi söylemedim. Özel olmalı siz o çizgiyi tutturamıyorsunuz. Hastane evinize çok mu uzak??? Eve gelsin yapsın. Eğer neden gelmediniz diye sorduklarında da başka plan yaptık misafirimiz geldi vb. Şeyler söyleyebilirsiniz.

Kısacası tedavi olduğunuzu ama bunu sürekli sormasını istemediğinizi üzüldüğünüzü söyleyin konuyu kapatın.

Hemen duş almasa nolacak ki eve gidince alır?

Konu sahibinin eşine istinaden söylemiyorum. Ama genel olarak toplumumuzda boy abdesti olmadan durmak çok garip karşılanıyor.

Kafa işte... Zina eder ama cünup gezmez...

Namaž kılıyor yarın bu sebepten ötürü oruç da tutmayacak evet ya o da saçma olur bulsun bi yer abdest alıp çıksın

Eğer civarda hamam falan yoksa bir yer bulması zor bence. Sırf duş almak için otele gidip oda kiralamak garip olur...

Ya işyerinden tam gün izin alıp hastaneden sonra eve dönecek ya da sağlıktan ve zorunluluktan kaynaklı diye düşünüp eve gelene kadar abdestsiz kalacak. Namazları da kaza eder evde.

Bu nedir ya özel işiniz falan olamaz mı ne demek bu hafta neden gelmediniz falan hem her gittiğinde koltuk mu çekiyorsun orada. Misafir gelecek arkadaşları çağırdık falan deyin yani alıştırmışsınız. Ya da eve uğrayacaksınız banyo yapacak öyle geçeceksiniz ama saçma yani bir haftada gitmeyiverin

İlk başlarda aman olsada olur diyordum zaman geçince korkmaya başladım ya hiç olmazda 4 yıllık evliyim temmuz dan beri bekliyoruz inşallah hayırlısıyka olur
Teşekkür ederim
Bence hiç söyleme sonra pişman ederler annen bile olsa. Sürekli sorular ve sen stres yaparsın. Hamile kalmak için stres yapmamanın lazım ki sen masallah bu durumda bile oldukça streslisin. İlk önce biraz rahatla vakti zamanı gelince olur. ayrıca her ay sadece takip et çok fazla üstüne düşme yoksa olmuyor diye stresten gerçekten olmuyor bu kez

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
Ben olsam hiçbirini söylemezdim

İzin alamıyor eleman işi bırakmış tek iş yerinde otel kiralamak her bütçeye uymaz ki şuan biraz sıkıntımız var
Kılma dedim asla dedi bı bakicakmis tekrar iş yerinin o civara
Konu sahibinin eşine istinaden söylemiyorum. Ama genel olarak toplumumuzda boy abdesti olmadan durmak çok garip karşılanıyor.

Kafa işte... Zina eder ama cünup gezmez...

Eğer civarda hamam falan yoksa bir yer bulması zor bence. Sırf duş almak için otele gidip oda kiralamak garip olur...

Ya işyerinden tam gün izin alıp hastaneden sonra eve dönecek ya da sağlıktan ve zorunluluktan kaynaklı diye düşünüp eve gelene kadar abdestsiz kalacak. Namazları da kaza eder evde.

Annen sonradan baskalarina da anlatacaksa, sana her ay adet oldun mu vs diye soracaksa anlatma. Basin cok agrir.

Ben evlilikte her seyin 2 kisi arasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum. Duyuldukca konusuluyor hem de yatak odasi mevzulari :KK14:

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum temmuz dan beri çocuğumuz olmuyor benlik bı rahîm filmi kaldı bakilmadik eşim de sperm testi verdi hatta burda paylasmistim yalnız devlet hastanesine gidince bu testler yeterli değil tekrar sperm testi ve ultrason cekicez demiş doktor.Sorun şu ki ailelerimize düzenli gideriz iki tarafa da yumurtlama hafta da gitmedik annem sürekli sordu neden gelmediniz diye e bizde kaçırmak istemiyoruz o zamanları şimdi de eşim sperm testi verecek nerde banyo yapicam deyip duruyor annene söyleyelim orda gider kimse yokken duş alırım diyor.Birde mesela oraya gidince iş güç koltuk dahi çekiyorum kendimi sakinamiyorum gerçi olacakla olecege çare yok ama . Söylersem sürekli sorup duracak hamile misin falan başına benim gibi böyle bir durum gelen var mı çocuğu olmayıp da ailesinden gizleyen var mı
Bende herkese herşeyi anlatamayan anlatmak istemeyen sorulardan çok bunalan biriyim. 1 yıl boyunca çocuk istemedik ve evlendiğimiz andan itibaren başta annem sürekli üstüme geldi. Sonraki dört ay sorduklarında hala istemediğimi söyleyerek çocuk denemeye başladık. Sonra adet düzensizliği için doktora gideceğimde anneme söyledim testler yapıldı prolaktin yüksek çıktı. Artık bi sorun oldupunu bilisşi için üstüme gelmiyo vebeni darlamıyo. En azından bu konuda rahatladım açıkçası. Belki ayrıntılara girmeden söylemek siziide ferahlatabilir. En azındna böyle üstünüze gelmekten vazgeçer

Söylemeyin annenize.
Başka bir bahane uydurun gitmeyin.
Veya giderseniz de eşiniz duşa giriversin,terledim diyerek.ne varki bunda.

Abdestsiz gezmek istememesi son derece normal,haklı.ama zaruret var burada,el mecbur. Ayrıca teyemmüm olmaz elbette,su bulunmaması lazım şartları gerçekleşmesi için.memlekette su mu yok,sizin planınızdan dolayı yok.
Neyse siz,annenize gitseniz de gitmeseniz de söylemeyin.
Giderseniz duş alsın bu da normal gayet.

Back
X