• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme söylemeli miyim ?

Annene yatak odanizdaki yatak dönseniz gicirdiyo ben uyuyamiyorum deyin . Seni takmazsa da annenin yatağı gicrdarken anne diye seslen,sabahta her döndüğünüzde gıcırtı geliyor uyuyamıyorum deyin.
Sanki dönerken oluyo gibi anladığınızi ifade edin. Hakikaten ebeveynlerinde o anı duymak travma olur sanırım.
Dedim sabah 😊 evet isterse yaşım 30 olsun yine aynı şeyleri hissedeceğim

Ben sizi haklı buldum, anne babayı o şekilde düşünmek rahatsız edici 😅 ne kadar düzensiz olursa olsun ya yatağın yerini değişeceksiniz yada annene 'anne siz dönerken bile yatak gıcırtısı geliyor, uykum bölünüyor' diyeceksiniz. Hic birini yapamazsanız kulak tıkacı alın çok iş görüyor. Takınca benim dünyayla bağlantım kesiliyor vala

Ben sizi haklı buldum, anne babayı o şekilde düşünmek rahatsız edici 😅 ne kadar düzensiz olursa olsun ya yatağın yerini değişeceksiniz yada annene 'anne siz dönerken bile yatak gıcırtısı geliyor, uykum bölünüyor' diyeceksiniz. Hic birini yapamazsanız kulak tıkacı alın çok iş görüyor. Takınca benim dünyayla bağlantım kesiliyor vala
Teşekkür ederim😄👍 anneme söyledim okumadınız sanırım bütün yorumları. Ve yataklarını azcik öne çektim. Kulak tıkacı değil de pamuk tıkıyordum evde gürültü olunca uyuyamayacağım zaman. Ama rahatsızlık veriyor oda

Teşekkür ederim😄👍 anneme söyledim okumadınız sanırım bütün yorumları. Ve yataklarını azcik öne çektim. Kulak tıkacı değil de pamuk tıkıyordum evde gürültü olunca uyuyamayacağım zaman. Ama rahatsızlık veriyor oda
Yok hepsini okumadim canim hemen yorum yaptim 😊 sorun hallolduysa tamam o zaman sıkıntı yok 😅

Bazen su kk da cocuklara yapilan zulmü anlamıyorum.

Evlât buyuyup evlenmedigi surece haksız goruluyor burada nedense.

Annem hamile konusunda da kizi taşlamadiklari kalmisti bir sana mi soracak diye.

Burada da ne yapsin kadin diye sert cikanlar var gordugum üzere.

Kardesim yapacak bisey kirk kat el gelse ayni evde yasasan onun fikrini alirsin bisey yaparken kendi caninin evladının fikrini de alacaksin özen göstereceksin.

Annene konuyu ac. Yıllar önce bende boyle bisey yaşamıştım ve anneme söylemiştim. Sorun da çözülmüştü.

hay Allah razı olsun ya. ahali "aman ben de duyurur muyum" diye düşüneceğine bir de çıkmış çocuğa kızıyorlar. oldu olacak yanlarına alsınlar öğretsinler "bak kızım bunu böyle yapıyosun, sonra şurdan şöyle" :KK53: :KK53: :KK53:

çoğumuzun ergenken ana babasının aktif cinsel hayatı vardır ama duymadık etmedik. demek ki dikkat edilince duyurulmayabiliyo. ama bazı kk hanımları için kocişi her şeyin üstünde olduğundan çocuğu gözü görmez camdan aşağı bile atabilir :KK53::KK53::KK53::KK53:

Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off😥
Annenizle konuşun duvardan ses geldiğini rahatsız olduğunuzu sonuçta şundan dolayı ses oluyor demek zorunda değilsiniz.

ben de duyuyorum hatta gece 9dan sonra asla odamdan çıkmam ışığım hep kapalıdır. sonuçta onların evi ve ben onlara bir yüküm. hatta yanlarında tv izlerken annem yatmıyo musun dediğinde kalkar odama geçerim. asla söz konusu etmem. ben geçici bir misafirim sonuçta evde

ben de duyuyorum hatta gece 9dan sonra asla odamdan çıkmam ışığım hep kapalıdır. sonuçta onların evi ve ben onlara bir yüküm. hatta yanlarında tv izlerken annem yatmıyo musun dediğinde kalkar odama geçerim. asla söz konusu etmem. ben geçici bir misafirim sonuçta evde
O ne demek ya hu?
Niye bu kadar dışladın kendini?

Burada anlatmam doğru mu bilmiyorum ama bekarken benim de aynı şekildeydi.Cinsellikten tiksinmiştim senelerce midem bulandı evlenince vajinismus olduğum anlaşıldı.Ebeveyn olmak gerçekten zor, yapılan en ufak yanlış ne yazık ki çocukların bilinçaltına işliyor.Bunun çözümüne bak mutlaja

Nasil yani, ayri yasiyorsunuz da ailenizi ziyarete mi gittiniz? Oyleyse bile bu dedikleriniz hic normal degil, ben 18 yasindan beri ailemden ayriyim su an yurtdisinda yasiyorum ve evliyim ama ailemin evine gittigimde hemen eskisi gibi olurum hic de kendimi yuk ya da misafir olarak gormem. Belirli bir yastan sonra evlatlik kategorisinden dusmuyorsunuz ki.

Back
X