• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme söylemeli miyim ?

Çok rahatsız olsan yatağın yönünü değiştirirdin. Anne ne odanızdan horlama sesi geliyor anne diyebilirsin. Odanın duvarına yalıtım alın. İnternetten de alınıyor m2 cinsinden yapıştırın. Onlar da sen de yatağın başını değişin aksi tarafa

Değiştiremem yatağımi odamın şekli müsait değil ona. Yeni bu sekle soktum. Diğer türlü duzensizdi. Evet onların yerine de koyuyorum kendimi zor. Zaten eminim kendilerini kısıtliyolardir
Yan yana odalarda ne kadar sessiz olabilir insanlar, siz birşey ima ettiğinizde hepten huzursuz olacaklar.
Yerinizde olsam, düzensiz de olsa eski hâline getirirdim odayı. Oda düzenli olacak diye anne babanız neden rahatsız olsun?

Benimde oyle bir seyim var bende kucukken dayimlarda kalmistim oda dip dibeydi odadan gij gij yatak bi oyani bi buyani gidiyordu guliyimmi agliyimmi bilemedim 1 haftanin her gunu o eziyete katlandim😀😀😀 ama sen ayni evin icindesin ya baya rahatsiz eder off bir sekilde soyle iste 🤗🤗🤗 yapack birsey yok oylede boylede anliycak.
Yani çok doğal bişey aslında ama insan anlayınca duyunca çok kötü oluyor

yahu kız yatağını değiştirse ne olacak, başlık duvara çarptığı için rahatsız oluyor. her şeyden önce koskoca insanların "çocuk bunu duyar" diye önlem alması gerekirdi bir kere. kendi yataklarının başlığıyla duvar arasına geniş sünger bi yatak gibi bir şey koyacaklar duvara çarpmayacak o kadar. ayıp yahu, çocuğa karşı az dikkatli olunmalı.

Yan yana odalarda ne kadar sessiz olabilir insanlar, siz birşey ima ettiğinizde hepten huzursuz olacaklar.
Yerinizde olsam, düzensiz de olsa eski hâline getirirdim odayı. Oda düzenli olacak diye anne babanız neden rahatsız olsun?
Işte malesef getiremem ders falan çalışıyorum ışık bu şekilde geliyor masama.
Dediğim gibi onlara da hak veriyorum. En iyisi yataklarını one çekmek.

yahu kız yatağını değiştirse ne olacak, başlık duvara çarptığı için rahatsız oluyor. her şeyden önce koskoca insanların "çocuk bunu duyar" diye önlem alması gerekirdi bir kere. kendi yataklarının başlığıyla duvar arasına geniş sünger bi yatak gibi bir şey koyacaklar duvara çarpmayacak o kadar. ayıp yahu, çocuğa karşı az dikkatli olunmalı.
Katılıyorum. En iyisi yataklarını one çekmek.
Ama onlara da hak veriyorum sonuçta özel hayatları ve ben eşek kadar oldum. Anlamamam imkansız yani. En azından ben uyuyunca yapsalar duymam 😑

Kaynananda baya profosyonelce dakikasi dakikasina soyluyor ama 😀😀😀😀😅 dakka tutuyo demekki
Kız hergün düşünsene yatak odası tam üzerinde ve yatak gıcırdayan tip komşunu da tanıyorsun evlerin şekli hep aynı odalar belli değiştiremiyor da 😃😃😃😅

Katılıyorum. En iyisi yataklarını one çekmek.
Ama onlara da hak veriyorum sonuçta özel hayatları ve ben eşek kadar oldum. Anlamamam imkansız yani. En azından ben uyuyunca yapsalar duymam 😑
Sizin adınıza sevindim yani, hala birbirine ilgi duyan bir anne babaya sahipsiniz.
Annenin kaderi kızına geçermiş derler :KK70:

Gürültüden rahatsız oluyorsanız neyse de cinsel hayatlarının olmasından rahatsız olmanıza gerek yok. Kötü bir şey değil yani. Ne güzel seviyorlar sevişiyorlar takılmayın.” Onları o şekilde derken” aslında bilinçaltınızda cinselliği utanılacak ayıplanılacak bir şey olarak kodlamışsınızdır birçoğumuz gibi. Ama onlar evli ve bir çiftler. Evet üçüncü kişilerin görmesi duyması ayıptır ama aynı evde yaşıyorsunuz odalarınız dip dibe. Duymazdan geliverin. Aman tanrım şu anda çok ayıp şeyler dönüyor diye düşünmeyin.

Back
X