• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme söylemeli miyim ?

Gıcırtı için ne yapılır bilmiyorum ama duvara çarpan yatak için yatak başlığının duvara değen kısımlarına mantar yapıştırabilirsiniz, sesler kesiliyor. Biz o şekilde çözüm bulmuştuk.

4te mi 😳 4e alarm kurup mu kalksınlar bu iş için 😂 her sesi duyuyormuşsun alarm tuvalet vs onu da duyacaksın o zaman demek ki...
Evet rahatsızlık verir haklısın ama hiçbirşeyi değiştirmekte istemiyorsun, o zaman mecbur söyleyip uyaracaksın başka çare yok gibi. Uyuyamamani da çözmeye çalışabilirsin, belki biraz daha erken yatağa girerek belki yatmadan önce rahatlatıcı biseler yaparak vs. Sadece onlar için değil kendin için de.
Ya ben onu salladım. Uyuyunca uyuyorum. Uykuyu düzene sokamam çünkü hiç bi zaman düzenli olmadı. 1 haftadır erken uyuyordum dün yine bozuldu mesela. Uyuyunca duymuyorum aslında. Ama bazende duyuyorum 😂Neyse oralar karışık uykuya hiç girmeyelim . Çünkü çözümü yok yatmadan önce spor yapıyorum ama her zaman gelmiyor uykum malesef. Zaten belirtirim size söylemekten başka bi çarem yok. Ama bakcam duruma göre yatağı çekicem öne

Gıcırtı için ne yapılır bilmiyorum ama duvara çarpan yatak için yatak başlığının duvara değen kısımlarına mantar yapıştırabilirsiniz, sesler kesiliyor. Biz o şekilde çözüm bulmuştuk.
Mantar mi hiç duymamıştım bakıyım bi nasıl bişey

Bazen su kk da cocuklara yapilan zulmü anlamıyorum.

Evlât buyuyup evlenmedigi surece haksız goruluyor burada nedense.

Annem hamile konusunda da kizi taşlamadiklari kalmisti bir sana mi soracak diye.

Burada da ne yapsin kadin diye sert cikanlar var gordugum üzere.

Kardesim yapacak bisey kirk kat el gelse ayni evde yasasan onun fikrini alirsin bisey yaparken kendi caninin evladının fikrini de alacaksin özen göstereceksin.

Annene konuyu ac. Yıllar önce bende boyle bisey yaşamıştım ve anneme söylemiştim. Sorun da çözülmüştü.

Bazen su kk da cocuklara yapilan zulmü anlamıyorum.

Evlât buyuyup evlenmedigi surece haksız goruluyor burada nedense.

Annem hamile konusunda da kizi taşlamadiklari kalmisti bir sana mi soracak diye.

Burada da ne yapsin kadin diye sert cikanlar var gordugum üzere.

Kardesim yapacak bisey kirk kat el gelse ayni evde yasasan onun fikrini alirsin bisey yaparken kendi caninin evladının fikrini de alacaksin özen göstereceksin.

Annene konuyu ac. Yıllar önce bende boyle bisey yaşamıştım ve anneme söylemiştim. Sorun da çözülmüştü.
Teşekkür ederim benim tarafımdan baktığınız için. Yani annem ne yapsın ama bende ne yapıyım . Hoş bişey değil benim acimdan inanın huzursuz oluyorum uyuyamadım. Yani nasıl söylenir bilmiyorum. Bende utanıyorum. En sonunda canıma tak edecek soylucem

Teşekkür ederim benim tarafımdan baktığınız için. Yani annem ne yapsın ama bende ne yapıyım . Hoş bişey değil benim acimdan inanın huzursuz oluyorum uyuyamadım. Yani nasıl söylenir bilmiyorum. Bende utanıyorum. En sonunda canıma tak edecek soylucem
Detaya inme. Duvarlar cok ince sizin odadan ses geliyor uyuyamiyorumn de anlar.

Çok can sıkıcı bir durummuş , umarım bir yolu bulunur.
Burada konuları okuya okuya evden gelen her türlü sese kulak kabartıyorum . İki üç gecede bir, bizim üst kattan da ritmik bir gıcırtı geliyor . Bir 5-10 dk Sonra da kesiliyor . Geçen gece kızım uyanıktı duydu üst kattan gelen sesi. Birisi yatakta zıplıyor herhalde dedim henüz 10 yaşında. Umarım yutmuştur bu bahaneyi :))

Bizimkiler de biz küçükken yatak odasından çıkar, evin en ücra odasına gider , kapıyı da kilitlerlerdi , ben gece uyanırsam kitli kapıyı fark edince anlardım ancak. böyle bir travmam yok , olsa çok garip olurdu , çünkü insan annesi ile babasını hiç o şekilde düşünmek istemiyor. Sanki böyle onlar kankaymış, kardeşmiş gibi geliyo insana
Babanızın da masallahı varmış
burada 30 ‘lu yaşlardaki kocaların el etek çektiğini okuyoruz , 50 Li Yaşlarda masallah diyorum :))

Mantar mi hiç duymamıştım bakıyım bi nasıl bişey

Şöyle bir şey. Bir tarafı yapışkanlı oluyor. Yatak başlığına yapıştırın, gerçekten sesi kesiyor. Garanti olsun diye epey yapıştırın yanyana. Hatta üst üste iki tane yapıştırın olmazsa. Ama duvara değen kısma denk getirmeye dikkat edin. Ucuzlukçularda vb yerlerde bulabilirsiniz kolaylıkla.

Eklentiler

• Screenshot_20200304-103927_Chrome.webp
    Screenshot_20200304-103927_Chrome.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 24
Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off😥
Ay bizim yan komşumuz böyle idi avaz avaz bağırmalar gece yarısı uykudan uyandırıyor du samimi olsam derdim sizin yatağaınıN yeri değişirse duymuycaksanız değiltirin ama duycaksanız deyin mehrem konular bunlar🙃komşularada giderse

Ay bizim yan komşumuz böyle idi avaz avaz bağırmalar gece yarısı uykudan uyandırıyor du samimi olsam derdim sizin yatağaınıN yeri değişirse duymuycaksanız değiltirin ama duycaksanız deyin mehrem konular bunlar🙃komşularada giderse
O kadar da değil yahu 😂 yani öyle ses yok. Komşulara gidecek bişey de yok. Başka odada ki duymaz ben yan odada olduğum için duyuyorum. Uykuda olsam fark etmezdim bile

Anne ve babanın bu durumu hesap etmemesi kendi eksikleri.

Çekinmeden, yatak sesleriniz geliyo uyuyamıyorum de.

Evde koca genç kız var bu ne işgüzarlık!
Yani evet ama o da bi ihtiyaç ne zaman yapacaklar. Sorun bende de olabilir yani evde uyku sorunu olan biri var ama uykuya dalinca duymuyorum. Ancak uyumadığımi biliyorlardı işığım acıktı. Odaya da girip çıktım kendi odama. Dediğiniz gibi anlâsilacagini bilmeleri lazım. Söyledim gece uyuyamadım yatak gıcırtiniz horlamamış çok geliyo dedim

Back
X