Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Ben sizi hatırlıyorum. Demek hala anasız babasız yegeninizden 1 gr sevgi esirgemeye anneyi kıskanmaya devam
Anneniz istediğini yapar karışamazsıniz
Çocuğu sokağa atsalar rahatlayacaksiniz ama bari sağlığında sahip çıksın
Heh tamam şimdi oldu 👍🏻

Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, eşimle ayrıyım , eski eş oda çok sorunlu bir kzım var ,yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim , Annem istedi gelmemi. fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde yeğenim çok bencil ve sorunlu annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da ona çok düşkün ama yeğenim kızıma bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Asıl derdi bu🤷‍♀️

Ben de hatırladım simdi.

Siz yurt dısında yaşamıyor musunuz ? Belki de abiniz sandığınız gibi bir hayat sürmüyordur.

Belki de anneniz evlatları arasında kalmaktan yorulmuştur.
Zaten tatile gelince görüyoeum , her tatile gelisimde konu aciyorum :) sinirden

Galiba bu işin temelinde çocukluk travması var. Anne oğluna daha çok ilgi göstermiş sanırım. Torun da olayı tetiklemiş.
Aynen öyle eski konuda bunu dile getirmişti, neden yeğenime kendi evladı gibi bakıyor, biz üvey evlat olduk. Zaten hayatım boyunca abimin gölgesinde kaldım tarzı cümleleri mevcuttu hatırladığım.

Abim sigara ve Icki aliyor hergün, Sabaha karsi eve geliyor , annem uykusuz Kaliyor , o öglene kadar yatiyor, annemde sessiz sedasiz onun yemegini hazirliyor ütüsünü yapiyor..

Bir konuda "hergün" diyebilmeniz için "hergün" onlarla aynı evde yaşıyor olmalısınız.

Madem ki abinize ve annenizin durumuna üzülüyorsunuz ; bu durumda kardeşi olarak neden abinizle konuşmadınız ?

Kac yaşındasınız ,hiç mi korkmuyorsunuz küçücük çocuğu kiskaniyorsunuz . Onun annesinin de Allah cezasını versin ki bırakmış sizinle aynı ortama sokmaya ,sizin gibi insanla korkarim ki acaba evladima bişey mi yapar ! Yazık ne kadar merhametsizsiniz

Su cocuk senden ne zaman kurtulacak acaba 6 yaşinda cocuğu nasılda taktın kafana bide halası olacaksın sana ne annen bakıyor
Yazdigim mesajlarin hamgisinde cox
Aynen öyle eski konuda bunu dile getirmişti, neden yeğenime kendi evladı gibi bakıyor, biz üvey evlat olduk. Zaten hayatım boyunca abimin gölgesinde kaldım tarzı cümleleri mevcuttu hatırladığım.
öyle cümleler yoktu, bulursaniz kopyalayip Yazin lütfen burada dogru olmayan seyler neden yaziyorsunuz, defalarca da yazdim, dedim cocuk degil diye o cocuga anne babasindan cok emegim gecmistir , Ben yarrdimci olun diye yaziyorum, Saat 2 uyku tutmuyor anneme cigerim parcalaniyor ? Ne anliyorsunuz anlamiyorum biraz vicdana gelin

Bir konuda "hergün" diyebilmeniz için "hergün" onlarla aynı evde yaşıyor olmalısınız.

Madem ki abinize ve annenizin durumuna üzülüyorsunuz ; bu durumda kardeşi olarak neden abinizle konuşmadınız ?
Konustum her gelisimde konusuyorum , hergün oldugunu hicbirsey degismedigini daha kötü oldugunu babam anlatti

öyle cümleler yoktu, bulursaniz kopyalayip Yazin lütfen burada dogru olmayan seyler neden yaziyorsunuz, defalarca da yazdim, dedim cocuk degil diye o cocuga anne babasindan cok emegim gecmistir , Ben yarrdimci olun diye yaziyorum, Saat 2 uyku tutmuyor anneme cigerim parcalaniyor ? Ne anliyorsunuz anlamiyorum biraz vicdana gelin
Koskoca 66 yaşında kadına ciğeriniz sızlıyor ama minnacık el kadar yavruya ne anası ne babası ihtiyacı olan hiçbir şeyi vermiyor diye dertlenmiyorsunuz.
O yavru şuan hastaymış, annee diye ağlarsa ihtimali benim gözümü doldurdu, sizde tık yok maşallah😂

Nasıl vicdan yahu bu, sadece anneye mi çalışıyor?

Koskoca 66 yaşında kadına ciğeriniz sızlıyor ama minnacık el kadar yavruya ne anası ne babası ihtiyacı olan hiçbir şeyi vermiyor diye dertlenmiyorsunuz.
O yavru şuan hastaymış, annee diye ağlarsa ihtimali benim gözümü doldurdu, sizde tık yok maşallah😂

Cocuga Anne ve babasindan Cok baktigimdan de belki vicdanimin rahatligi bunu hic düsündünüzmü, ?

Kizin durumundan Cok annemin hali benim derdim ve cözüm Icin de onun birsey yapmasi
Kusura bakmayın ama yeğenini düşünmeyen birinin anneyi düşünme samimiyetine de inanmıyorum. Siz bence kadıncağızın üzerine daha fazla gidip de iyice bunaltmayin bırakın elinden geldiğince çocuğun gelişimine katkısı olsun.

Zavallı kadının tek derdi abiniz değil ki bir de sizle uğraşıyor. Manevi olarak destek olsanız ne olur sanki. Evden evlat kovmak da öyle kolay olmuyor.

Cocuga Anne ve babasindan Cok baktigimdan de belki vicdanimin rahatligi bunu hic düsündünüzmü, ?
Kameralı konuşmadan mı baktınız?
Anne ve babası bakmadığına göre, siz ancak gelip tatilde baktınız yani haydi güzel hatrınız için totalde 100 gün diyelim.
Yetti herhalde size, peki😂

Kameralı konuşmadan mı baktınız?
Anne ve babası bakmadığına göre, siz ancak gelip tatilde baktınız yani haydi güzel hatrınız için totalde 100 gün diyelim.
Yetti herhalde size, peki😂
Evet o kadar yaptigim Bile annenin babanin yaptigindan fazladir inanin bana , ! Saka yapmiyorum, o yüzden cildiriyorum zaten

Yahu yok ne annesi
Kendi zor zamanlardan geçiyor diye annesi de toruna kanalize olmuş, bu da kinle dolmuş.
Yazmış da bunu yani üstü kapalı.
Benim ona ihtiyacım varken haksızlık değil mi diyor.
Şaka gibi

Benim derdim yalnızlığım , ben annemin evladı değilmiyim hayatım boyunca abimin gölgesindeydim hep ben yaparım diye kendi Halime bırakıldım yeteer artık
Diğerini de bulup eklerim

Yurtdışında yaşıyorken , yeğeninize hangi ara baktınız ?

Diyelim ki baktınız , el değil öz halasısınız ; bence normal bir davranışta bulunmuşsunuz.

Bosanmadi , 5 yildir ayri hala , gezip tozuyor baskalariyla, bunu da anlamiyorum, velayet konusu, kendine ait bir isi var annem takip edior ona da annem kosuyor!!
Ben de annenize çok üzüldüm yalnız, bu konuda hemfikiriz.
Böyle bir kadının evlat sınanması çok fena
Allah işte, evladın da ‘hayırlısı, vicdanlısı’.
Kadının yüzü hiç gülmemiş, umarım torundan güler;)

Evet o kadar yaptigim Bile annenin babanin yaptigindan fazladir inanin bana , ! Saka yapmiyorum, o yüzden cildiriyorum zaten
Valla konu başlığına ithafen yazıyorum biz annenizi gayet iyi anlayabildik ama size anlatamadık.

Back
X