• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi anlamiyorum bide siz bana fikir sunun

yok artik hic birsey yapmicam benim derdim bana yeter kendimi cok yipratiyorum 22yasindayim ama kendimi 50 gibi hissediyorum kendime bakmiyorum herseye sinirleniyorum kiziyorum bagirip cagirip agliyasim geliyor

Biliyorum insanın elinde olmuyor. Eğer yapabiliyorsanız boşverin tabii... Yeter, bu hayata kimse anne-babasının hatalarını ödemeye gelmemiştir. Bilakis onların desteğini, sevgisini koşulsuz olarak hissetmeye hakkı vardır. Ben de, sizin gibi hissedemedim bu gücü arkamda, hiçbiri ile dargın-küs değilim ama maksimum uzaklıkta tutuyorum kendimi. Öğrendim ki, ne zaman yaklaşsalar zarar ve üzüntü getiriyorlar hayatıma çünkü... Yapabiliyorsanız cidden arkanızı dönüp herşeye, geleceğe bakın.

Biliyorum insanın elinde olmuyor. Eğer yapabiliyorsanız boşverin tabii... Yeter, bu hayata kimse anne-babasının hatalarını ödemeye gelmemiştir. Bilakis onların desteğini, sevgisini koşulsuz olarak hissetmeye hakkı vardır. Ben de, sizin gibi hissedemedim bu gücü arkamda, hiçbiri ile dargın-küs değilim ama maksimum uzaklıkta tutuyorum kendimi. Öğrendim ki, ne zaman yaklaşsalar zarar ve üzüntü getiriyorlar hayatıma çünkü... Yapabiliyorsanız cidden arkanızı dönüp herşeye, geleceğe bakın.

aynen öyle malesef babam annemin konusunu kapatdi annem ise hala babama kiziyor anlamiyorum ya

Back