annemi aradın mı aşkım ? ara aşkım ara aşkım

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..

E soyle baski yapmasin istersem ararim de.. Bn ayni seyi sana yapsam nasil olur de falan.. Sen boyle yapinca anneni sevdigim halde uzaklasiyorum de..
Dedim türlü türlüsünü dedim adam anlamıyo. kötü niyeti yok daa

bu kadar baskı yapması hoş değil.
gerektiğinde arar sorarsın zaten.
eşin senin aileni arar mı?
yeni evlisiniz heralde.
tepkini göstermelisin.

bende öyle düşünüyorum da yine de komik geliyor eşimin bu davranısııı bir de kontrol ederr aradın demi diye dedikten sonra :)

azıcık tiyatro iyidir bişi olmaz bir alo nasılsın demekle .... bir süre geçince belki eşin de dürtüklemeyi bırakır :)

Eşinizle evlisiniz kayınvalidenizle değil ki:)
Haftada bir arıyormuşsunuz aranızda iyiymiş yeter zaten eşinizin derdi ne ki
Ben arayıp aramayacağım zamanı bilirim kaç yaşında insanım deyin
Bende sinir olurdum ara aşkım ara aşkım bu ne

Zaten arıyorum aşkım sürekli ara ara deyip beni çocuk gibi yönlendirme de.

İçimden gelerek arıyorum sen böyle dediğinde hevesim kaçıyor lütfen bir daha söyleme deyin.

o zaman bu fikirlerini eşinle paylaş. bak canım ben anneni zaten seviyorum ve emin ol senin kadar düşünüp arıyorum ama sen söyledikçe sanki zorlama gibi oluyor ve hoş olmuyor lütfen beni bir daha ikaz etme de.
kendi kendini yiyeceğine kocana söle..

ne bayık bir durum

yani madem aranacak kendi arasın

hani aranız iyi ise o arasın siz de iki dakika konuşun vs de ara annemi ne gereksiz bir talep

arasın eşin

Aman benim eşimde öyle hatta direkt bana söylemiş gibi olmasın diye"annemı aramadık bir arasak"der.çoğul konuşarak aklınca bana söylememiş oluyor ama..bende bazen "sen ara madem"derim yada beklerim birlikte aramayı,ama o bensiz aramaz.sanki benim annem

E yani iyi niyette olsa cok itici. O zmn anlayacagi dilden anlatin. Yada sizde aynisini yapin. Babami ara askim amcami ara askim deyin bakalim ne dicek
kızdım da sen annemi aradın mı dedim
resmen aradaki mesafeyi açıyorlar böyle davranarak.. bırakın aklımıza gelsin biz arayalım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…