bende öyle düşünüyorum da yine de komik geliyor eşimin bu davranısııı bir de kontrol ederr aradın demi diye dedikten sonra :)uzaktaysalar problem yok ara gitsin :) tadınız kaçmasın....
eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen.
ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam
Dedim türlü türlüsünü dedim adam anlamıyo. kötü niyeti yok daaE soyle baski yapmasin istersem ararim de.. Bn ayni seyi sana yapsam nasil olur de falan.. Sen boyle yapinca anneni sevdigim halde uzaklasiyorum de..
bu kadar baskı yapması hoş değil.eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
bende öyle düşünüyorum da yine de komik geliyor eşimin bu davranısııı bir de kontrol ederr aradın demi diye dedikten sonra :)
eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
ararr hatta ben gidelim demeden bile gidelim mi diye sorarbu kadar baskı yapması hoş değil.
gerektiğinde arar sorarsın zaten.
eşin senin aileni arar mı?
yeni evlisiniz heralde.
tepkini göstermelisin.
ararr hatta ben gidelim demeden bile gidelim mi diye sorar
E yani iyi niyette olsa cok itici. O zmn anlayacagi dilden anlatin. Yada sizde aynisini yapin. Babami ara askim amcami ara askim deyin bakalim ne dicekDedim türlü türlüsünü dedim adam anlamıyo. kötü niyeti yok daa
eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
kızdım da sen annemi aradın mı dedimE yani iyi niyette olsa cok itici. O zmn anlayacagi dilden anlatin. Yada sizde aynisini yapin. Babami ara askim amcami ara askim deyin bakalim ne dicek
resmen aradaki mesafeyi açıyorlar böyle davranarak.. bırakın aklımıza gelsin biz arayalım yaaAman benim eşimde öyle hatta direkt bana söylemiş gibi olmasın diye"annemı aramadık bir arasak"der.çoğul konuşarak aklınca bana söylememiş oluyor ama..bende bazen "sen ara madem"derim yada beklerim birlikte aramayı,ama o bensiz aramaz.sanki benim annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?