annemi aradın mı aşkım ? ara aşkım ara aşkım

kızdım da sen annemi aradın mı dedim

resmen aradaki mesafeyi açıyorlar böyle davranarak.. bırakın aklımıza gelsin biz arayalım yaa
Seni bilmem de bana kalsa açıkçası ben cidden aramam.yani yaşattığı haksızlıklardan sonra benim yerimde kendisi olsa oda kendisini aramaz o derece:))

eşinizin ailesinden yardım gördüyseniz ya da görüyorsanız aramak zorunda gibi düşünüyor olabilir eşiniz.erkeklerin çıkarcısı da fena oluyor.onun dışında ararım sonra deyip geçiştir.bir de sen de aynı şeyi ona yap aşkım annemi ara babamı ara kardeşimi ara dedemi ara.....

başlığa koptum. E arasaydın ya sen de aşkım
Şaka bir yana her akşam aynı saatlerde sen de ona "annemleri arasana aşkım" de. Sürekli yaparsan sinir bozucu oluğunu anlar.

Kayınvalidemle ikili ilişkime karışma de geç

bende öyle düşünüyorum da yine de komik geliyor eşimin bu davranısııı bir de kontrol ederr aradın demi diye dedikten sonra :)
yaa boşver allasen ya,
ararım de geç gitisn bazen ara bazen arama...
ben anlatmaya çalışltım da anladı mı sanki keşke baştan he heee deyip geçseydim, kendimi yediğimle kaldım, yaşlandığımla kaldım, dilimd etüy bitti zorlama d,ye diye ,
laftan anlamıyor eşler

o sizinkileri ne sıklıkla arıyor.soruya soruyla karşılık verin bence arada.bazen de o sormadan aşkım annemleri aradın mı diye sorun o zaman anlayacaktır sizi.

bende öyle düşünüyorum da yine de komik geliyor eşimin bu davranısııı bir de kontrol ederr aradın demi diye dedikten sonra :)
yaa boşver allasen ya,
ararım de geç gitisn bazen ara bazen arama...
ben anlatmaya çalışltım da anladı mı sanki keşke baştan he heee deyip geçseydim, kendimi yediğimle kaldım, yaşlandığımla kaldım, dilimd etüy bitti zorlama d,ye diye ,
laftan anlamıyor eşler

Ne var bunda Allah aşkına yaa ne var ki arasanız ben anlamadım zaten anlaşmazlığınızda yokmuş kadınla. Senin araman daha iyi olur diye vardık geldik diye söylemen için ara diyordur zaten haftada bir arıyormuşsun normalde de sık aramıyormuşsun ki. Ben kayınpederimle kalıyorum kaynanam vefat edince evde iki kat sorun olmuyor iş çıkışı bir ihtiyaç için arayacağımızda sen ara diyor ya da şehir dışına anneme gittiysek sen ara senin araman daha güzel olur diyor, büyütecek bir şey yok bunu da sorun mu edeceksiniz artık yakınınızda yamacınız da değil ya.

Madem laftan anlamıyor sende ona ters tepki yarat.
Bugun anneni aradim aşkım aradim anneni aşkım de sürekli o sormadan.
Sonra sende ara aşkım benim annemi ara aşkım kendi anneni ara aşkım de. Bikar bir sure sonra zaten. Laftan anlamayana uygulamali anlatmak ise yarar.

Gelin kV arasını erkek yapmalı diye kodlanan erkekler var.. idare ediyor etmesi gerektigini düşünüyor.. müdahale ediyor ama iyi niyetli.. anneci anne kayiran tiplerden değiller :)
Ben anneni seviyorum hersey iyi diyin bol bol rahatlasin.. zamanla geçer..

Çok seviyorum diyorsan bence dert değil senin için...
Yani hem kV sev hem bunu dert et...

Sevmiyorum desen tamam da
Yani hatırlatıyor sana eşin sevdiğin kv yi...

Aradim aşkım de...

neden bu kadar ısrarlı ve aradımı diye kontrol edecek kadar takıntılı, zaten bir birinizi seviyormuşsunuz kv ile, anlamadım valla kv nin talebi mi acaba

En fazla 2 yıllık evlisinizdir eminim:)) benim eşim de öyleydi yeni evliyken hatta sık sık kavga ederdik bu yüzden ama bir sure sonra vazgeçti unuttu gitti bir de annenlerle konuştuk deyince sen mi aradin onlar mı aradı derdi ayy sinir olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…