• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi ben mi aramalıyım ?

Tam olarak bunu hak ediyor aslında ama bu kadar uzun sürdürmem herhalde. Neden derseniz bunu yaparsam evden çıkar gider. Oturdukları ev benim üzerime. Üçte birini o karşıladı kalanını ben karşıladım ev aldık onlar oturuyor. Ve en ufak tartışmada bak giderim evden diyor. 20:30 gün olmaz ama aradığında açmayıp öbür gün arayabilirim
Gitsin siz mi onun cocugusunuz o mu sizin

Psikolojik olarak bir rahatsizligi olmasa boyle yapmaz bence. normal bir anne 10 gün neden arayip sormasin cocugunu ortada bi sebep yoksa..bence ya tedavi ettirin yada arazmazsa aramasin diyip kafanizi yormayin hic..

İlk sayfada uzunca biseyler anlattım. Onun istemediği bir evlilik yaptım uzaklara geldim ama üniversitede de böyleydi.
Onun eşi de size şiddet uygulamış okudum.Bunun üzerine sizin asilik yapmanız,annenizin istemediği bir evlilik yapmanız vs gayet doğal .Eşi hakkında ne düşünüyor ,ona kin duymuyor mu anneniz? Siz artık atanmışsınız, yavrunuz var Allah bağışlasın,arayıp duruyorsunuz da annenizi,neyin kinini güdüyor bu kadar da telefonlara geri dönmüyor? O önce kendi eşine baksın neler yapmış size.Evlenmeseydi Siz kesinlikle asi olmazdınız, istemediği bi evlilik vs de yapmazdınız, birbirinize çok düşkün olurdunuz çünkü baba,eş figürü olmayınca hayatta.Böyle örnekleri çok gözlemledim çevremde,anne baba ,çocuk topluma karışmadan evlenirse böyle oluyor.O önce kendini sorgulasın.Aramayın hanımefendi habire,merak etsin sizi anne olsun da.

Onun eşi de size şiddet uygulamış okudum.Bunun üzerine sizin asilik yapmanız,annenizin istemediği bir evlilik yapmanız vs gayet doğal .Eşi hakkında ne düşünüyor ,ona kin duymuyor mu anneniz? Siz artık atanmışsınız, yavrunuz var Allah bağışlasın,arayıp duruyorsunuz da annenizi,neyin kinini güdüyor bu kadar da telefonlara geri dönmüyor? O önce kendi eşine baksın neler yapmış size.Evlenmeseydi Siz kesinlikle asi olmazdınız, istemediği bi evlilik vs de yapmazdınız, birbirinize çok düşkün olurdunuz çünkü baba,eş figürü olmayınca hayatta.Böyle örnekleri çok gözlemledim çevremde,anne baba ,çocuk topluma karışmadan evlenirse böyle oluyor.O önce kendini sorgulasın.Aramayın hanımefendi habire,merak etsin sizi anne olsun da.
Bu 3.evliligi ikincisinden hem bana hem kendisine siddet uyguluyor diye ayrilmisti. Şimdi siddet aldatma hakaret yok ama soğuk hep araları
Son evliliğini ben üniversitede yaptı

Bu 3.evliligi ikincisinden hem bana hem kendisine siddet uyguluyor diye ayrilmisti. Şimdi siddet aldatma hakaret yok ama soğuk hep araları
Son evliliğini ben üniversitede yaptı
Kusura bakmayın ama anneniz ne kadar eş düşkünü bi kadınmış ve size trip atıyor ?? Benim gerek akrabalarımdan olsun ,gerek komşularımdan, genç yaşta eşini kaybetmiş ya da boşanmış ,çocuklu tanıdıklarım var epey,hiç biri çocukları hayata atılana dek evlenmedi ne zorluklar çekse de ,sizin annenizi kınıyorum şu anda .Siz de annesiniz, beni anlayacağınızı düşünüyorum ama bazı kadınlar gerçekten anne olmayı beceremiyor!

Yerinizde olsam ,storylerimi bile göstermem ,o merak etsin arası beni .4 kere üst üste aranmak ve geri dönmemek ne demek ya? Ya bi şey olduysa? Bu kadar mı ruhsuz bi kadın bu? Burcu ne annenizin ay çok merak ettim? Tahminlerim var ama bana kalsın.

Kusura bakmayın ama anneniz ne kadar eş düşkünü bi kadınmış ve size trip atıyor ?? Benim gerek akrabalarımdan olsun ,gerek komşularımdan, genç yaşta eşini kaybetmiş ya da boşanmış ,çocuklu tanıdıklarım var epey,hiç biri çocukları hayata atılana dek evlenmedi ne zorluklar çekse de ,sizin annenizi kınıyorum şu anda .Siz de annesiniz, beni anlayacağınızı düşünüyorum ama bazı kadınlar gerçekten anne olmayı beceremiyor!

Yerinizde olsam ,storylerimi bile göstermem ,o merak etsin arası beni .4 kere üst üste aranmak ve geri dönmemek ne demek ya? Ya bi şey olduysa? Bu kadar mı ruhsuz bi kadın bu? Burcu ne annenizin ay çok merak ettim? Tahminlerim var ama bana kalsın.
Haklısınız içimdeki bir ben her zaman böyle konuşuyor zaten ben de ona kızgınım ama bir yandan da mutluluğu aradı diye düşünüyorum. Burunu bilmiyoruz ama anneannemin soyledigine göre koç olduğunu tahmin ediyoruz

Anneniz sadece bencil. Başka bir psikolojik sorunu yok. Zira 3 defa evlenmeyi düşünecek kadar kafa yerinde. Evlendiği kişi çocuğuna şiddet uyguladığı halde tekrar evlenmeye cesaret etmiş. Sorunu kesinlikle kendinizde aramayın evlatlık görevlerinizi yeterince yerine getirmişsiniz.
Aynen öyle içim çok rahat bu konuda

Annemle hep böyle bir ilişkimiz oldu zaten. Arayıp konuşmayı sevmiyor desem değil annesini kardeşlerini her gün arar. Ama bana gelince istiyor ki hep ben arayayım hatta bazı dönem heyheyler geliyorlar buna günlerce açmıyor bile. Bir keresinde üniversite okurken 10 gün aramadı ve açmadı. Yine geldiler buna belli. Cuma aradım açmadı ve donmedi Cumartesi aralıklarla 4 kere aradım açmadı ve donmedi pazar oğlumu durum yaptım kalp atmış ama aramadı. Ben de aramadım artık bıktım ya. Başına bisey gelse zaten haberi gelirdi. Uzaktan ne yapabilirim ki ayrıca. Yanında kocası annesi kardeşleri var. Hasta falan da olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bunca zaman 5 gündür benim de başıma bisey gelmiş olabilir bundan evladını merak etmez mi ya. O arayana kadar aramayacagim. Kötü kalpli miyim
Haklısın. Kötü kalpli değilsin.

Annen acaip, evladı gectim dua insan arasa geri donerim ... aramıyorsa arama, evladını aramayan sormayan merak etmeyen anne olmaz. İlişkimiz acayip yazanlarda zaten bir seyler cikiyor, ya uvey baba, ya dayak, kimseye sen kotu evlatsın vb asla yazmıyorum o yüzden. Annen anne olsaydı üvey babaya seni ezdirmezdi zaten.

Annen acaip, evladı gectim dua insan arasa geri donerim ... aramıyorsa arama, evladını aramayan sormayan merak etmeyen anne olmaz. İlişkimiz acayip yazanlarda zaten bir seyler cikiyor, ya uvey baba, ya dayak, kimseye sen kotu evlatsın vb asla yazmıyorum o yüzden. Annen anne olsaydı üvey babaya seni ezdirmezdi zaten.
Ezdirmedi zaten ya boşandı ondan bu 3.sü

Ondan nefret etmemin sebebi ise o ikinci kovası takıntılı çıktı ondan boşanınca baya bize taktı sapiklik musallatlik yaptı çocukluğum onun olaylari ile geçti tamam adamın sapık çıkmasında annemin suçu yok ama dolaylı olarak nefret etmişmiligim var bu sebeple. Sordular o yüzden yazdım. Hala nefret etmiyorum bunlar çocukkendi

Eeee cano 1 kez evlenmiş olmamış, 2yi evlenmeseymiş keske. Evde kız çocuğu var ben evlenmem diyen bir suru bosanmis kadin cocuklarini çiçek gibi büyütüyorlar.
Ben de olsam ben de evlenmem elbette ama nasıl böyle diyebilirim ki hani kadın hakları vs savunduğum dogrulara ters gibi o da mutluluğu aradı kendince

Ben de olsam ben de evlenmem elbette ama nasıl böyle diyebilirim ki hani kadın hakları vs savunduğum dogrulara ters gibi o da mutluluğu aradı kendince

Bence sapla samani karistiriyorsun, annenin mutlu olmaya hakki var tabi ama tek başına olmadıgı bir çocuğu olduğu gercegini de kabullenmesi gerekirdi. Evlenebilir tabi ki ama adamı getirir çocuğuna tanitirsin, çocuğunla anlasacak mi, iyi davranıyor mu bir bakarsın. Kopek sahibi arkadaşım bile ciddi düşündüğüm adamlara once bakiyor köpeğimi seviyor mu, ayni evde yasayabilir mi diye kaldı ki cocuk dediğin bir insan evladı. Çocuğuna iyi davranmayacak adamla iliskiye bastan baslamamalisin. Mutluluğu aramak herkesin hakki ama şartlara ve akla mantığa uygun sekilde.

Annem hala aramadı şaka gibi ya. En son 9 gün önce perşembe günü konuşmuşuz
Üzerine hem cuma hem cumartesi aradım açmadı ama durum yapmayı biliyor
Bu hayatta bu kadar gamsız ve umursamaz olmak lazım

İnan empati bile yapamadım arkadaşım. Çok üzüldüm sadece.
Bazı anneler çocuklarına tuhaf bi şekilde nazlanıyor, kaprisler yapıyor, kendi kendilerine küsüp barışıyorlar, öyle biri mi acaba ? Sen daha iyi tanırsın. Ben olsam ben de bir daha aramazdım. Hiç yüz yüze içini döktün mü ? Sana karşı ebeveyn gibi değil de çocuk gibi davranmasının sebepleri vardır mutlaka ama inan bu sebeplerin senle hiç alakası yoktur.

Mantıklı derdim heyheyleri gelince acmiyorsa bendede onun heyhey zamanını bilecek bir araç yoksa .Heyheyi geldi açmadı o heyhey ne zaman biter bilemeyeceğim için.Anneme heyheylerin gidince ara beni der geçerdim.Birde niye o heyhey zamanı hep bana geliyorda kardeşlerine gelmiyor Babada heyhey geldi bırakın heyheyiyle

Aradı annem az önce aramadı aslında çaldırdı 1.02 defa hemen kapattı neyse dedim ben arayayım. Aradım hiçbir şey yokmuş gibi ne yapıyorsun kızım neden aramıyorsun bir haftadır çok yoğunsun diye düşündüm dedi ben de dedim anne ben seni aradım defalarca aradım sen geri aramayınca kimseyle konuşmak istemediğini düşündüm dedim ne zaman diyor niye istemeyeyim kızım dedi gayet normal bir şekilde görmemişim aradığını dedi telefonumu göstermedi herhalde dedi böyle küçük yalanlarla da insana vicdansız moduna sokuyor hani o görmemiş ama ben görmesine rağmen aramamış zannetmişim neden aramasınmış ki falan filan neyse ben de soğuk soğuk konuştum toplamda bir 2 dakika önce sürdü konuşmamız gerçekten bu kadın beni çok yoruyor

İşine gelince her şeyi anlıyor gayet arkadaşı komşusu kardeşi arayınca telefonunda aramaları gözüküyor geri arıyor ama ben arayınca aramam gözükmemiş görse ararmış ben neden aramamışım

İşine gelince her şeyi anlıyor gayet arkadaşı komşusu kardeşi arayınca telefonunda aramaları gözüküyor geri arıyor ama ben arayınca aramam gözükmemiş görse ararmış ben neden aramamışım
Beni yoruyor yazmışsınız ya yordukca kaçar oldum ben o insandan artık benim için çok ta farketmiyor enerjim bana lazım bir söylerim iki söylerim Allah'ın hakkı üçtür hadi üç söyledim .Ben pirrrr valla ben böyle koruyorum enerjini yok gider ilerde çok ararsın yok gider surda ağlarsın valla iki ağlar devam ederim boş söze karnım tok .İnsanların demans vs gibi rahatsızlığı yoksa böyle yani .Kim kendini kim için neteye kadar yoruyirsa yorsun bana karışmasın salsın .Yok valla İnanın ben yoruldum okudukça sizde artık bence biraz ara verin ayda bir arayın açarsa açar acmazsa pencereyi açar alışın huyuna şaşırmayın düşünmeyin

Back
X