- Konu Sahibi Summer-girl
-
Allah sabır versin. Başın sağolsun. Allah merhameti ile muamele etsin anneciğine.Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Acim buyuk, yukum agir, sorumlulugum fazla ve tam bu noktada sevgiye oyle ihtiyacim var ki... Inatla olmuyor ama. Yapayalnizim.
Ben ne yaptim da yaratici bu kadar nefret ediyor benden? Hani bir kapi kapanir, digeri acilirdi? Annemi benden aldi, yerine ne verecek?
Eski guluslerim gelecek mi? Altust olan bu hayatim toparlanacak mi?
annesini kaybeden biri icin ödül almayacaksiniz demissiniz. Nasıl bir düşünce yapısı bu gerçekten şaşırdım ve beğenmedim . Herkes her düşüncenizi beğenmek zorunda değil .Mandalinakolik sen de mi benim gibi anneni kaybettin? Kaybedince yerine odul mu aldin? Bana satasacaksan git baska yerde satas. Git konunda biraz daha duyar kas.
Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Acim buyuk, yukum agir, sorumlulugum fazla ve tam bu noktada sevgiye oyle ihtiyacim var ki... Inatla olmuyor ama. Yapayalnizim.
Ben ne yaptim da yaratici bu kadar nefret ediyor benden? Hani bir kapi kapanir, digeri acilirdi? Annemi benden aldi, yerine ne verecek?
annesini kaybeden biri icin ödül almayacaksiniz demissiniz. Nasıl bir düşünce yapısı bu gerçekten şaşırdım ve beğenmedim . Herkes her düşüncenizi beğenmek zorunda değil .
Sizde annenizi kaybetmiş birisi olarak nasıl telkin verilir bunu daha biliyor olmanız gerekmez mi?
Ilk yorumunuzla bu ne kadar farklı size kastım yok kötü bulduğum yorumları beğenmeme en özgür hakkım diye düşünüyorum.Cunku ben annemi kaybedince Allah beni sevmiyor mu, simdi yerine bana ne verecek gibi sorgulamalar yapmadim hic. Isyan etmedim. Evet en dibi gordum ve yapabildigim tek sey annem icin dua etmek. Boyle ayakta kaldim. Allah dusmanima yasatmazsin. Yasarsan eger sen de isyan tavsiyesi verirsin ki o en dipten hic cikamasin.
Ilk yorumunuzla bu ne kadar farklı size kastım yok kötü bulduğum yorumları beğenmeme en özgür hakkım diye düşünüyorum.
Bir de siz de şunu farkettim incitici bir uslubunuz var teselli ederken kirabiliyorsunuz yazdiklarinizla. Lütfen bu dediğimi yabana atmayın. Emin olun kirmak için değil gözünüzden kaçan bir ozelliginizi göstermek için yazıyorum. Iyi günler.
Basin sağolsun canım kardeşim ya annesizlik çok zor. Yalnız değilsin Allah a isyan etme bir çoğumuz yaşadık bunları. O senin anılarında, senin her bir hucrende hep yasayacak...Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Annemi 2 sene önce amansız bir hastalıktan kaybettim . Öldüm tekrar hayata geldim sonra tekrar tekrar öldüm . . Bu döngü böyle devam ediyor . . Bazen hayatın akışına kendimi bırakıyorum çünkü insanoğlu . . Ama sonra bi özlem ateşi aman allahım yürek yangını , kapanmaz gönül yarası . . Aşk acısıymış oymuş buymuş hepsi çok boşmuş . .Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Kız isyan etmiyor acı çekiyor herşeye bilmiş bilmiş itici yorum yapmayın az insaniyetIncitici yorum yaptigimi hic dusunmuyorum. Annenizi kaybedince size bir odul verilmiyor. Isyan ederek bir yere varamazsiniz. Bakis acinizi degistirin yazdim. Gercekci olmak incitici olmak degildir. Birileri benim yorumlarimi begensin diye sahte teselliler veremem kimseye. Iyi gunler.
Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Kız isyan etmiyor acı çekiyor herşeye bilmiş bilmiş itici yorum yapmayın az insaniyet
Sen ne diyorsun be zehirli sarmaşık az insan sevmeyi öğren konuşma fazlaIsyanin ne oldugunu bir ogren ondan sonra gel bana. Hee verdigin tavsiye de 1001 degil 1002 olacak. Hatim sayisini da bir ogren sonra tavsiye ver.
Zaten hatim öğreneceğine orda kadın annesini kaybetmiş bende genç yaşta böyle bi acıyı yaşamış biri olarak destek olmaya çalışmışım allah rahmet eylesin dersinSen ne diyorsun be zehirli sarmaşık az insan sevmeyi öğren konuşma fazla
Ben bunu direk hocadan öğrendim
Az insan sev cidden kalbin ne kötü ya
Ilk yorumunuzla bu ne kadar farklı size kastım yok kötü bulduğum yorumları beğenmeme en özgür hakkım diye düşünüyorum.
Bir de siz de şunu farkettim incitici bir uslubunuz var teselli ederken kirabiliyorsunuz yazdiklarinizla. Lütfen bu dediğimi yabana atmayın. Emin olun kirmak için değil gözünüzden kaçan bir ozelliginizi göstermek için yazıyorum. Iyi günler.
İnsanlardan sizin gibi olmasını beklemeniz komik. Neyden kaynaklanıyor birilerini kötü kalpli ilan etmeye olan bu merakınız? Üslubunda bir terbiyesizlik yok sizin dilediğiniz yumuşaklığı seçmek zorunda değil. Beğenmeyen beğenmedim yapsın geçsin birbirine bu ne savaş? Konu sahibinin de bu konuyla ilgili bu kaçıncı konusu belki de arkadaşın yaptığı gibi sarsılmaya ihtiyacı vardır. Pamuk şekeri tarlası değil burası sanal alem.Kız isyan etmiyor acı çekiyor herşeye bilmiş bilmiş itici yorum yapmayın az insaniyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?