- Konu Sahibi Summer-girl
-
Sen ne diyorsun be zehirli sarmaşık az insan sevmeyi öğren konuşma fazla
Ben bunu direk hocadan öğrendim
Az insan sev cidden kalbin ne kötü ya
Yahu ben isyan mı ediyorum kardeşim ?Az biraz arastir, sorgula. O hocaya isyan ne demektir sevap midir diye bir sor. Cahillik ayip degil. Hocan isyan tavsiyesi verdi ise aynen devam.
Beğenmeyen beğenmedim yapsın geçsin birbirine bu ne savaş?
Bana mı diyorsunuz ?İnsanlardan sizin gibi olmasını beklemeniz komik. Neyden kaynaklanıyor birilerini kötü kalpli ilan etmeye olan bu merakınız? Üslubunda bir terbiyesizlik yok sizin dilediğiniz yumuşaklığı seçmek zorunda değil. Beğenmeyen beğenmedim yapsın geçsin birbirine bu ne savaş? Konu sahibinin de bu konuyla ilgili bu kaçıncı konusu belki de arkadaşın yaptığı gibi sarsılmaya ihtiyacı vardır. Pamuk şekeri tarlası değil burası sanal alem.Ayrıca aynı derdi göğüslediğini anlatıyor. Siz de ona yüklenirken kalbini kırıyorsunuz. Ben arada fark göremiyorum kızdığınız üslupla.
Allah rahmet eylesin ama ölüm bu hayatın gerçeği. Siz de öleceksiniz, biz de. Her şeyin bir sonu var elbet. Keşke kötülük ve ölüm olmasaydı. Ama var. Önemli olan bu dünyadan giden kişiyi güzel anmak. Güzel anılar biriktirmiş olmak. Ne kadar şanslısınız ki anneniz sizin gibi bir evlat yetiştirmiş, onu böyle sevip özlüyorsunuz. Sizi özlemden ağlatan bir anneye sahip olmuşsunuz. Acı ve kederden değil. Anneniz de Ne kadar şanslı ki böyle güzel anılıyor. En büyük acıya evlat acısı derler. İnsanlar evlat acısını bile unutup hayata devam ediyor. Elbet bir gün geçecek. O zaman siz de mutlu bir şekilde bakacaksınız annenizle olan günlerinize.Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Acim buyuk, yukum agir, sorumlulugum fazla ve tam bu noktada sevgiye oyle ihtiyacim var ki... Inatla olmuyor ama. Yapayalnizim.
Ben ne yaptim da yaratici bu kadar nefret ediyor benden? Hani bir kapi kapanir, digeri acilirdi? Annemi benden aldi, yerine ne verecek?
Eski guluslerim gelecek mi? Altust olan bu hayatim toparlanacak mi?
Yani karışmayayım diyorum da.Kız isyan etmiyor acı çekiyor herşeye bilmiş bilmiş itici yorum yapmayın az insaniyet
Ne kadar gec yatarsam duygusallasma olasiligim o kadar artiyor. Geceler bana gore degil cunku.
Acim buyuk, yukum agir, sorumlulugum fazla ve tam bu noktada sevgiye oyle ihtiyacim var ki... Inatla olmuyor ama. Yapayalnizim.
Ben ne yaptim da yaratici bu kadar nefret ediyor benden? Hani bir kapi kapanir, digeri acilirdi? Annemi benden aldi, yerine ne verecek?
Eski guluslerim gelecek mi? Altust olan bu hayatim toparlanacak mi?
Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla Summer-girl’ün annesi demans hastasıydı. Konu sahibi annesinin artık eskisi gibi olmadığını, tamamen farklı kişilik özellikleri sergilediğini ve çoğu zaman hiç konuşmadığını söylüyordu. Sanıyorum ki “annemi aldı” cümlesinden kastettiği bu. Yani umuyorum ki öyledir de vefat etmemiştir. Aksi bile olsa böyle durumlarda inançlı olmak daha güçlü kılıyor insanı. Belki dile kolay bunu söylemesi ama gerçekten öyle. Elden başka bir şey gelmiyor çünkü. Bir de kendi başımıza üstesinden gelemediğimiz durumlarda psikolojik destek almak gerekiyor. İhmal etme olur mu?Summer-girl
Bir de sırf yaptığı yorum beğenilmedi diye başka bir üyeyi etiketleyip konu dışı polemik başlatmak konu sahibinin acısına, hissetiklerine saygısızlık oluyor diye düşünüyorum. Böyle kişisel mevzularınızı özel mesajla hallederseniz daha iyi olur.
Bu isyan etme muhabbetinide anlamiyorum hic. Insan sevdigini kaybettiginde isyan etmeyecekte ne zaman edecek.
Canin isyan etmek istiyorsa isyan et konu sahibi. Aglamak istiyorsa agla bagirmak istiyorsa bagir. Tas üstünde tas birakasin yoksa yak yik. Kimsenin acini nasil yasayacagina dair kisitlamalar koymasina izin verme. Icinden geleni yap.
Olen birinin acisi Zamanla geciyor mu. Hayir geçmiyor. Her sabah ilk uyandiginda her gece kafanı yastiga koyduğunda aklina geliyor. Bazen cok mutlu iken aklina gelip keske yanimda olsa ne gulerdik diyorsun. Veya cok uzgunken ah simdi burAda olsada sarilsak aglasak diyorsun.
Ama zamanla anilarina sarilmayi öğreniyorsun. Cok uzgunken sarilamasanda varligindan guc aliyorsun. Her sey ilk zamanlar olduğu gibi zor olmuyor.
Cok ozur diliyorum herkesten. Annem hasta ve artik eskisi gibi olmadigindan o ifadeyi kullandim, farkli anlasilmisim. Uzgunum gercekten.
redsonja87 bu surecte cok pistim ben. Cok uzuldum, cok agladim, cok karsilastirdim, cok sorguladim ama oyle olgunlastim ki... Bir senede birkac yil alan ruhum oyle yorgun ki...
Psikolojik yardima ihtiyacim olan o zamanlari cok ama cok agir sekilde gecirdim. Beynimin hasar aldigini bile dusunuyorum.
Inanc konusunda hakli olabirsin ama dua bile etmeyi biraktim ben. Inancim derinden sarsildi. Kirginim ve icimden gelmiyor.
Kabullendim ama bazen basa sarip kendimi buraya atiyorum iste. Hayatim degisik bir hal aldi. Hayatimda biri olsaydi bu sureci bu kadar agir gecirmezdim ama o da olmadi. Hayat bu sureci en agir haliyle yasatti bana.
Artik cok agresifim ve herkesten sitem aliyorum bu konuda. Bir de bazi duygularimi yitirmisim. Biri hastalansa veya olse, zerre bir sey hissetmiyorum. Oyle tas kalbim var artik.
Guzel yorumun icin tesekkur ederim.
Cok ozur diliyorum herkesten. Annem hasta ve artik eskisi gibi olmadigindan o ifadeyi kullandim, farkli anlasilmisim. Uzgunum gercekten.
redsonja87 bu surecte cok pistim ben. Cok uzuldum, cok agladim, cok karsilastirdim, cok sorguladim ama oyle olgunlastim ki... Bir senede birkac yil alan ruhum oyle yorgun ki...
Psikolojik yardima ihtiyacim olan o zamanlari cok ama cok agir sekilde gecirdim. Beynimin hasar aldigini bile dusunuyorum.
Inanc konusunda hakli olabirsin ama dua bile etmeyi biraktim ben. Inancim derinden sarsildi. Kirginim ve icimden gelmiyor.
Kabullendim ama bazen basa sarip kendimi buraya atiyorum iste. Hayatim degisik bir hal aldi. Hayatimda biri olsaydi bu sureci bu kadar agir gecirmezdim ama o da olmadi. Hayat bu sureci en agir haliyle yasatti bana.
Artik cok agresifim ve herkesten sitem aliyorum bu konuda. Bir de bazi duygularimi yitirmisim. Biri hastalansa veya olse, zerre bir sey hissetmiyorum. Oyle tas kalbim var artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?