annemi çok kırdım ya off offff çok içime battıı :(

canım annem benim herşeyde destek olan annem benim :( ondan ve sevdigim insandan başka kimsem yokki benim bugun ben seviyorum diye bana pastalar pudingler almış gelmiş ah ah:( erkek arkadaşım bana bir süpriz yapmak istemiş neyse birisi geldi kapıda ko caman bir gül dolusu buket ve bukete sarılı ayı aldım cok sevindim suya koydum bardakta annemde temizliy yapıyordu sen tut o su dolu bardagı başka yere koyacam diye dök düşür buketim tüm bozuldu maffoldu yapamadm geri çok sinirlendim agzıma geleni söyledim neden durdu yerde bırakmadın dedim ben sna gelen bir hediyeye böyle yapsam naparsın dedim şu buketimin haline bak anne dedim dedikçe dedim o buket benim için çok degerliydi birdaha eski halini yapamadm zaten ve annemde kırıldı konuşmuyo benimle suçlumuyum ben sizce :( ve napmalyım

Bozulan çicek buketi olsun,ya annenin kırılan kalbini nasıl düzeltebilirsin :31::31:

özür dilemekten başka bişey yapamazsın....
küslüğü uzatacak hali yoksa al gönlünü..

Valllaha kusura bakmayın ama sizin özür dilemeye gönlünüz olmadıkça, annenizle aranızın eskisi gibi olmasını bekleyemezsiniz.

İnsanlar o kadar "özür dile, affeder" "neden özür dilemiyorsun" diyor cevap vermiyorsunuz. Ben size çiçek alın özür dileyin dedim, bana da cevap vermediniz.

Öyle burada durup, "ben üzgünüm, annem beni affetsin istiyorum,bir şeylerin düzelmesini istiyorum, napıcam ben yaa" yazmakla annenizin kırılan kalbi yerine gelmez.

Eğer "GERÇEKTEN" annenizi kırdığınız için üzgünseniz ve hatalı olduğunuzu "GERÇEKTEN" kabul ediyorsanız gider özür dilersiniz. Bu kadar basit!!!:19:

Özür dileyeceğiniz insan yabancı değil, el değil, arkadaşınız değil. ANNENİZ!!! Kanınızdan canınızdan insan. Belki de siz küçükken bir şeyleri düşürüp kırdığınızda size bağıran sonra da sizden defalarca ÖZÜR DİLEYEN ama sizin HATIRLAMADIĞINIZ anneniz!!!

Eğer o çiçeği size veren sevgilinize bir hata yapmış olsaydınız şimdiye çoktaaaannn özür dilemiştiniz.

Gurur yapılması gereken biri varsa bu kesinlikle anneniz değil!!!

Hala bu kadar sözün üstüne özür dilemezsiniz, sizin barışmaya gönlünüz yok demektir kusura bakmayın!!!:19::ssz:

Back
X