annemi çok kırdım ya off offff çok içime battıı :(

kusura bakmayın baştan aşağı hatalısınız ve hatanızı da kabul etmiyorsunuz...

hatamı kabul ediyorum felan da demeyin, etseydiniz sarılır, üzülür, ağlardınız... hadi bunu yapamıyorsunuz, bir çiçek alıp başucuna koyun, bir mektup yazın bari... ne demek ben de inadımdır... hem suçlu hem güçlüsünüz...zamanla düzelirmiş, herhalde düzelecek, kanlı bıçaklı olmayacaksınız ya... ama bir iz hep kalacak, bir çiçek için dünya kadar laf söyleyebilen bir kızı olduğunu hiç unutmayacak ve öyle davranacak...

hem o çiçeği siz de düşürebilirdiniz... çocuk gibi davranmışsınız... en azından çocuklar özür diler, masumdur... siz onu bile yapmıyorsunuz...

Son düzenleme:
canım üzgünüm ama anneni kırmışsın.özür dileyemem diye sabitlenip kalma ne varki, hatalısın ve özür dileyeceksin.ha o cümle ağzımdan çıkmıyor diyorsan kendini affettirecek bişey yap, en azından çabala.öyle zamanla geçer deme sakın.annene bi hediye al içine de güzel bi not yaz.koy odasına yatağının üstüne falan.onun içi ısınıp tekrar konuşursunuz ve seni affeder.ben de sinir anımda anneme patlamıştım oysaki erkek arkadaşımla olumsuz bişey yüzünden tartıştık.annemden aldım sinirimi oysa kadın ağzını açmadı.çok moralim bozuldu.ama sinirim geçince aklım başıma geldi tabi.her neyse etek ve penye almıştım anneme.tabi ertesi gün barışmıştık hiç bişey olmamış gibi konuştu.ama benim içime sinmemişti bu sefer.laf arasında geçen içime oturdu sana bağırdım anne dedim.öyle sarılıp öptüm onu.o çok takılmaz bu tarz şeylere ama ben üzülmüştüm.

Özür dilemek erdemliktir
Ne demek özür dileyemem inadımdır. O zaman pişmanım demeninde bir inandırıcılığı kalmıyor şahsen.
Durup her şeyin düzelmesini beklemek kadar da saçma bir şey yok
Bir çiçek, sevgili yüzünden annesini azarlayan kız olarak aklında kalmak istemiyorsanız tabi..

Anneler çocuklarının gözlerindeki üzgün ifadeye dayanamazlar...annenizin gönlünü almaya, üzgün olduğunuzu belirtmeniz ve özür dilemeniz yetecektir.

Annen bilerek kırmamış vazoyu. çiçeklerine de birşey olmamış.. Sadece buketi bozulmuş..

Çok büyütmüşsünüz gerçekten .. Anneni kırmana değmez . Çiçekler milyonlarcadır. Ama anne bir tanedir.

Özür dile annenden :19:

İnsan sevdıklerı yanında oldugu zaman onlara hoyratca davranmakta sakınca gormuyor galıba ..

Annem şimdi yanımda olsaydı, bırak buketı cıcegı , kafamı kırsaydı da yanımda olsaydı ..

off off annemde benle 2 gündür konuşmuo hakettim ama inatır biraz kendileri az önce konuşmaya çalıştm hiç konuşmadı cevap bile vermedi :(((

aklıma şimdi bekarken eşimle buluşucam diye çalışan 1 pazarı olan anneciğime temizliği yıkıp onu evde tek başına bırakıp gitmelerim geldi 1 kere de benle gez derdi :((((
ne kadar pişmanım arada ona vakit ayırmadığım için sevgili neymiş sevgili dolu dünya :))

"o buket benim için çok degerliydi birdaha eski halini yapamadm zaten"

Burayı okuyunca aklıma gelen şeyi senle paylaşmadan edemedim..
O "çok değerli" buketinin eski halini almamasına bu kadar üzüldün ya hani.. Kırılan kalbin "eski halini" alması da çok ama çok daha zordur burdan pay biç kendine şimdi..

insan tabiki uzulur ama boyle bir durumda dusunuyorumda annem benden cok uzulurdu o yuzden uzerine gitmeyip olsun canım deyip gecistirmek daha iyi olurdu bence soyledigin kelimelere kırılmıs olması dogal ama ozur dilesen belki yumusar birazda olsa

ya bence sen cok sinirli bi insansin. sevgilinede ayni seyi yaptin. bagirdin cagirdin. sonra cok pisman oldun ama yinede defalarca yaptin..
annenide kirdin. simdi diyorsunki cok pismanim bir daha yapmayacagim. eminim tekrar yapacaksin...
bence sinirine hakim olabilmek icin uzmandan yardim almalisin. cok cabuk sinirlenip ne dedigini bilemiyorsun. sonrada cok pisman oluyorsun...

erkek arkadaş sevgili manyaklığı böyle birşey olsa gerek iyi dövmemişsiniz kadını :) allah aşkına erkekten gelen erkeği mahvetmenize neden oldu o cadı..uyurken belki gidip boğazını kesersen sakinleşirsin bence

Back
X