annemi çok özlüyor um

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah sabır versin.başın sağolsun canım...

çok zordur.ama hayat işte.herkesin kendine göre bi derdi var.acın hep içinde kalacak ama zamanla onunla yaşamayı öğreneceksin.

kardeşlerin var mı bilmiyorum ama bu zamanları birbinize tutunarak geçirin yalnız kalma......

Ins. Cabuk öğrenirim .. tesekkur ederim tek cocugum

Son düzenleme:
başın sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin.
21 gün sonra 7 yıl olacak annemi kaybedeli. alışılmıyor asla, zaman belki en büyük ilaç ama bu acıya değil, neler neler geçti, ne acılar hafifledi ama anne özlemi geçmiyor. zaman geçtikçe yokluğu daha çok hissediliyor. evlendim bir yanım eksik, oğlum oldu ona baktıkça içim buruk. şimdi yine anne olacağım kısmetse ilk aklımdan geçen annem de görebilseydi. geçmeyecek ama bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. ilk zamanlar yan yana yürüyen anne kızları bile kıskanırdım. ama annem hep benim yanımda diye düşünüyorum artık. onunla konuşuyorum hep duyduğuna inanıyorum, güzel şeyleri de anlatıyorum, sıkıntılarımı da anlatıyorum.

İçimde bir yer o kadar çok yanıyor ki ...
Sokakda yanyana gördüklerimin saçlarını yolasım geliyor.. teşekkür ederim

Başınız sağolsun Allah sabır versin..Benim annem de annesini 12 yaşındayken kaybetmiş o anlattıkça çektiklerini içim acır ve ağlarım..Nerde annesini kaybetmiş bir evlat görsem duysam kendimi onun yerine koyarak ağlarım..Zamanla acılar küllenir ama çeken bilir...

Başınız sağolsun Allah sabır versin..Benim annem de annesini 12 yaşındayken kaybetmiş o anlattıkça çektiklerini içim acır ve ağlarım..Nerde annesini kaybetmiş bir evlat görsem duysam kendimi onun yerine koyarak ağlarım..Zamanla acılar küllenir ama çeken bilir...

Bende daha kullenmedi sanirim tesekkur ederim...

kıyamamm ya diğer konularınıda gördüm :/ cok üzüldümm allah rahmet eylesn mekanı cennet olur insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X