ANNEMİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE HÜZÜN HİSSİ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Annemi düşündüğümde hüzün duyuyorum derin,64 yaşında, bizim için hep didindi, hepüzüldü, hep fedakarlıklar yaptı ve ben iyi bir evlat olmadığımı düşünüyorum, iyi bir evliliğim olmadı ve iyi bir işim, iyi bir çevrem. emeklerini hep heba etmiim gibi geliyor

Canım böyle düşünme sen iyi bir evlatsan daha ne olsun.hayatindaki sıkıntılar sana zor gelmiş olabilir.insallah düzene girer hepsi.ama bende de o duygu yok değil sebebini bilmiyorum ama.babami düşününce içim hüzünle doluyor az daha derin dusunsem aglayabilirim.sanirim fazla duskunlukten kaynaklanan birsey

Bu hüzün bitmez. Anneniz sağ iken hâlâ yapabilecekleriniz var !!
evlenirken üzülmedim ama şu an evliyim ailmle eşimanlaşmıyor ve sevmiyorlar birbirlerini, eşim anneme gitmemek için her bahaneyi üretiyor sanırım bundan üzülüyorum, eşim gitme dedikçe anneme ben daha çok gidiyorum ve annemde eşimyokken kaçamak gibigeliyor bizim eve, yemek yemiyor(eşimin parasıyla alındığı için), süreklibişiler getiriyor evime, sanki koparılmaya çalışılıyorumanemden ve eşimle anlaşamıyorlar ya hüznüm ondan şimdi çözdüm,

Anne herşeydir,lütfen görüşmeyi asla kesmeyin.Allah uzun ömür versin ama kaybedince çook pişman olursunuz...

evlenirken üzülmedim ama şu an evliyim ailmle eşimanlaşmıyor ve sevmiyorlar birbirlerini, eşim anneme gitmemek için her bahaneyi üretiyor sanırım bundan üzülüyorum, eşim gitme dedikçe anneme ben daha çok gidiyorum ve annemde eşimyokken kaçamak gibigeliyor bizim eve, yemek yemiyor(eşimin parasıyla alındığı için), süreklibişiler getiriyor evime, sanki koparılmaya çalışılıyorumanemden ve eşimle anlaşamıyorlar ya hüznüm ondan şimdi çözdüm,[/QUOTE

Offf çok üzücü bi durum. Ne hayatlar var ne kişilikler var şaşırıp kalıyorum. Eşiniz annenizi sevmezse sevmesin sonuçta büyüğü o saygılı olmak zorunda. Kaçak gibi görüşmek nedir? Kimin hakkı kimin üzerinde çok fazla..Siz de kısasa kısas mı deseniz.. sizin ailenize ne kadar saygı kocanızın ailesine o kadar saygı

telefonla annemle görüşürken eşimtelefonu elimden aldı ve kaçırdı ankarada, neymiş zamanı eğilmiş sürekli arıyormuum gerçekten de çok arıyorum ama kime ne sevgilimi mi arıyorum eşim annemle konuşmamı istemiyor, kaşını çatıyor vs

Back
X