annemi hayatımdan cıkardım

aslında tam olarak bırıktırmek değil konuşup konuşup sonuç alamamanın birikimi maalesef.
O da sıkıntılı bir durum ama olsun şu an boş bir kavga olmuş . Biz yine küçüklüğümuzu bilelim de varsın onlar kıymet bilmesin. Tabi durumun icinde olan sensin sen daha iyi bilirsin.

Özür dileyin büyükler genelde affedicidir zaten.Hayat çok kısa birbirinizi üzdüğünüze değmez.Yarın ona bir şey olsa yine ilk siz koşarsınız.Et tırnaktan ayrılmaz.

Bak vicdanın rahat değilmiş. Vicdanın rahat olarak anneni hayatından çıkarırsan bir gün (Allah korusun) zerre vicdan azabı duymayacaksın. İşte o zaman doğru yolda olduğunu anlayacaksın. Güven bana. Tecrübe konuşuyor.

Allah annenle aranıza geçim versin, sevginizi çoğaltsın inşallah. Şu anlattığın olay çok basit bir olay. Takma kafana gül geç. Eve gelince sarıl annenin boynuna.

Son düzenleme:
Bak vicdanın rahat değilmiş. Vicdanın rahat olarak anneni hayatın çıkarırsan bir gün (Allah korusun) zerre vicdan azabı duymayacaksın. İşte o zaman doğru yolda olduğunu anlayacaksın. Güven bana. Tecrübe konuşuyor.

Allah annenle aranıza geçim versin, sevginizi çoğaltsın inşallah. Şu anlattığın olay çok basit bir olay. Takma kafana gül geç. Eve gelince sarıl annenin boynuna.
inşallahhh sağol.. konu bu açtığım konu değil aslında içimde büyük kırgınlılarım var patlama oldu.

asla annemı sevmıyorum da dıyemem yıne de düzeltmek ıcın yol arıyorum aslında.

inşallahhh sağol.. konu bu açtığım konu değil aslında içimde büyük kırgınlılarım var patlama oldu.

asla annemı sevmıyorum da dıyemem yıne de düzeltmek ıcın yol arıyorum aslında.
En iyisi aile terapisti biliyormusun yoksa bu sorunlar katlanarak artıyor içinde birikiyor birikiyor sonra yıkıcı bir şekilde patlıyor.

Back
X