Neden ki o yaşta bu kadar internet bağımlılığı?
Mesela oyun falan mı oynuyor? Facebookta mı takılıyor? Ne yapıyor da bu kadar vazgeçemiyor bence bir takip edin.
Bir de annenizle ilgilenin mesela hadi anne bugün gezmeye gidelim diyin. Çıkın birlikte alışveriş yapın, kahve içmeye gidin, sinemaya gidin, gezin. Hadi beraber güzel bir yemek yapalım, pasta yapalım diyin. Ne bileyim hadi şurayı temizleyeceğim bana yardım et anne diyin, her şeyi beraber yapmayı önerin. Onu bu sanal yalnızlıktan kurtarabilirsiniz belki. Uzak durabilir böylece.
Surekli bir oyun sevdasi var evet sosyal paylasim sitelerine de kafui takms durumda disari cklm dyorm sonra diyor birlkte temzlk yplm dyorm kucuk deglsn ki tek de yapsan olur dyor konusmaya clstm ama olmuyor bizimle ilgilenmyor birz kapat pc yi deyince sinirlenyor bir oyun oynuyorm ona mi karisiyorsn sanki sen annesn bn cocuk dyr
Neden ki o yaşta bu kadar internet bağımlılığı?
Mesela oyun falan mı oynuyor? Facebookta mı takılıyor? Ne yapıyor da bu kadar vazgeçemiyor bence bir takip edin.
Bir de annenizle ilgilenin mesela hadi anne bugün gezmeye gidelim diyin. Çıkın birlikte alışveriş yapın, kahve içmeye gidin, sinemaya gidin, gezin. Hadi beraber güzel bir yemek yapalım, pasta yapalım diyin. Ne bileyim hadi şurayı temizleyeceğim bana yardım et anne diyin, her şeyi beraber yapmayı önerin. Onu bu sanal yalnızlıktan kurtarabilirsiniz belki. Uzak durabilir böylece.
interneti kapattır, sen ne yaparsan yap o seni anlamıyor.
internet ihtiyacını da kendine ait bi vınn alarak gizlice giderebilirsin.
zamanla da normal yaşatısına dönecektir diye düşünüyorum.
Üzücü bir durum çok haklısın. Ne yapılabilir bilmiyorum ki böyle bir durumda. Babanız ne diyor peki bu duruma?:26:
Üzücü bir durum çok haklısın. Ne yapılabilir bilmiyorum ki böyle bir durumda. Babanız ne diyor peki bu duruma?:26:
Arkadaşım roller değişmiş. Genelde anneler çocuklarından muzdariptır bu konuda. Önemli olan takildigi yerler, siteler. Onları takip etmekle başla. Annenle zaman geçirmeye çalış. Üzülme geçici bir dönemdir umarım)))))
Sürekli bilgisayar geçmişinden takıldığı siteleri kontrol edin. Annenizdir elbet kötü bir şeye yoramazsınız ama internet ortamı bu sonuçta, siz yine de temkinli davranın. Anneniz kendiliğinden bırakmadığı sürece geçmez sanırım bu durum ne yazık ki.Babam iste oldgu icin gormuyor fkt kardesim dayanamayp soylemisti ne desin ki cok oturma demekle ytndi ama yine ayni
zor bir durum.babanız ne diyor peki bu duruma. herşeyin bağımlılığı kötü
Sürekli bilgisayar geçmişinden takıldığı siteleri kontrol edin. Annenizdir elbet kötü bir şeye yoramazsınız ama internet ortamı bu sonuçta, siz yine de temkinli davranın. Anneniz kendiliğinden bırakmadığı sürece geçmez sanırım bu durum ne yazık ki.
Sürekli bilgisayar geçmişinden takıldığı siteleri kontrol edin. Annenizdir elbet kötü bir şeye yoramazsınız ama internet ortamı bu sonuçta, siz yine de temkinli davranın. Anneniz kendiliğinden bırakmadığı sürece geçmez sanırım bu durum ne yazık ki.
Merhaba arkadaslar baslikta soyledigim gibi ne yaparsam yapayim annemi internetin basindan kaldiramiyorum.hayr otyrsn vakit gecrsn ama tum gun bilgisayr basnda oturulmazki defalarca tartistk sakince konustum olmuyor
internet yuzunden evle ilgilenmiyor bizimle oturup konusmuyor bile npcgm bilmiyorum lutfn yardmci olun :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?