annemi internetten uzak tutamiyorum :-(:-(

Bilgisayarı bpzun ,interneti kapattırın diyenler karşınızda bir anne var cocuk değil farkında mısınız ?

Demek ki anneniz mutsuz ve yalnız hissediyor kendini ..yıllarca yaptığı ev işlerinden ,çocuk büyütmekten yorulmuş olmalı ..
Onunla daha cok ilgilenin hadi kalk bilgisayardan değil anne sana ihtiyacım var beraber alışveriş vs yapalım mı ?gibisinden ..
Ama istemiyorsa zamana bırakın ..demek ki bu şekilde mutlu oluyor .

arkadaşım,sıkıntın var anlıyorum da, yani konuyu okumaya çalışıyorum harfleri atlıyorsun,anlamakta güçlük çekiyorum rahatsız ediyor yazım tarzın..

ne olmuş bilgisayarda vakit geçiriyorsa ,kapı ,kapı komşu gezip dedikodu yapmaktan hoşlanmıyordur. bizimle ilgilenmiyor diyorsunda, siz çocukları olarak odanıza anneniz geldiğinde of anne demiyormusunuz.sizde annenizi rahat bırakın,sorunlarını sıkıntılarını orada 2 oyunla unutabiliyorsa içine atıp hasta olmasınamı tercih edersiniz.anneniz mutlu değil gerçem yaşamda sanalda bırakında mutlu olsun.

Neden bana bir sinir patlaması yaşadınız anlamıyorum ama bir bildiğim, bir gördüğüm var ki söylüyorum, sizde böyle düşünün. Her insan kötü bir şey yapıyor demedim ayrıca ben annesi de kötü bir şey yapıyor demedim. Sadece bir tavsiyede bulundum. Benim yorumuma saygı duyup böyle tepki göstermeseniz iyi olurdu bence.

Son düzenleme:
canım kusura bakma ama ben gerçekçi olayım sana annenin bi sevgilisi olmasa nette okadar vakit geçiripte ewini çocuklarını ihmal etmez.kesin sanal ortamda sevgili buldu kendine....

Ben de karşınızda çocuk değil bir anne var diyenleri anlamadım malesef ?? saatlerce pc başında oturup evi barkı unutan anne mi olur ?? evlatlarıyla resmen bağı koparmış..oyun oyun da nereye kadar yani..? siz bilgisayar olayını bitirin evinizde kardeşiniz de ödevlerini başka yerlerden araştırsın..

geçer canım merak etme.herşey biranlık heves.elbette internettende sıkılacaktır.
oynadığı oyun acaba çiftlik mi? bu aralar bende taktım o oyuna.daha doğrusu telefona indirdim ordan idare ediyorum çiftliğimi.elimde sürekli telefon.dışardan bakan şüphelene bilir durumumdan ama çiftlik oynadığımı tahmin bile edemez.
anladığım kadarıyla babanız işten geldikten sonra nete girmiyor öyle mi?:44:

eğerki annen teknolojiden çok anlamıyorsa facebookuna gir ve bütün oyunları engelle eğerki oyunlara giremediği halde vakit geçirmeye devam ediyosa durum ciddidir ne yazıkki

Bilgisayarı bozun..
1 hafta 10 gün kadar..
Soğur..

Oneri icin yesekkurler fkt kardesmn dersleri olyr

arkadaşım,sıkıntın var anlıyorum da, yani konuyu okumaya çalışıyorum harfleri atlıyorsun,anlamakta güçlük çekiyorum rahatsız ediyor yazım tarzın..

Kusura bakmayin telefondan giriyorum o yuzden ama dikkate alacagm soylediginizi

eğerki annen teknolojiden çok anlamıyorsa facebookuna gir ve bütün oyunları engelle eğerki oyunlara giremediği halde vakit geçirmeye devam ediyosa durum ciddidir ne yazıkki

Tesekkurler yapilabileceklerin en iyisi bu galiba

Ben şahsen demiyorum cunku biz annemle onceleri birlikte yemege alisverise cikan anne kizdik arkadaslarimla olmaktansa annemle olmayi tercih ederdim suan onun bu durumda olmasi canimi skyor fazlasiyla o yuzden cozum ariyorum.tabiki dedikodu konusunda haklisiniz ama bn annemn sanal oyunlara saplanp kalmasni istemiyorum

Evet o oyun ve birkactane daha var ve babam ilgilenmez bilgisayarla bakmaz bile

Ben yardim niyetinizi anladigim icin tesekkur ediyorum

canım kusura bakma ama ben gerçekçi olayım sana annenin bi sevgilisi olmasa nette okadar vakit geçiripte ewini çocuklarını ihmal etmez.kesin sanal ortamda sevgili buldu kendine....

Sifreyi biliyoruz vw hep yanimizda giriyor sevgili olayi yok sagolun

Oneri icin yesekkurler fkt kardesmn dersleri olyr

kardesinizin dersleriyla bilgisayar basındayken de ilgilenemez ki zaten.
ayrıca kendi odevini kendi yapsın, annenizin de kendi hobileri olması kadar dogal birsey yok bence.
neyse. umarım bilgisayarı bırakıp ev işlerine döner o zaman.

Çok fazla üstüne gittiğin içinde vazgeçmiyor olabilir. Bence bir süre görmezden gel belki zamanla sıkılıp daha az vakit geçirmeye başlar.

Boyle giderse face e girip sifreyi degistirecegim

Malesef ayni seyleri yasadigimizi dusunuyorum soylediklerini bende denedim :-(

Çok fazla üstüne gittiğin içinde vazgeçmiyor olabilir. Bence bir süre görmezden gel belki zamanla sıkılıp daha az vakit geçirmeye başlar.
Hic boyle dusunmemistim ki umarim oyle olur

Kardesimin arastirma odevleri oldugu icin kapatamiyoruz zaten annem de kapatmam diyor umarim oyle olur hem sanal yerine birlikte yapabilecegimiz gercekci hobileri olsun istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…