Bak tatlım evine yolluk sermeleri başka evini tutarken eşya alırken göstermen başka. Biz de evimize karar verince ailelerimizi getirdik gösterdik bu onay alma değildi sizi sayıyoruz, bizim mutluluğumuzu paylaşmanızı istiyoruz demekti. Eşyalarımıza karar verdik alma aşamasında annelerimizi de götürdük gösterdik. Arkadaşlarıma, kuzenlerime fotoğraf cekip attım bunlar anormal şeyler değil. Senin kimseyle samimi olamaman, annenle bunlari konuşmaman da anormal. Buna havadan sudan konuşmak deniyor eğer bunları konuşmuyorsanız herhalde annenle de buraya yazdığın gibi hep kv sikayet ediyorsun. Yani baska ne konuşulur bilemedim.
Orası ikinizin evi, ortak bir hayatınız var ben bu tarz şeylerin bilerek saklanmasını doğru bulmuyorum. Eşim ben evde yokken arkadaşını ağırlayıp bana haber vermese, benden kasıtlı olarak annesiyle görüştüğünü gizlese güven duygum zedelenir. Sen kvye mesafe koyacağım diye bambaşka yanlışlara gidiyorsun bu durum takıntı değil de ne hala kabul etmiyorsun. Konularında bir de benim anneme az gidiyoruz eşitlik olsun istiyorum falan diyorsun samimi ol bence hem kendine hem de burada dert anlattığın insanlara karşı. Insanlar da seni ailenden koparıp kendi ailesine esir eden bir tip olarak hayal ediyor eşini.